Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michas74

Dobre i uczciwe serce... Gdzie znaleźć??

Polecane posty

Popatrz, nawet w tym temacie się zgadzamy;) Ale chyba pora już spać. co?? Jutro znowu ciężki dzień... Ale co zrobić?? Trzeba choć na te waciki pozarabiać, tak??;)

dokładnie..klawiatura tez musi odpocząć:) anielic z diablicami w jednym kotle na noc :):)

Dzień dobry;) Nieźle sobie radzisz z tym czarowaniem;);) Miłego i spokojnego dnia Ci życzę:):):)

dzień dobry Michałku...zaraz nieźle...pierwsze kroki stawiam dopiero;) może nie tyle spokojnego co efektywnego dnia:) i dobrze się rozglądaj,żebyś znowu Jej nie minął:)

:) Szkoda, że nie przeczytałem tego powitania rano;) Napisałem do Ciebie i pognałem do pracy... Jak ładnie:) Już dawno mnie nikt tak nie witał;) Jak jesteś początkująca w czarowaniu, to powinienem raczej nazywać Cię czarodziejką;) Jak Tobie dzionek minął?? Waciki będą??;)

witaj wieczorowo,właśnie z siłowni wróciłam więc i dziś troszkę późno..:) dzień ok,jak Twój?

hmmm..mam lekkie wyrzuty sumienia...zabrałam Tobie cały topikowy czas i inne urocze kobietki pisać nie chcą...:)

:) Miło Cię widzieć:) Mój dzień? Efektywny był:) Popracowałem, dokończyłem przeprowadzkę;)(w końcu u siebie!!:) ) A teraz mam czas tylko dla Ciebie;) mój czas topikowy jest interesujący (coraz bardziej), ale zajmuje mi ten czas tylko jeden topik!!:)

raczej czytać:):)bo się zaczerwienię.. hmm..przeprowadzka...dwa lata temu to samo przeżywałam...więc pozostaje pogratulować:)nie ma to jak swoje cztery kąty

Chodzisz na siłownię?? Aż mi sie wierzyć nie chce!!;) Też lubię popracować nad sobą w siłowni;) Chociaż przez ostatnie miesiące nie miałem na to za bardzo czasu... Ale teraz odrobię zaległości;) Za fajne uczucie jest po takim wysiłku, żeby zrezygnować, co??;)

o tak! uczucie świetne a i dupka przy okazji mniejsza:)ja mam godz siłki i godz basen+sauna...nic więcej do szczęścia nie potrzeba

mam do Ciebie malutką prośbę..odnoszę wrażenie ,że więcej wiesz o mnie niż ja o Tobie...czy mógłbyś mi się opisać?:)

No ja niestety aż tyle czasu nie mam:( Ale basen + saunę też uwielbiam!! Nauczyłem sie sauny w Norwegii... po prostu bajeczne odprężenie...;) Myślałem też o bani rosyjskiej, ale jeszcze nie byłem. podobno jeszcze lepsza jest!!;)

:) Też odnoszę takie wrażenie... Opisać siebie?? Jakbym to zrobił uczciwie i rzetelnie, zajęłoby to chyba całą topikową stronę:D:D:D Pytaj o to co chciałabyś wiedzieć o mnie. A ja będę odpowiadał;)

właściwie nie chodzi mi o nic szczególnego..zewnętrznie ,bo wnętrze już powoli poznaję lubię "widzieć" z kim piszę co wieczór:)

Tzn. odnosze wrażenie, że wiesz o mnie bardzo dużo... Spontanicznie napisane było to zdanie poprzednie:)

znalazłam dziś gdzieś w necie.. "zatem jeśliś jest prawdą, przyjdź do mnie bez słów i weź w swoje dłonie wszystko, co dać mogę, lecz jeśliś snem jest pośród innych snów, to samotnego puść mnie w dalszą drogę..." "...nie kochajmy za, lecz kochajmy pomimo, bo nie kocham Ciebie za blask Twoich oczu, lecz pomimo tego, że ich nie widzę. Nie kocham Cię za to, że przymnie jesteś, lecz pomimo tego, że nie możesz być. Nie kochajmy się za swoje zalety, lecz pomimo tego że mamy wady. Bo kochać za coś potrafi każdy, ale sztuką jest kochać gdy bywa to trudne..." chyba najtrafniejsza definicja miłości z jaką się do tej pory spotkałam:)

Gość 212sexy
Z czego to cytat?? :)

212..właśnie nie wiem ,gdzieś znalazłam ...tak mnie ta trafność powaliła...ot latasz ze stronki na stronkę:)

zewnętrznie... poczekaj, lusterko muszę wziąć;) no, juz mam... lekko siwiejący ciemny blondyn, krótkie włosy, szczupły (nie chudy i nie gruby), srednio zbudowany (nie mięśniak i nie chuderlak), podobno ładny uśmiech (podobno, bo mnie się nie podoba;) ), "całe" 174 cm. wzrostu.... Chyba tyle. Nie wiem co jeszcze mógłbym napisać;) Teraz Twoja kolej...;)

Gość 212sexy
Rozumiem. Całkiem fajny cytat. :)

212..w moim mniemaniu jedyny najtrafniejszy... "...i wolę się kłócić z Tobą niż z innym kochać.."to z jakiegoś filmu:)

A ja znalazłem coś innego... I to już dawno temu.... "...A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.."

Gość 212sexy
Nie mam ulubionego cytatu o miłości, wiele jest trafnych moim zdaniem. :)

ja...w zależności od humorku czarna ,wściekle ruda a obecnie blond,brązowe oczęta z niegłupią firanką rzęs(szczególnie jak pociągnę je dobrym tuszem:)),opalona cały rok,dosyć wysportowana(czasami sama się zadziwiam jak wysoko mogę podnieść nogę i się nie przewrócić:),a uśmiech?wiecznie przyklejony:)

...i wolę się z Tobą kłócić, niż z innym kochać... To jest chyba najtrafniejsze... nic dodać, nic ująć. Po prostu super:)