Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn34nnnn

ZDRADZAM moja zone z jej rodzona siostra. to mnie przerasta, pomozcie

Polecane posty

Gość k im basindżer
to mnie przerasta,pomozcie.O jaką pomoc ci chodzi?mamy załozyc fundację i zbierać pieniadze dla ciebie..?

" nie chce jej ranic - dlatego jej nie mowie. to tez przejaw mojej milosci." - a to ze kurwa ja zdradzasz z siostra to jest przejaw czego? Kurewskiego charakteru ?? "dom jest moj (ona sie tu wprowadzila) wiec gdybysmy sie rozstali zostaje bez niczego." -o ja piedole !! bez niczego?? podział majątku kochany! po 2 ty bys zostal bez niczego bo ty kurwa zdradzasz i orzeczenie o twojej winie!! po 2 zdradzasz zone.. i co?? jeszcze jej dom zabierz haha wyrzuc i opluj na pozegnanie (choc to by bylo nie tak okrutne jak ta ZDRADA) "jest najblizsza mi osoba, ale to czasem w lozku nie wystarcza. zapytajcie pierwszego lepszego faceta a wam powie" -to kurwa trzebabylo się nie wiązać z kobietą w taki sposob! tylko sobie życ w woklnym zwiazku i pierdolić z pierwszymi lepszymi!! p.s naprawde sie zdenerwowalam bo jak czytam takie pierdoly pierdzielnietych ludzi to nie trzepie.... a więc przepraszam wszytskich oprocz Ciebie ******

Gość zapach pomarańczy...
"kocham zone i to bardzo. wszystko dla niej robie. nie moja wina, ze zona jest typem romantyczki i tylko lagodny sex wchodzi w gre. czasami ok ale nie zawsze" Nawet swojej żony nie znasz, a śmiesz ją oceniać. To taka dobra i romantyczna dusza, prawda? Tylko łagodny seks wchodzi w grę. A znasz seksualne pragnienia żony? Rozmawiałes z nią o tym? To ty jesteś 'dupek' do kwadratu, doskonale wiesz, kto zawinił, a winą obarczasz żonę! Nie pisz bzdur, że kochasz żonę. Jesteś z nią , bo tak ci wygodnie. Kto bedzie o ciebie tak dbał, jak żona.:) Boisz się, że zdrada się wyda i jak szwagier się dowie, to najzwyczjniej w świecie urwie ci jaja:P Albo szwagier uwiedzie twoją żonę i będziecie kwita. W rodzinie nic nie ginie:P

onnn34nnnn - a ty co pieprszysz?? mowie że kazdy swiadek jehowy i ateista Ci powie ze seks to zdrada, a nie chory psychicznie czlowiek jak ty zgania wszytsko na kosciol! ptaszek Cie swędzi to się podrap a nie do jakiejs suki leciec.. ( jakiejs- Ba!! SIOSTRA ZONY.... katastrofa)

Gość onnn34nnnn
wszystko co tu napisalem to sa moje odczucia. kocham zone i nie zmienisz tego swoim gadaniem. sex a milosc to dwie rozne sprawy tylko wy kobiety emocjonalne inaczej tego nie pojmujecie

nie, nie jestem gluchy na argumenty. po prostu przedstawiam wam moj punkt wiedzia. a przed ten kobiecy chory swiatopoglad czuje sie winny hmm... ciekawa wypowiedz wiec jak jest drogoi autorze w tym zdrowym męskim świecie?

Gość nie mogę..........
"przed ten kobiecy chory swiatopoglad czuje sie winny" Bo jesteś winny cieniasie!!!!!! Kto jest winny, może twoja żona, bo uwierzyła, że jesteś porządnym, godnym zaufania facetem? Ty i ta twoja szwagierka, oto prawdziwy powód twojego problemu, jeśli jeszcze tego nie skapowałeś! Wybielaj się jeszcze, że nie mówisz jej bo nie chcesz jej ranić, ranisz ją tysiąc razy bardziej oszukując ją!!!!!!

wybacz ale u nas uczucie idzie w parze, jest rodzina jest uczucie i jest seks.. I skoro o tym wiedziales to sie mogles związać z facetem.. dziura to dziura:) przeciez to seks. a uczucia nie ważne.. to co to za roznica z kim:) TYlko ze wtedy byś moigl sypiac tez z innymi bo tak /TY jak i ON byście nie łączyli seksu z uczyciem. Chcilabys zeby twoja żona uymawiala się na seks z jakimś megaseksownym facetem ?

Gość onnn34nnnn
i wlasnie tym sie roznimy bo ja KOCHAM ZONE i oddzielam SEX!!! OD MILOSCI. wy kobiety tego nie potraficie - taka mala roznica.

Gość nie mogę..........
"sex a miłość to dwie różne sprawy" powiedz to więc swojej żonie i mężowi jej siostry, na pewno sie dogadacie :) I pogadaj z mężem swojej cizi o zdrowym męskim światopoglądzie, też na pewno przyzna ci rację :)

i chuj nas i twoja żone obchodzi ze TY sobie uwazasz ze seks i uczucie to dwie odległe sprawy. wazne ze twoja ZONA tak nie uwaza! i bardzo być ją ZRANIŁ. Więc mogłęś spiąć dupe i nie zdradzać jej i nie ranić skoro ją tak kochasz

oo nie nie nie mow swojej zonie. powiedz SWOJEMU SZWAGROWI! przeciez tez jest facetem i zrozumie :) Niech puka też i twoja zone. ZAMIENCIE SIE KURWA PARTNERKAMI! czemu mu nie powiesz? przeciez jak kazdy facet wie nie wytrzyma sypiając z jedna kobieta.. a seks i uczucie nie idą w parze powiedz kurwa mu. :o:o

autorze dlaczego winą za swoją zdrade obarczasz żone? ja też zdradziłam więc wiem jak to wygląda z tej drugiej strony. Jesteś tchurzem. Ja swojemu chłopakowi powiedziałam o wsdzystkim i sama chciałam zakończyć nasz związek bo nie mogłam wytrzymac w swiadomości że zdradziłam i chciałam dodać że nie kochalam swojego kochanka i nie wiązałam z nim przyszłości. Ale mój facet walczył niespodziewanie o mnie. jesteś Tchurzem i cholernym.

Gość aaa wiesz co jest
w tym wszytskim najfajniejsze, ze tak czy siak to wyjdzie, i zostaniesz sam jak pajac ostatni... takze twoja przyszlosc wyglada nie wesolo.

Gość nie mogę..........
więc po co do cholery się z nią żenileś, skoro sex i miłość to dwie różne sprawy? Mogłeś ją przynajmniej uprzedzić że taki masz światopogląd i żeby nie miała wątpliwości, że będziesz ją zdradzał!!!!!! Ale co... wtedy by za ciebie nie wyszła i nie byłoby tak wygodnie jak jest co nie? Żonka sprząta, gotuje, prasuje, zajmuje się dzieckiem a ty sobie moczysz na boku z dziką szwagierką, żyć nie umierać.

Gość pierwszy facet na tym topiku
a ja sie moze wypowiem bo chyba same baby tu sa. bardzo dobrze ze tak robi ma dwie dziurki i to z jednej krwi. przestancie pierdolic jak potluczone lepiej zobaczcie gdzie wasi faceci wlasnie fiutki trzymaja bo zapewne nie w spodniach

Gość jestes bez serca
now lasnie, skoro to taki meski swiatopaglad, to czemu nie spotkasz sie ze szwagrem zony na piwku i nie wymienicie sie doswiadzeniami na temat jego zony...?w kocu cos wals laczy :D

Gość zapach pomarańczy...
A co cię tak naprawdę przerasta autorze? Sytuacja , w którą świadomie wdepnąłeś, czy strach, że się wyda? Określ się w końcu. Kiedyś się na pewno wyda, co wtedy?

Współczuje Twojej żonie, ale nie z Twojego powodu. Tylko z powodu siostry, to jest za przeproszeniem zwykła bladź, jak może się pierdolić w mężem własnej siostry. Pomyśl sobie jak ona będzie się czuła jak się dowie o tym. Przecież ona się załamie i jeszcze zrobi sobie coś głupiego. A jeżeli Ci delikatny seks przeszkadza z nią to po prostu jej powiedz o swoich potrzebach i tyle. Kurwa krew mnie zalewa, powoli tracę nadzieję, że faceci myślą także tym mózgiem w głowie, a nie tylko fiutem. Żal

Gość aaa wiesz co jest
koles jest zwyczajnym idiota co tu wiecej podsumowywac i w dodatku zwierza sie na kafeterii to juz kompletne DNO ;]

Gość onnn34nnnn
on pewnie tez ja zdradza. tzn. mysle ze tak. ale tak to jest, ze zdradzac mozna ale jak sie odkryje ze ma sie rywala to sie z tym walczy. prawo natury kocham zone i jak juz napisalem wasze gadanie tego nie zmieni bo ja wiem co czuje

Gość aaa wiesz co jest
AAA CO DO SIOSTRY to ogolnie nie ma na takie historie specjanego okreslenia, w najczystrzej postaci skur***wysynstwo

autorze ty normalnie jestes jak Bruck z mody na sukces :D hehehehhehe jak dla mnie to prowo

Gość jestes bez serca
o tak, bardzo dobrze wiesz, co czujesz. Chyba nie bardzo z ciebie kochanek, skoro nawet nie zadales sobie tyle trudu, zeby zapytac zpne, czy nie mialaby ochoty na ostrzejszy sex....

SZCZERZE gdybym się o takim czyms dowiedziała to bylabym w stanie zabić człowieka. w temacie widze " pomozcie" to Ci pogadamy mowimy jakim chujem jestes bo sam tego nie wiesz. co mam ci dupe wystawic?? i napisac " poruchaj sobie mnie dla odmiany bo dwie baby to za malo" kurwa chcesz moj numer telefonu ??? daj numer do swojej żonyu moj facet też chce sobie inną wydymac. zamienimy się kurwa partnerami:D haha patologia!!!!!!

ja tez mam nadzieje ze to prowo bo nie wierze że są tacy niedopierdoleni ludzie na tym swiecie :D " kocham żone, ale milosc i uczucie nie ida ze soba w parze"! TO NIE UPRAWIAJ SEKSU Z ZONA! bo przeciez ja kochasz! jak to tak uprawiać z kims seks kogo sie darzy uczuciem ???

Gość ana. anaaaaa
a czemu nie mozesz zonie powiedziec ze masz ochote na inny seks niz zwykle bo czytales ze takie nowosci dobrze robia zwiazkowi. wytłumacz jej jak chcesz to zrobic i wgle. rozumiem spontaniczosc cenisz ale moze wsytarczy powiedziec o swoich oczekiwaniach?