Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amanda_R

Pomocy!! mój narzeczony moczy się w łóżku ... :(

Polecane posty

Gość Moniaaaaaaa123
Podkłady na łóżko są najlepszym rozwiązaniem.Ja kupuje dla mojego synka w sklepie medycznym geriato.pl mają naprawdę dobry wybór i miłą obsługę.Zawsze wytłumaczą co i jak.

Gość Koralik K
Witam mam ten Sam problem moj mąż juz 4czy 5lat moczy sie do luzka z przerwami oczywiscie I rowniez on nie widzi swojej winy I wymysla mi rozne historie ze np.snilo mu sie ze jest w ubikacji itp jest to żałosne tym bardziej ze mamy dwoje dzieci w duzym wieku ja nie szukam pomocy bo to nie ja sikam a najleprza metoda to go upokorzyc w srod znajomych I rodziny to moze sie opamieta I sie kapnie ze to przez alkochol I przemeczenie

Gość Siwa czarownica
Niestety mialam ten sam problem..kolejna mokra noc ..zrzucanie winy na syna ze niby to jego robota..obrzydzilam sie do niego..jestesmy juz po rozwodzie i teraz podlewa byłą żonę swojego bylego przyjaciela...Cieplych mokrych nocy z Krzysztofem Magdaleno!Powodzenia!

Gość gość
Ja mam ten sam problem mój konkubent ma 38 lat i coraz czesciej sika w łózko i beszczelnie kłamie ze woda mu sie wylała ciekawe skąd ta woda nie mam siły nie daje sobie nic podłozyc pod przescieradło zmieniam posciel tapczan smierdzi zreszta niedawno kupiony tapczan i jeszcze wyzywa mnie od róznych jak mu tłumacze ze to przez alkohol to zaprzecza nawet juz nie śpimy ze soba bo gdzie zeby mnie obsikał a seks juz zadko moze dwa moze trzy razy w miesiacu co ja mam robic przestac pic nie chce jestem zrozpaczona on twierdzi ze tylko piwka pije 7 rano piwko w ciagu dnia z 8-10 piwek wieczorem przynosi po 5 piwek 3 pije od razu jedno o 3-4 w nocy musi wypic i rano musi miec bo jak twierdzi to go bedzie trzepac i cos mu sie stanie mówi ze przestanie pic ale kiedy jak dostane zawału pomozcie co mam robic

Gość zxz

Moim zdaniem lekarz nic tu nie pomoże. Facet musi przestać pić i koniec. Po prostu upija się i nie panuje nad swoimi odczuciami i po prostu nie czuje jak sika. To jest najgorsze, że sobie z tego nic nie robi. Takie coś nie powinno się zdarzyć, a jak się zdarzyło to mogło się zdarzyć tylko jeden raz. A jak facet się nie zawstydził i nie przejął z tego powodu to jest nic nie wart. Zastanów się dziewczyno! Czy chcesz spać w takim łóżku pszeszczanym. A dzieci na to patrzą.

Gość zxz

to tylko alkoholicy tak robią, nachlają się, nasikają bo nie czują. Z takim to wstyd gdzieś jechać w gości bo przyniosą wstyd i będziesz się czerwieniła ze wstydu. Po co Ci to potrzebne! Pogoń chłopa i basta. A facet to facet, aby się napić jak widzi wódę.