Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

flauta forever

Polecane posty

mi mimo, że na ogólny praktycznie nie wchodzę ciężko było ten top przegapić chociaż potem się pogubiłam jaka w końcu jest prawda swoja drogą jest wiele potrzebujących osób które po tym topie nigdy o pomoc nie poproszą bo będą się bały, że po podaniu swoich danych wykopią o nich takie cudeńka ja kiedyś przesyłałam ciuszki po małej jakiejś pani z macierzyństwa ale potem w rodzinie pojawiła się dziewuszka więc wiadomo

nie wiem lusia czy ten top jeszcze istnieje to było jakiś czas temu teraz na topie jest alogia czy jak jej tam

ike, ja obawiam sie ze wiem jaka jest prawda. ale coz, kto udowodni oficjalnie. a naprawde chcialam pomoc, wyslac. a ta alogia to co to?

alogia to jakaś laska, która komentowała wygląd innych osób z forum i oczywiście wysiąkło jej zdjęcie laski, które były przez nią wiecznie krytykowane- jakie z nich paszczury zjechały ją na parudziesięciu stronach w sumie nie cierpię takich akcji ale lasce się należało fajnie jest krytykować innych jak jest się anonimowym z gęby wiesz mi ja jeśli komuś pomagam to nie sprawdzam wiem, że istnieje ryzyko , że ktoś mnie oszukuje przyjmuję je na siebie większość żebrzących żebra na alkohol ale może akurat chociaż jedna osoba żebrze na chleb dziś jakaś babuleńka zapytała innej czy ma jej pożyczyć 5 zł no i tamta nie miała podeszłam jak durna i dałam jej 10 była tak zszokowana jakby dostała 1000 nie wiem na co nie wnikam zimą dokarmiałam bezdomnego alkoholika z wyżartym mózgiem bo to też człowiek mi się w ogóle wiecznie życiowe sieroty trafiają i może i jestem naiwna ale wolę to niż wysyłać smsy- gdzie większość kasy idzie na "cele statusowe" fundacji

Gość kamikadze emeryt
luska nudzie sie tobie kurwa w archeologa sie zabawila

Gość kamikadze emeryt
a ty czarnuchu?:)