Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

flauta forever

Polecane posty

egoistka! <stopka> skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .</stopka>

nie to tylko od niechcenia rzucony komplement:)

no i tym "dziękuję" wszystko zepsułaś :P

Gość jhmgmgjhm
Władza wyżywi się sama? Minęły trzy dni o deklaracji premiera Tuska, że będzie mocno oszczędzać na administracji rządowej. Padno nawet ponoć słowo "żyłować". Dziś wiadomo, jak żyłowanie ma w praktyce wyglądać. Jak pisze "Dziennik", w przyszłym roku wzrosną budżety Sejmu, Kancelarii Premiera i Kancelarii Prezydenta: W przyszłym roku wydatki Kancelarii Premiera wzrosną o blisko 4 mln zł, a Kancelarii Prezydenta - o około 11 mln zł - zakłada projekt budżetu państwa na 2011 r. Wzrosnąć mają też budżety Kancelarii Sejmu - mniej więcej o 6 mln zł - oraz Senatu - o 14 mln zł. Rząd znów pogodził więc takie rzeczy z pozoru nie do pogodzenia jak wydawanie i oszczędzanie. Ale i tak przyćmiła wszystkich Kancelaria Prezydenta. Urząd obsługujący prezydenta Komorowskiego dostał podwyżkę mimo, że "dla oszczędności" Kancelarię opuścić miało 80 urzędników z kadencji Lecha Kaczyńskiego. Jeśli to nie cud, to już nie wiemy co nim miałoby być.

Gość mała lubi penisy

Gość OJ NIE NIE NIE
chyba murzynskie chooje bo ona wcale nie taka mala :D

chciałam tylko poinformować lusię, że ten który się zgubił właśnie się odnalazł:)

Gość hahahahahaaaaahhhh
zaloz oddzielny topik informujacy ja ty to potrafisz:)

nie , lusiu rozpoczęłam lekcje kokieterii ale poszło mi hmmm...nie do końca dobrze teraz próbuję swoich sił w byciu miłą

teraz próbuję swoich sił w byciu miłą :D:D :D czy to aby prawda ? zglaszam sie jako chętna ....przyda mi sie dobre slowo

no wiesz lusiu wszystko zależy od powodzenia misji mojej edukacji cudów się nie spodziewam :D

yeez na twoim miejscu dobrze bym się zastanowiła czy chcesz w tym eksperymencie robić za królika doświadczalnego

cudów się nie spodziewam i slusznie zgadzam się z tobą słonko :) (:P jak mi idzie?:P)

przepraszam też za bezczelnie zerżnięcie pomysłu na topik ale miałam nadzieje, że już nie wrócisz i nikt nie zauważy:)

ike :D lubie eksperymenty pytanie czy ty z siebie cos wykrzesasz ?

jak mi idzie? tak jak pisowi kurrr... temu wiecznie źle