Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misunia69

Dlaczego faceta tak trudno namówić na anal?!

Polecane posty

Gość Misunia69

Jak ja odmawiam oralu, to jest wieeelki szok i nie wiadomo jakie halo, bo mu taaaką straszną krzywdę robię, wielki foch etc. Ale jak ja zacznę mówić o analu, to znów foch, bo ich to obrzydza i w ogólę. Jak ja mówię, że robienie loda dla mnie jest ochydne, to co najmniej jakbym bluźniła, ale to że nie chcą analu, to już dla nich normalna sprawa. Już miałam kilku takich. Sorry, ale ja obleśnego kutasa do buzi brać nie mam zamiaru.

Gość szparek
Jak ten obleśny kutas był w twojej obleśnej dupie, to wcale się nie dziwię. :D

Gość Misunia69
Bardzo na temat wypowiedź miernoto. Nie uznają analu - ok, ja nie robię szopki i nie wyję z tego powodu do księżyca. Ale jak ja powiem, że nie uznaję oralu, to już jest sajgon, sodoma, gomora i apokalipsa w jednym. Faceci to chamy i EGOIŚCI!

Gość faceci to uwielbiaja

Gość Misunia69
Do "faceci to uwielbiają": Wiem, że faceci uwielbiają oral, bo nawet największa cipa się dowarościuje, że potrafił tak zdominować kobietę, że śmierdzącego fiuta do gęby mu bierze. A ja uwielbiam anal i jakoś nie mam pretensji jak nie chcą.

Hmm tak bardzo jest Ci obojętna niechęć facetów do anala, że aż musiałaś się tym z nami podzielić? No no, faktycznie nie robisz z tego szopki, i pretensji nie masz :D

Gość Lutek Narożniak
Bo kakalsko trzeba najpierw myć, a nie do księżyca wyć.

Gość rybak zza krzaka
w sumie - o co ci chodzi? Facet nie chce anala - może po prostu nie jest pedałem, nie lubi jak mu coś w dupę wkładają. A swoją drogą - jak ty robisz kolesiom anala? Palcem?

Gość Pęknięta guma
Bo musiałby potem żyć z tą śmierdzącą świadomością

Gość ale kto kogo
ma walić w tyłek? Bo tego się nie dowiedziałem.

Gość Pęknięta guma
Noo, sam siebie - bo ją to podnieca jak facet się pieprzy

Gość Dumelek
Hmmm nie wiem co Ci odpisać :) Jestem już dość długo w związku (nie zdradzam nie jestem siksą) :D Zastanawiam się po której stronie stanąć i nie wiem więc bedę obiektywna :) Co do seksu klasycznego chyba każdy go lubi :) Co do miłości francuskiej hmm.. nie wypowiadam się za Ciebie ale spróbuj bo Twój facet chyba bierze kąpiel i jego Jack Sparrow i towarzysze broni są czyściutkie jak je umyje ? :) Jesli Ci się nie spodoba ok :) Powiedz mu że spróbujesz jeśli i on spróbuje :) Napewno jesteś kobietką która o siebie dba i wystarczy go do tego odpowiednio zmotywować ;p Na każdego faceta jest sposób a pozycje 69 i np pozycja ''od tyłu'' to byłoby dla was fajne urozmaicenie :) Fajnie jest czasem wykazać się inicjatywą i zabrać sie samemu :) Zdominować go i czasem dać sie zdominować :) Trzeba się rozumieć żeby być szczęśliwym w łóżku i chyba nikt nie zaprzeczy żę warto czasem pogadać??? :) Buziaki ;**

Gość rt6uyh4r6y
Misunia69 widocznie ejstes idiotka ktora nie lubi orala a lubi anal,a twoj facet jest normalny,bo lubi oral,a nie lubi anala

Gość rt6uyh4r6y
I naucz sie pisac słowo ohydne,a potem zabieraj sie za seks analny :-)

Gość Dumelek
I powiem tak seks oralny w pozycji 69 wymiata :) Facet nie jest egoistą :) Zrób tak żeby oba jęzorki pracowały i będzie po równo ;**

Gość CAVALLERA
@Misunia69 Żal mi Cię. 1. Dlatego, że na takiego łosia trafiłaś. Ja chcę analu, ale moja Pani ma opory. 2. Zacytuję Cię "Wiem, że faceci uwielbiają oral, bo nawet największa c*pa się dowarościuje, że potrafił tak zdominować kobietę , że śmierdzącego fiuta do gęby mu bierze" - akurat to kobieta w tym momencie dominuje i ma całkowitą władzę nad facetem - jeśli "fiut" Twojego faceta śmierdzi to każ mu się iść umyć - nie wyobrażam sobie oralu jeśli nie wezmę przed tym prysznica i nie użyję pachnidła