Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55aa

Powiedzialam mu ze jestem w ciazy by zmusic go do slubu.

Polecane posty

Gość 55aa

Oczywiscie zalezy mi glownie na jego forsie a on namawia na intercyze. Mowy nie ma-odparlam. Teraz on sie ze mna ozeni, a ja w zadnej ciazy nie jestem.

Gość 55aa
Nie zaluje. On zauwazylam ze byl prawie gotowy ze mna zerwac bo poznal jakas inna kobiete, ale ja nie pozwole by facet mnie rzucil. A po slubie gdy dojdzie do rozwodu to oskupie go ze wszystkiego. Kilka po slubie powiem mu ze poronilam.

Gość mondra mamuśka
a mój synuś mnię posłuchał i się z taką nie ożenił no bo co ,że dziecko -to żaden przymus i się wydało :D he,he, głupia cipa została na lodzie:D:P

Gość skąd wiesz,że poznał inną ?

Gość a jak ty go zmusialas
do slubu ? Przeciezsw dzisiejszych czasach dziecko to nie jest powod do zawarcia malzenstwa. ja bym na jego miejscu wziela intercyze ...

Gość 55aa
Bierzemy slub cywilny, wiec postaram sie oto zeby rozwod byl z jego winy. Jego rodzice mnie nie akceptuja ale mam to gdzies, on jest z bardzo tradycyjnej rodziny i mimo braku akceptacji do mnie sami kazali mu sie ze mna ozenic, tylko naciskaja na intercyze-glupie scierwa.

Gość a jak ty go zmusialas
No i dobrze, oby byla intercyza :) Hehhe a rozwod bedzie z twojej winy i gowno dostaniesz :D

Boze!a ja myslalam ze takie co na kase leca to tylko w filmach sa.Dla mnie to podchodzi pod jakas chorobe psychiczna,zeby udawac ciaze przed facetem.Ja na jego miejscu jesli juz chcial intercyzy to teraz bym zarzadala potwierdzenia ciazy od lekarza!Przeciez ty sie zachowujesz jak wariatka!Idz do pracy a nie polujesz na pieniadze faceta,on i tak bedzie ci kazal podpisac intercyze,chyba taki glupi nie bedzie!

Gość provo nie provo , ale
provo;)

Gość zawracanie głowy kijem
Wcale się nie dziwię, że jego starzy cię nie akceptują- pewnie już wiedzą jakie z ciebie ziółko :( Wiesz, mój mąż (już były na szczęście) ożenił się ze mną dla kasy, choć oczywiście twierdził, że z "wielkiej miłości". Sprowadził tylko wielkie nieszczęście. Mam nadzieję, że będzie się kiedyś smażył w piekle. Może do niego dołączysz bo pasujecie do siebie jak ulał

Gość bele de jour
provo

Gość provo ;-)
ale takie kobiety rzeczywiście istnieją, znam dziewczynę która facetowi wmówiła,że jest z nim w ciąży (żeby zmusić go do ożenku, chłopak z zamożnej rodziny) a ojcem dziecka jest ktoś zupełnie inny...

Gość esteeeeeee
jezeli to nie prowo to powiem Ci tak : :P mojemu kumplowi, tez dziewczyna taki numer zrobila - ozenil sie, ale po niecalym roku wyszlo szydlo z worka i juz sa po rozwodzie :D :P a on ma teraz normalna, kochajaca go dziewczyne

Gość kociaczeeeeek
weź się do roboty a nie na cudzym portfelu jedziesz..koleś pewnie zapieprza a Ty za kilka ruchów dupą chcesz kasę dostać????