Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beza ze Smietanka

cZY ktoras z Was robila sobie sama makijaz do slubu,i nie byla u kosmetyczki??

Polecane posty

Gość Beza ze Smietanka

Zastanawia mnie to,bo jesli kosmetyczka uzywa swoich kosmetykow do makijazu to jak Wy sie potem poprawiacie skoro wlasne kosmetyki macie inne??

Gość bebiszka
ja robilam sobie sama i niczego nie musialam poprawiac podczas slubu i wesela

co z tego ze inne ???? nie da sie innymi porawic?? czarny cien firmy rimmmel ma kosmetyczka a ty masz czarny joko wiec co za roznica ?? zadna!! przypudrujesz sie wlasnym pudrem czy bibulka to co za roznica ??? zadna !! boze

Jak pójdziesz do porządnej kosmetyczki, która zrobi ci profesjonalny makijaż, to nie będzie potrzeby nic poprawiać.

Gość orion1111
uważam że w takim makijażu wyglada się zupelnie inacze jesli oczywiście jest dobrze zrobiany:) może idz najpierw na próbny, a poprawić możesz swoimi kosmetykami to nic nie szkodzi:) powodzenia

Oczywiści, że jeżeli makijaż jest dobrze zrobiony, to nie trzeba poprawiać, ale ja mam tak masakrycznie tłustą cerę, że musiałam później w trakcie wesela przypudrować nos, więc puder okazał się niezbędny, a i nie istnieje pomadka, która wytrzyma pocałunki, jedzenie i picie. Makijaż ust wykonany przez kosmetyczkę wytrzymał mi kilka h, ale po tych kilku godzinach musiałam poprawiać. Także puder w kompakcie, bibułki matujące i błyszczyk, to niezbędnik. Kolor błyszczyka do ust, czy odcień pomadki nie muszą być takie same, jakich użyła kosmetyczka i tak nie będzie widać różnicy. A takich rzeczy jak: cienie, kreski, tusz już nie trzeba poprawiać.