Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czary mary mery

Ile lat mialyscie gdy urodzilyscie pierwsze dziecko?

Polecane posty

Gość Czary mary mery

Wiem, ze temat miliony razy był, ale ciekawa jestem. Ja miałam dokładnie 24 lata skończone.

Gość abc:)
skończone 26

Gość coraz bliżej
25 - rodzę niedługo

Gość Mamcia malucha
22

Gość a ja.....
25

Gość nkjnk
gdybys zadala to pytanie np. Francuzkom, to srednia wieku wynosilaby 30 lat. Skad to sie bierze, ze polki tak szybko sie rozmnazaja?:O

Gość tatattatata
ja ma 28 i jeszcze nie mam dziecka.....

Gość moim zdaniem ani szybko
ani późno- w sam raz.

Gość teraz
jest coraz więcej kobiet które rodzą okol 30 lub 30 i 30 pare

Gość nkjnk
nie wiem jaka u nas jest srednia, ale z odpowiedzi wynika, ze o wiele nizsza niz 28, przynajmniej na tym forum...

26 :) i to nie ejst srednia tego forum tylko ogolna, wszyscy trabia o poznym macierzynstwie a tak na prawde to na tzw pozne macierzynstwo decyduja sie tylko stare panny co innego wyjscia nie maja albo nadete krowy co rozumy pozjadaly :/ gdzie nei ide to matki dzieci kolo 2-3 lat sa pzred 30tka blizej lub dalej ale przed a nie po :P i wcale nie uwazam to za zle :) to najlepsze lata z punktu widzenia i spolecznego i medycznego i chyba kazdego :D

Gość Czary mary mery
No a kobiety która miała 35 nikt nie skomentował.. Za to te młode - tak. Przecież 35 lat to już starość ;/

Gość zrób
myszsza pierdoly pleciesz dziewczyno tylko zauwaz ze jest mnóstwo kobiet ktore nie moga zajsc w ciąże i rodza dopiero pozniej albo tak a ni inaczej i msie ulozylo ze poznaly odpowiedniego partnera i mogly miec 30 lat wiec nie opowiadaj glupot

Gość zastanów sie
Czary mary mery jakie starosc co ty predzisz nie jedna 35 latka wyglada lepiej niz ty!!!!

Gość Czary mary mery
Nie wygląd ma znaczenie! Tylko predyspozycje porodowe itd. Sama mam Prawie 30 lat i czuje się bardzo atrakcyjna, wiec nie o to chodzi, tylko ja w wieku 60 lat nie będę już musiała dzieci chować..

tak tak tlumaczyc sie mozna na rozne sposoby... nie znalazly odpowiedniego partnera hahaha to jest super wytlumaczenie :D moje kolezanki z klasy tez tak sie tlumacza jak pytam czy wychodza za maz itp... 28 lat ale zcekaja na tego jedynego i go jakos nie widac ani slychac :D ja z mojego otoczenia mam znajome 2 takie stare dupy matki :D ostatnio bylam w mojej dawnej pracy na pikniku rodzinnym bylo moze z 200 malzenstw z dziecmi glownie dziecmi do ok 10-12 lat te kobiety nie mialy 40 ani 50 lat ale srednia wieku byla ze 30 lat :) zdarzaly sie takie starsze ale to rzucalo sie od razu w oczy na te 200 moze bylo takich z 10 :D nie wnikam z jakich powodow mialy dzieci w takim wieku nie moj interes, to samo jest w przedszkolu, przychodni, na placu zabaw, jakos nie widuje tych starych bab z malymi dziemi, to sa wyjatki...

Czary mary mery niektore osoby nie moga miec np dzieci i dlugo sie staraja zauwaz i dlatego tak pozno je maja