Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes@

7 dniowa przerwa w braniu tabletek anty. (i okres)

Polecane posty

Gość kurde tez nie wiem
Do reerrr-słyszałyśmy,ale niektóre kobiety po prostu muszą je brać.Ja nigdy nie stosowałam tabletek anty,ale teraz muszę,bo tak jak napisałam wyżej zle ze mna po porodzie.

moze ty jestes nie doinformowana ale obalili to ze TABLETKI ANTY wywoluja nowotwory. Wykrywa sie je u kobiet ktore biora tabsy bo czesciej sa badane. Zreszta nigdy tego nie potwierdzili ze to napewno przez tabletki. Poprostu tak sie skladalo ze u tych kobiet czesciej. Nie strasz innych .

Gość molinezj25
hejka ja wziełam 1 opakowanie i jestem podczas przerwy 7 dniowej dzisiaj mija 5 dzien z odstawienia a krwawienia jak nie mam tak nie ma zaczynam sie juz martwic tabletki bralam regularnie z zegarkiem w reku

Gość gość
Hej ja biore tab. Juz jakies 6 lat ciagiem. Zawsze mialam wszystko ok ok 3-5 dzien krwawienie. W zeszlym miesiacu wspolzylam ale nie do konca. Mialam krwawienie z odtawienia normalnie. I normlanie bralam kolejne opakowanie (21 dni.) dzis jest 3 dzien a krwawienia niema. Po 20 i 24 dniach od stosunku robilam test.wynik -negatywny. Ale od miesiaca mam w pra y nardzo stresuja a syt i czuje sie nie najlepiej. Ze az zaczelam myslec ze jestem w ciazy :( czy to mozliwe. ? Mam 32 lata i 10 letnia corke a jednak na drugie dziecko niemoge sobie pozwolic ... Syt mat. I stad obawy ;( prosze o odp prosze

Gość gość
Witam, Ja Wieleń teraz 1 całe opakowanie tabletek i 10 tabletek z kolejnego opakowania, po czym po tych 10 tabletkach zrobiłam przerwę i okresu ani wody ani słuchu. A teraz mogę wziąść resztę tych tabletek z tego zaczęto opakowania czy kupic nowe i zacząć brać nowe?

Gość gość
Hej, biorę tabletki antykoncepcyjne od mniej więcej miesiąca i w przed ostatnim tygodniu zapomnialam wziąć tabletki, więc postapilam wg instrukcji i później nie bralam już tych tabletek placebo tylko zaczelam następny blister, tylko ze jak skonczylam pierwszy rządek i zaczelam drugi to zaczął mi się okres. Co mam zrobić? Brać je dalej czy przejść do placebo? Czy wgl coś jest nie tak i iść z tym do ginekologa?

Gość Gość

Witam dziewczyny dziś mam 3 dzień przerwy na krwawienie z odstawienia, to mój pierwszy blister tabletek. Dodam że żadnej tabletki nie pominelam brałam regularnie co do minuty. Krwawienia naradzie nie ma czy mam się czym martwić, trochę się stresuję. Proszę o odpowiedź. 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Witam dziewczyny dziś mam 3 dzień przerwy na krwawienie z odstawienia, to mój pierwszy blister tabletek. Dodam że żadnej tabletki nie pominelam brałam regularnie co do minuty. Krwawienia naradzie nie ma czy mam się czym martwić, trochę się stresuję. Proszę o odpowiedź. 

Krwawienie ma wystapic w ciagu tych 7 dni, nie jest pwoiedziane, ze zaraz  w pierwszym dniu wystapi krwawienie, no i dopiero zaczynasz je brac, wiec krwawienie moze wcale nie wystapic.

Gość Gość.
9 godzin temu, GoscAmebka napisał:

Krwawienie ma wystapic w ciagu tych 7 dni, nie jest pwoiedziane, ze zaraz  w pierwszym dniu wystapi krwawienie, no i dopiero zaczynasz je brac, wiec krwawienie moze wcale nie wystapic.

Dziękuję za odpowiedź trochę się uspokoiłam.