Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda_stara_ja

Coś mnie ominęło...

Polecane posty

Gość Mloda_stara_ja

Mam 22 lata i czuję się jakby moja młodość dawno temu minęła. Moje koleżanki jeszcze się bawią tak jak w liceum, a ja? Swojego chlopaka poznalam trzy lata temu i odkąd jesteśmy razem moje życie się zmieniło. Straciłam kontakt z koleżankami, nigdzie nie wychodze tylko z chlopakiem. Wogole czuję sie jak staruszka. Z sentymentem wspominam czasy liceum kiedy co weekend była jakas impreza, w tygodniu wyjścia z przyjaciółmi... Teraz ciągle siedze w domu. Kocham mojego chlopaka, planujemy slub, a jednocześnie przeraża mnie myśl, że to ten ostatni... Trochę mi żal, że już nie będe poznawała nowych facetów, nie będzie więcej pierwszych randek i wszytskiego co z tym związane. Czuję jakby mlodość przeciekała mi przez palce.. Miałyscie tak kiedyś? Nie wiem jak sobie z tym radzić. Czuję się nieszczęśliwa :(

Gość najdziwniejszy....
cos czyli kolejka po rozum chyba

Gość ja tak miałam i jak
zdałam sobie sprawę z tych ograniczeń, to zerwałam. W zwiazku masz sie rozwijać a nie dusić.

Gość Luśkaa
ja mam 24lata i jestem sama....czasem mam dola ze nie mam faceta ale po czym co piszesz ciesze sie chyba nawet:D moge sie bawic do woli jak w minioną sobotę:D

Gość a inna 22-latka plakala tu
e nie ma faceta :-O masakra, kobity.... powiem tak, czasy liceum nie wroca. ja mam 30 lat i tez czasami mi tego brakuje (szkoly sredniej). z tym trzeba sie pogodzic, ze nie bedzie sie wiecznie nastolatka i latalo co tydzien na imprezy.

Gość anooo
W tym wieku powinniście jeszcze imprezować, prowadzić intensywne życie towarzyskie...niedobrze, że już się zamknęliście w 4 ścianach...ale powiem Ci jedno żadna koleżanka, żadni znajomi nawet najbardziej super nie zastąpią Ci kochanego faceta...