Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amanda_R

Pomocy!! mój narzeczony moczy się w łóżku ... :(

Polecane posty

a i jeszcze sobie przypomnialam ze faceci ogolnie jak sie napija to potrafia sie zesikac:D ja slyszalam o kilku przypadkach. moj znajomy tak sie napil ze nasikal na glowe koledze ktory spal. On lunatykowal i snilo mu sie ze sika no i oddal swoja potrzebe tylko nie tam gdzie trzeba:O znam podobna historie ale facet nasikal na szafe...:D

Gość oczywiście , że to choroba
Bo niby dlaczego tylko on szcza w łóżko po alkoholu ? Zwal go na podłogę , jak sobie pośpi na twardym , to jak strzała poleci do lekarza .

Gość to nie choroba...
to uchlanie się "w trupa" ... moja sąsiadka opowiadała mi, że jej mąż parę razy jak się tak "zbetonił" to zesikał się w łóżko - ale w końcu go spakowała i wywaliła za drzwi i od razu "choroba" minęła... jak się jest nieprzytomnym, to trudno utrzymać mocz... pije się tak, żeby wiedzieć co się z człowiekiem dzieje ... na co liczysz kobieto? że go "naprawisz" ? już nie jedna tak myślała a teraz płacze że była głupia i w porę nie pogoniła dziada... nie zmarnuj sobie życia (jak już teraz tak robi, to co będzie za parę lat? )

Gość o to to...
MsWhite - zgadzam się z Tobą... głupich nie sieją...

Gość amando, zainspirowana stopką
Artefaktu Diabła proponuję wpisać w stopkę: obsikany narzeczony leży w moim łóżku...

Nie jesteście w mojej sytuacji to sie smiejecie , ale smieszne to nie jest ... ja tez zadowolona nie jestem ze ,,sie moczy ,, ale chyba jak sie kocha i chce sie byc razem to na dobre i na złe prawda ? a nie tylko na dobre , jeżeli wasz mąz zaczał by miec taki problem to co ? zaraz rozwód ? to tak wy rozwiazujecie swoje problemy ? On jest tez tym załamany ale wstydzi sie przede mna że cos takiego sie mu przytrafia , unika rozmowy na ten temat ale jak zaczne mu o tym gadać to wysłucha , ja na jego miejscu tez bym sie cholernie wstydziła więc go rozumiem , a skoro jestem z nim i bede z nim to chce nam jakos pomóc bo to nie tylko jego problem ale także i mój

amanda wszystko bylo by ok gdyby to zdarzylo sie raz no gora dwa razy... Ale skoro wie ze sie moczy jak jest pijany to po co tyle pije? niech to ograniczy do minimum i twedy zobaczycie czy to zdarza sie tylko po alkoholu. Jednak radzilabym isc do tego urologa

Witaj. Dobrze Cię rozumiem ! Mam z facetem ten sam problem:( Tylko, że od ponad pół roku to się nasiliło:( I też nie wiem co robić gdzie się udać. Jestem załamana:( A najgorsze jest to, że on nie chce słyszeć o żadnym lekarzu.

a jak wam sie temat kurwa nie podoba to sami wypierdalajcie z tąd !!!!!! tym którzy mi poradzili o lekarzu i wogule to dziekuje a reszta niech spada !! a jakby wasze 10 letnie dziecko zaczeło moczyc sie w łóżku to co ? tez za drzwi ? Co z was sa za ludzie ? !!

Gość amando, zainspirowana stopką
no przecie napisałam, że amanda ma taką stopkę sobie zrobić!!

Oh ! co za ludzie! Jestem zbulwersowana ! Zero szacunku i zrozumienia ! Oh ! :( Amando jestem z Tobą! Nie poddamy się! Będziemy walczyły ! Idę jutro do urologa tak postanowione !

Gość jakby ...
to 10letnie dziecko moczyło się po alkoholu to pewnie że za drzwi ;) :P:P waleczna Amandziu... jak już zapiszesz obszczymura do lekarza to jeszcze nie zapomnij zapisać sama siebie do psychiatry :P

Tak naprawdę :( Nie naśmiewam się bo to nie jest śmieszne. Mam w rodzinie urologa pójdę jutro do niego i zapytamn co w tej sytuacji zrobić. Dobrze, że wspomniałyści o tym lekarzu całkiem nie pomyślałam.

sorry,czasem za szybko czytam dziewuchy nikt sie nie naśmiewa z problemu tylko z waszego podejścia. bo autorko z tego co piszesz to ty to tolerujesz...sorry ale gdzie szacunek dla siebie??dlaczego do cholery niepodejmiesz radykalnych kroków?

Czytam wasze wypowiedzi i naprawde mnie to nie rusza , wystarczy ze i tak juz jestem załamana i cały czas rozmyslam nad ta cała sprawą ... :( ale tak apropo to co wam to daje ze sie tak ponaśmiewacie troche z ludzi których nie znacie , o których nic nie wiecie a którzy naprawde maja problemy i jednego czego potrzebuja to rady , pocieszenia i troche zrozumienia ... no ale to mówie do ludzi a nie do zwierząt Jezeli nie macie nic sensownego do ,,powiedzenia ,, na dany temat to po co piszecie takie głupoty ????

Gość taaa....
matka teresa "od chorych" się znalazła... jak będzie Cię zdradzał to też będziesz tłumaczyła że pewnie jest chory? Szanuj się dziewczyno - rozumiem że może się zdarzyć raz... ale jeśli się to powtarza, to gość nie ma do Ciebie szacunku za grosz ... i jak widać Ty sama też się nie szanujesz, więc nie oczekuj że inni będą to robić - a tu tym bardziej ... jak potrzebujesz pocieszenia to nie tutaj... tu możesz usłyszeć prawdę, bo inni Ci tego w twarz nie powiedzą... ale widocznie nie jesteś w stanie tego zrozumieć

on tak ma i to jest nie wyleczalne, tak bedzie do konbca zycia, nie umie trzymac moczyu , moze za dzieciaka byl bity , od dziecinstwa tak sie ulewa , tylko mu wsytd i niechce ci tego powiedziec, jak bedziesz u niego w domu, to zerknij na lozko na ktorym zawsze spal, napewno jest materac zalamany bo tak sikal na nie, to szczera prawda, wiedz ze z biegiem lat ten problem sie nawarstwia, :-( znam jednego faceta co ma tak samo , pracuje na nocki by z zona nie spac, boji sie posikac, wstydzi sie tego, i wie ze to jest problem, nie do wyleczenia,:-(UZBROJ SIE W SILNE NERWY NA CALE ZYCIE JAK CHESZ Z NIM ZYC; MOCZ CI NIE ZASZKODZI:-( w wojsku na takich mowili ,strazaki, albo marynaze :-) SMUTNA SPRAWA

Gość tez tak mialam z moim bylym
identyczna sytuacja, tez jak sie najebal to lal do lozka, skonczylo sie jak przestal pic.

Aha , czyli twoim zdaniem to ze mój facet sie moczy to już od razu nie ma dla mnie szacunku , jasne . A to ze na mnie zarabia (chociaż ja tez pracuje ) , pomaga w gospodarstwie , to ze nigdy na mnie reki nie podniósł i nie podniesie to tez jest brak szacunku ?? A taki facet który jest na utrzymaniu kobiet , który jest brudasem , który bije i zdradza a nie sika w łożku to jest lepszy tak ??!! POMYŚL CO PISZESZ !!! Nie zostawie go za to że sie moczy bo byłabym jakas pojebana !! nawet gdyby mnie zdradził to dalej bym go kochała i miałabym problem z zostawieniem go a co dopiero teraz .... Dlatego chce mu pomóc !!! bo sam sobie nie poradzi , ale skoro ty nie masz zielonego pojecia o miłosci i wspieraniu sie nawzajem to co mozesz wiedzieć ...

Gość to pijak zapisz go na leczenie
do poradni, urżniecię się do takiego stanu, żeby lać pod siebie :o obrzydliwe!

Gość magnolia78
muj tez mi tak mówił ze zlał sie w lożko ale ja w to nie wieże miał mokry sen i wiem jak mocz smierdzi i tyle w tym temacie USIŁOWAŁ MI WMOWC ZE SIE ZLAL :(:(:(

Gość taaa....
to napisz poradnik jak kochać pomimo bycia obsikiwaną i zdradzaną.... rzygać mi się chce głupia krowo idź w cholerę

Gość magnolia78
O PANNIE SNIŁ I TYLE DO DZIS MU NIE WIEŻE CHOC TO BYŁO 6 LAT TEMU FAKT PO ALKOHOLU ALE NIE WIEZE BO MOCZ SMIERDZI ATO NIE WĄCHALAM SORY za capslocka :)

napewno nie był bity i nikt sie nad nim nie znęcał , znam jego rodziców i czesto do nich jeździmy także coś takiego odpada ... ale dzisiaj jak przyjedzie z pracy to porozmawiam z nim , delikatnie ale ostro !! ja tego nie toleruje jak ktoś wcześniej napisał ale czekałam bo myślałam że to minie , juz sporo mineło od ostatniego czasu gdu sie zmoczył i myslałąm ze to juz koniec ale teraz znowu, dlatego ale nie mam zamiaru tak tego zostawić i musze cos z tym zrobić .Najpierw chciałam sie tutaj dopytać czy ktoś sie z czymś takim nie spotkal a przy okazji mogłam to w końcu z siebie wyrzucic bo nikt mnie tu nie zna ... a teraz wezmę sprawy w swoje rece

Gość taaa....
MsWhite - dobreeeee :)))) jestem Twoim fanem :)