Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czary mary mery

Ile lat mialyscie gdy urodzilyscie pierwsze dziecko?

Polecane posty

myszsza nie ma się czym chwalić :) To że młodo wyglądam, to nie znaczy że oblicze mam nadobne :) Ostatnie tygodnie były nieco dzikie, więc nie było jak, ale ja o zaproszeniu pamiętam i jak tylko staniesz na nogach, a dasz radę po porodzie, to na pewno się spotkamy :)

Gość ja mam 30 ale urodziłam 1
dziecko w wieku 21 lat i uważam, że to była NAJLEPSZA decyzja jaką w życiu podjęłam! czasem żałuje że od razu nie zdecydowałam się na dwójkę! ...jestem właśnie młoda osoba i mam odchowane dziecko! czegoś się tam dorobiliśmy więc teraz, możemy korzystać z życia na znacznie wyższym poziomie niż gdy mieliśmy po te 20 lat! - co z tego, że jako nastolatka bym np.w Paryżu - jak na lokalne specjały mogłam sobie co najwyżej popatrzeć przez szybę porządnej restauracji? co to za poznawanie kultury i kraju ....jeśli jesz polskie zupki w proszku w schronisku młodzieżowym? no i nadal mamy wielkie plany i perspektywy! ...i tak kupiliśmy mieszkanie jeszcze przed tym bumem, dlatego mamy już kredyt spłacony, podczas gdy moje niby rozsądne koleżanki czekające na skończenie studiów, musiały wziąć 3x większe pożyczki i sa upupione na 40 lat :D

generalnie podsumowując te wypociny co po niektórych dojrzałych życiowo kobiet to: jeśli rodzisz w wieku 22-25 lat to jesteś nikim, śmieciem na całej linii. nie masz wykształcenia i już go nie zdobędziesz bo dziecko ci stoi na drodze do wszystkiego. to prowadzi według nich do tego, że w życiu już się nie dorobisz a to oznacza że matką też jesteś beznadziejną bo dziecku nic nie możesz na przyszłość zapewnić :-O brawo dziewczyny! gratuluję ,,logicznego'' dojrzałego myślenia :-D :-D

Gość mnie też ciekawi
jedna sprawa: wypowiedzi kobiet, które dzieci nie mają i nie planują. To co one robią na tym forum? Przecież one chcą robić karierę, a tu tyle czasu na kafe marnują...

Gość osz kuźwa co wy wszystkie
o tej trzydziestce ciagle pitolicie ? Ja zamierzam czekac do 40 tki i też fajnie. Czy 30 lat to koniec płodności jak okres kobieta ma do 55 lat ?

mnie też ciekawi - to pytanie kiedyś zadała kumplowi koleżanka - po co czytasz babskie gazety. Odparł - trzeba znać język wroga. :)

to nie radz madrosci swiata bo ja tego skasowac nei zamierzam chocby dlatego zebys miala co wklejac na forum :D kolejna wscibska co wlasnego zycia nie ma :D:D

Gość Aldonia
Heh ja miałam 19 lat i urodziłam w lipcu po maturze:D

co wy sie czepiacie do faktu ze ktos ma mieszkanie po rodzicach, dziadkach itd? a co dziadkowie ziemie /dom/mieszkanie do grobu maja zabrac?

Gość firefly
Miałam 25 lat jak urodziłam Jacusia http://nasz-jacus.blogspot.com/ który teraz ma już prawie roczek. I siostrzyczka w drodze - termin lipiec 2012 (przed 27 urodzinami:)

Gość żona5 letnia
ja urodziłam jak miałam 28 lat.Jedni mówią, że jeszce młoda byłam.łam poczekac jeszce... a inni, że dopiero 3 lata po slubie sie zdecydowaliśmy. Pytali dlaczego tak późno. Także to zależy od podejscia.Ja uważam, że zdecydowałam się wcześnie.Dopiero w tym wieku dojrzałam do macierzyństwa.