Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wstydliwy20

Jak się ubrać?

Polecane posty

Jak się ubrać na rozpoczęcie roku w zaocznym liceum uzupełniającym?chyba nie będę zakładał garnituru?

zależy jaki masz styl. czarne spodnie nie od garnituru mogą być carne dżinsy lub z grubej bawełny jeśli nie masz mogą być ciemne dżinsy bez wycierań. na górę: - dowolna koszula - podkoszulek i marynarka jeśli będzie zimno możesz ubrać sweter lun podkoszulek z długim rękawem. błagam nie zakładaj do tego białych adidasów jeśli już obuwie sportowe to ciemne. pewnie jako facet nie dysponujesz zbyt dużą ilością ciuchów wiec wybierz po prostu z nich te najbardziej eleganckie poza garniturem.

Już wróciłem ze szkoły jest dobrze kilka znajomych osób chodzi z osiedla:) A co to dej dziewczyny..no więc byłem jeszcze jakoś z tydzień temu była przy kasie podszedłem z zakupami heh mówię "hej" (może faktycznie od stresu mówię to tak cicho lub nie wyraźnie) nawet nie odpowiedziała tylko na koniec powiedziała "dziękuje" od tamtej pory już nie zaglądam prawie do tamtego sklepu.

1.albo jej się nie podobasz 2.może ma faceta 3.albo nie usłyszała nie wiem,chcesz jeszcze dalej próbować?