Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfds

anglistka nie mówiąca płynnie po angielsku

Polecane posty

Gość jhgfds

Pomimo ukoćzenia studiów nie potraie mówić płynnie po angielsku. Brakuje mi słowek, robie błędy gramatyczne jak mówię. Wiele zapomniałam w trakcie ostatnich kilku lat uczenia gimg..... czym róni sie Present Simple od Present Continuous. Az mi sie wstyd pryznać, że skończyłam te studia.

Gość DAWAJ MAŁA ZERŹNĘ CIĘ
FUCK YOU BABE, WANNA FUCK ?? DO YOU UNDERSTANT NOW ??

Gość rozpoznaję was
jhgfds i DAWAJ MAŁA ZERŹNĘ CIĘ głosowaliście na PO, Tuska i Komorwskiego :P

Gość jhgfds
ohhh aj anderstend ju 👄 du ju łona plej? :)

Gość i właśnie to tacy jak ty
przynoszą wstyd naszemu zawodowi. Co z tego że uczyłaś w gimnazjum? mogłaś ćwiczyć np oglądając tv, poprzez skype, cokolwiek

Gość kiok
no niestety, w dzisiejszych czasach nawet debile dostaja dyplomy. Jesli chcesz nauczyc sie naprawde jezyka, to wyjedz za granice, bo faktycznie wstyd byc z wyksztalcenia anglista i nie znac plynnie jezyka, ale podejrzewam, ze 80% anglistow nie potrafi biegle poslugiwac sie jezykiem:O:O

Gość jhgfds
Ale ja jestem raczej inteligentna. Nie kupiłam sobie dyplomu, nie chodziłam do prywatnej szkolły i mimo wszystko ciągle nie tak jak powinno być.

Gość akeleew
prowo :o anglista nie zapomnialby roznicy pomiedzy czasami :o niepozdawiam anglistka z powolania

Gość jhgfds
Prosze gimg.... o opuszczenie tego wątku.

Gość bn cbbc cc
a z napisaniem tekstu z piosenki sobie poradzisz??? to może zrobimy ci test;)

Gość jhgfds
Jesus naucz sie czytac ze zrozumieniem. Przez ostatnie kilka lat uczyłam gimg..... czym sie różni jeden czas od drugiego (czyli bardzo proste rzeczy). I w ten sposob zapomniałam wiele słowek. Z reszta nigdy jakos płynnie po angielsku nie mówiłam. Ale teraz czuje sie jak debil przez to moje tak zwane wykształcenie.

Gość jhgfds
zależy jak to śpiewa.

boże, ja znam wszystkie czasy, mówię płynnie (nie biegle!!!) po angielsku, kocham ten język i uczyłam się go sama, posiadam FCE to fakt, ale zrobiony 5 lat temu, ciągle się sama kształcę, nawet myśle po angielsku i dostać się na anglistykę nie mogę, bo starą maturę zdałam słabo i nie zdawałąm pisemnego angielskiego, a Ty skonczylas te studia, zajelas mi miejsce i gowno umiesz :( smutne...

Gość bn cbbc cc
no właśnie :) potrzeba mi tekst jakiś 2,3piosenek a nigdzie w necie ich nie ma:(

Gość jhgfds
mój poiom no na pewno cae ale boje sie że cpe mogłabym nie zdać albo dostać c

Gość jhgfds
lets talk in English then. and we'll see if you really deserve to be accepted to English faculty at a decent university

Gość bn cbbc cc
to jeszcze wpisz w necie orphan hate-passion napisz tekst i będziesz wielka;) :p

Gość jhgfds
i think that my english is lame and rusty because I have to check such words as zadrapanie, żabot, bufon, kulawy etc in a polish-english dictionary. Besides, i make spelling mistakes.

Gość jhgfds
It's hypocritical of you to say that people havent got any right to judge you at the very same time when you judge others. it took you a long time to answer me:P

do u read english books? if u don't - u ought to start doing it, seriously. it's the best way to learn new words such as those which u just recalled. besides u should start talking to yourself in english and, what's more useful, start THINKIN in english. it may sound ridiculous but trust me, i know something about it.

Gość bn cbbc cc
ej anglistki to może napiszecie mi pół na pół tekst:p bo ja w całym swoim życiu dwa lata się anglika uczyłam i to na poziomie super podstawowym:)

Gość bn cbbc cc
kurcze może być i na za tydzień:) i tak będę super wdzięczna bo ja tam wszystkiego nie rozumiem:p też kurcze w szkole niemca zamiast angola uczyli:( ale angola zaczynam sobie odbijać od października:)