Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NataaaalkaaS

nie wiem co robić

Polecane posty

Gość NataaaalkaaS

Kurde , pomóżcie mi . Półtora roku temu zakochał się we mnie taki Kamil . Na początku nic do niego nie czulam ale jednak z nim byłam [ na siłę ] długo nie wytrzymałam i jakoś po miesiącu się rozstaliśmy . Później jakoś we wrześniu znowu zaczął do mnie pisać . i wtedy już zaczełam sie w nim zakochiwać no i wtedy wszystko zaczęło się pier**lić . Cały czas ze sobą zrywalismy , on zupełnie się zmienił nie traktował mnie juz tak jak kiedys . Chodziliśmy - zrywaliśmy ze sobą aż do czerwca .. wtedy ja się wkurzyłam bo on zaczął się w stosunku do mnie zbyt chamsko odzywać i zerwałam [ nie mowiąc już o tym , że poza 1 przerwą w szkole wgl. się nie spotykaliśmy ] w sierpniu spotkaliśmy się przypadkiem na boisku po czym on wieczorem napisal do mnie , że cały czas mnie kocha , że zrobi dla mnie wszystko , że jestem jego 2 połówką itp itd. [ w sumie pisał tak za każdym razem jak chciał mnie odzyskać ] na początu bylam nieugięta ale później .. zgodziłam się na spotkanie i wszystko było jak dawniej .. następnego dnia też się spotkaliśmy pisaliśmy sms'y czyli tak jak w prawdziwym zwązku być powinno , ale później znowu się olewaliśmy .. spotkalismy sie dopiero po 2 tyg. Dzisiaj w szkole przywitałam się z nim , po czym on zapytał tylko ' co tam ?' a kiedy chciałam żeby mnie pocałował to powiedział , że tego nie zrobi . [ a i jeszcze przytula sie z innnymi koleżankami w szkole ;/] Z jednej strony to widać , że mnie nie kocha ale po co za każdym razem kiedy zrywamy pisze do mnie , że mnie kocha itp, chce mnie odzyskać .. jak chodzimy na spacer też jest wszystko OK.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować