Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa kobietka

Jaki powinien byc PRAWDZIWY MEZCZYZNA?

Polecane posty

Gość szczesliwa kobietka

W obecnych czasach wymiera chyba gatunek prawdziwych mezczyn, coraz wiecej mamy zniewiescialych panow, ktorzy uwazaja ze kobiety powinni proponowac randki, placic za siebie, za nich, i zabiegac o ich wzgledy. Szkoda tylko ze zamiast zadbac o swoj wizerunek mezczyzny oni coraz bardziej staja sie kobiecy. A jaki powinien byc mezczyna? 1. Kulturalny (np.przepuszczac w drzwiach) 2. Honorowy (nie pozwalac kobiecie placic za siebie) 3 Odwazny (umiec zagadac do kobiety, ktora go interesuje) 4. Pomyslowy (jak zaprasza na randke to powinien miec juz pomysl na spedzenie czasu) 5. Inteligentny (rozmawiac na rozne tematy a nie tylko o sobie) 6. Zadbany jak mezczyna (zadne solarium, depilacja czy makijaz, za to powinien ladnie pachniec, miec czyste ubranie i umyte wlosy) 7. Uczuciowy, ale nie przesadnie (nie plakac na filmach, nie rozczulac sie nad soba, za to powinien umiec powiedziec kobiecie co do niej czuje) 8. Towarzyski (posiadac znajomych i byc otwartym na poznanie znajomych swojej kobiety) 9. Samodzielny (umiejacy wyprac, ugotowac, pozmywac i posprzatac po sobie, mieszkajacy nie z mamusia) 10. Zaradny(potrafiacy wybrnac z niezrecznej sytuacji, nie ropaczajacy nad swoim zyciem czy tez bezrobotny z lenistwa) Udalo mi sie znalezc takiego, ale to chyba cud, bo jak patrze na kolezanki, ktore sa samotne to szczerze im wspolczuje. Dlaczego tak malo prawdziwych mezczyzn jest teraz? A wedlug was jakie jeszcze cechy powinien posiadac owy prawdziwy mezczyzna?

Gość no to tego yyyy
milego zmieniania baterii w zabawce.

Gość gnębiciel z alabasty
ja taki jestem, do tego mam dużą pałe, chodzę w rurkach, długie włosy i kurwa jestem przystojny. :classic_cool:

musi byc spocony i pachniec potem, prawdziwy macho;TAKICH KOBEITY LUBIA;NUE MYJ SIE Z " TYGODNIE ZOBACZYSZ REAKCJE KOBIET

Gość szczesliwa kobietka
ja? Ja jestem normalna atrakcyjna kobieta. Nie jestem idealna. Moj facet tez nie jest chodzacym idealem, ale te punkty spelnia:)

Gość energiczna 30
Autorko... odnosnie punktu drugiego... Kiedy kobieta chce placic za siebie, Twoj partner ja bije, jestes jego pierwsza i jedyna, czy spotyka sie tylko z bezrobotnymi?

Gość szczesliwa kobietka
a o co pytasz?

Gość szczesliwa kobietka
jesli kobieta chce zaplacic za siebie to ok, ale wypada by facet zaproponowal pierwszy ze zaplaci tym bardziej jak zaprasza na randke

Gość yhthjtjytjyjkuykuyh
i nie powinien zapominać o ważnych datach, świętach... mój facet zapomniał o moich urodzinach:(

zbyt dużo wymagań jak na tę smierdzącą pieczarę od czasu do czasu sponiewierac. ja nie mam żadnej z tych cech w/w a rżnę panienki , świerze i ładne bo mam pojazd i kasę - nawet specjalnie jej nie wydaję na nie. chodzi o wrażenie. cha cha, dobrze , że są chytre i pazerne dziewczyny , dzięki temu można zaruchać

Gość Yach
Moja zrobiła mi jazz bo zapomniałem o jej imieninach które były wczoraj. Wielce obrażona. Jakby się zawalił jej blok. Chyba się z nią rozstanę bo za bardzo wymyśla.

A co powiecie o tym, że np. facet często proponuje kobiecie, żeby coś kupiła, bo on zazwyczaj nie ma pieniędzy? :D Chodzi o niedrogie rzeczy.

Gość szczesliwa kobietka
moj zapomina o datach. Jak mu nie przypomne dzien wczesniej ze mam urodziny to nie bedzie pamietal:D Ale mi to nie przeszkadza.

Gość energiczna 30
a to o.k. A jaka powinna byc kobieta? p.s. lubie wydepilowanych facetow. Pod pachami i na dole. A przynajmniej przystryzonych...

Gość szczesliwa kobietka
ale to temat o tym jacy powinni byc mezczyzni a nie kobiety:P Moze trzymajmy sie wiec tego

Gość yhthjtjytjyjkuykuyh
kurcze ja wiem że faceci mają słabą pamięć do dat, ale strasznie przykro mi się zrobiło że pomimo iż mieszkamy razem od 6lat to on nawet mi życzeń nie złożył:(

Gość szczesliwa kobietka
moze ktos jeszcze wpisze jakie cechy powinien posiadac prawdziwy facet?

Gość k.. dajcie spokoj
k.. przeczytalem i k.. spelniam wszystkie punkty a idealem nie jestem dajcie spokoj