Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

do mamanatalki aha myslalam ze moze switło ja rozbudza. Ja wnocy staram sie wogóle nic do Kamilanie mowic , swiatła tez nie zapalam tylko mala lampeczka sie świeci .

http://allegro.pl/show_item.php?item=1321896208&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%7C%0D%0AAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E zobaczcie jaka fajna mata i tylko 29 zł !

Lenaczkowa super,tylko nie wiem ,czy długo wytrzymalabym z tym w domu.ja chyba wole jednak coś mniej grającego.Kurcze u nas sypie pierwzsy śnieg!!!! My mamay problem z prezentem dla małej,bo jeszcze nie siedzi,a chciąlabym cos na teraz ,żeby ją zainteresowało.

aaaq,śmiac mi sie zachcialo,bo o tym rozbudzaniu ,to było o mnie!!!HI HI.Mala raczej rzadko sie budzi,troche sie kręci i posteka przez sen i butle dostaje na spiąco,ale dzieki za rade.

p.s Natalka śpi już 2 h,to chyba po czopku,dałam jej po południu,bo znowu popłakiwała.Kurcze,jak długo jeszcze tak pociągniemy,przeciez nie mogę jej codziennie dawać lekarstwa.dostaje co pradwa tylko jeden dziennie.Dziewczyny ile dni bez przerwy można podawać czopki?

dziewczyny wracając do tgo zelu to on chyba jest dostepny w Polsce. Znalazłam polskie opKOWANIE W NECIE. my bylismy na 40min spacerku troszke padało ale folia na wozek i heja....:) ja postanowiłam ze po pierwszych swietach musi pozostac pamiątka na dłuzej....i kupujemy drzewko w doniczce i po swietach przesadzimy na działke:) bedzie rosło razem z dziecmi:)

a ja bylam z mala na spacerze mimo ze padalo troche;) teraz lezy na macie i co chwile sie przekreca na brzuch jak ja poloze na plecach:) leneczkowa fajna ta mata, ja mam na razie 2 wiec kolejnej nie kupuje;) aqqq ja bym tak jak leneczkowa kupila takie cos tylko do pchania, b o male dziecko nie bedzie na tym siedziec i sie odpychac;)

a co do gotowania na swieta to ja mam z glowy gotowanie bo i moja mama i tesciowa dadza nam zapewne walowki na cale swieta;) wiec bez sensu zebym cokolwiek robila

dziewczyny a czy wasze dzieci tez maja troche brodki podraznione? bo moja ma duzo takich kropeczek, czasami sa leciutko czerwone i to ma tylko na brodce, mysle ze to od sliny?

Patusiowa moja takie krostki ma dookoła buźki i to napewno od ślinki, nie przejmuj się. Jak posmaruje Oilatum wieczorem to rano śladu nie ma. Aaaaq ale ja właśnie specjalnie kupiłabym tylko do pchania, żeby dziecko do siedzenia sie nie przyzwyczaiło. Poza tym moja koleżanka kupiła taki do siedzenia i odpychania i Nikodem nie chce na rowerku jeździć tylko trzeba go pchać lub odpycha sie nogami.

Izka daję paracetamol. Patusiowa moja też tak ma,brodę ma prawie cały czs mokrą,staram się wycierać,ale to też podrażnia skórę.

My po obiadku. Hania śpi. Ona też ma podrażnioną brudkę. Też staram się jej delikatnie wycierać ale ta śłina leci litrami, także też wycieranie i smarowanie pozostaje. I u mnie nie ma tesco, żeby kupić taki strój także pozostaje mi allegro ;(

paracetamol bez konsultacji lekarskiej podaje sie 3 dni. te ziołowe czopki ja mam vibrucol chyba sie nazywają pisałyscie o nich- one są tez na zabkowanie..... ja po ostatnich swietach sie ozleniwiłam :) postanowilam ze nic nie sprzatam ani nic nie gotuje bo tylko zrabana bede i w tym roku tez tak mam :) ale wiadomo ze cos zrobic trzeba....

patusiowa Natalka tez ma takie krostki na brodzie i to tez odkad sie tak mocno slini :) jak ja dzisiaj podnioslam do gory to naslinila mi do oka :) kurcze ale mam dzis ochote na slodycze, ciagle cos podjadam a mialam sie odchudzac :P mam ochote zrobic jakies ciasto ale u mnie z tym pieczeniem to nie za bardzo. Ugotowac to cos ugotuje ale pieczenie to juz dla mnie sztuka :) a wy pieczecie ciasta?

Ja pieke,ale tylko najprostsze jak szarlotka,biszkopt,murzynek,sernik.Teraz jakoś brakuje czasu,ale tez dzisiaj mia lam strasznego smaka na ciacho.w polsce łatwiej ,idzie się do cukierni i kupuje na co ma ochote.tutaj taki kawalek ciasta kosztuje prawie tyle co cala mrozone.

narobiłyscie mi smaka na murzynka :) chyba jutro coś upichce wyczaiłam pore gdy nie padało i udałam sie na zakupy. miałam sobie kupić buty a przyszłam ze spodniami ... hmmm też tak macie? łukasz strasznie marudzi a tata go próbuje nakarmić, haha dobrze mu tak, niech zobaczy jak to cięzko taką marude nakarmić

my już po kąpaniu z zasypianem nawet gładko poszło:) jutro mamy szczepienie takze będę miala aktualne dane do naszej tabelki:) dziewczyny trzymajcie kciuki jutro zeby mały bardzo nie płakał:)napisze Wam jak wrócimy bo jedziemy przed południem.

my juz po kapieli, mala spi od 2 godzin, ale pewnie sie obudzi bo zwymiotowala wszystko co zjadla, cos jej weszlo w gardelko, zaczela sie troche krztusic i zwrocila wiekszosc:O kurde z jednej strony to pieprzone LZS zeszlo i teraz ma z drugiej strony wrrr:O ja juz nie wiem jak z tym walczyc cholera:O znowu ja smaruje tymi swinstwami, mam nadzieje ze zejdzie. wstawilam pare fotek do galeri

doris powodzenia, bede trzymac kciuki. wlasnie dostalam meila ze dzis rano zabawka zostala wyslana, ciekawe kiedy dojdzie:) mam nadzieje ze do piatku, bo to kawaek drogi, ok 400-500 km a paczka byla wyslana listem ekonomicznym. niestety nie bylo mozliwosci wysylania kurierem

Haneczka już śpi. Ciężko było, ale jakoś dała rade. Chyba ząbki będą jej wychodzić, bo zakłada dolnymi wargami na dziąsła i paluszkami się po dziąsłach drapie. Ale było krzyku...uhh...mam nadziej, że to teraz tak nie będą wyglądały nasze dni jak dzisiaj. A jak mała nie ma gorączki to mogę jej podać np. panadol?

katka mi sie wydaje ze tak w koncu jest tez przeciwbolowy ale nie jestem pewna bo nigdy jeszcze nie stosowalam.

katka wydaje mi sięze tak bo on działa też przeciwbolowo i przeciwzapalnie nie tylko przeciwgorączkowo a trochę ulżysz małej jak ją dziąsełka bolą