Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn34nnnn

ZDRADZAM moja zone z jej rodzona siostra. to mnie przerasta, pomozcie

Polecane posty

Gość nie mogę..........
A czemu nie odpowiesz na pytanie czemu nie uprzedziłeś żony przed ślubem jaki masz światopogląd na sprawy miłości i seksu? Chyba jednak prawda jest zbyt niewygodna...

Gość onnn34nnnn
NIE ZAPYTAM ZONY CZY MIALABY OCHOTE NA OSTRZEJSZY SEX bo dla mniie ostry sex to taki z wyzwiskami, klapsami, ciagnieciem za wlosy i koncowka na twarzy albo w buzi. szanuje i kocham zone i w zyciu jej tego nie zaproponuje!!!!!!!!!

hahhahah SZANUJE!!!!!!!!!!!!! hahahahhahaha JA osobiscie uwielbiam ciągniecie za włosy i rzeczy które tu opisales:) więc ... kiedy numerek? hahaha LESZCZ.

Gość nie mogę..........
O właśnie, właśnie! Daj numer do żony, mój facet też pewnie chciałby dla odmiany inną pobzykać! :D

Gość onnn34nnnn
nie uprzedzilem bo staralem sie powstrzymac to tylko i wylacznie przez to ze od malego mialem wmawiane przez kobiety jaka wiernosc jest wazna. nautry meskiej nie oszukasz

szanuje hahahahhaha haaaaaaaaaaa !!!!!! mowisz najpierw ze ona lubi lagodniejszy seks i dlateg ja zdradzasz a teraz sam siebie kurwa wkopujesz niby ja szanujesz i dlatego ja zdradzasz? bo boisz się zonie opowiedzieć o twich fantazjach!?!!!

aa to taki z ciebie gagatek.... :) hehehe ja tez tak teraz lubie a dawniej to nawet palca do tyłka nie dałabym sobie wlazyć.... hehehehe ile ty masz lat 20? a ta twoja żona to księżnicza czy kobieta z krwi i kości... oj ludzie ludzie... no tak łatwiej wyruchac siostrunie niz po ludzku usiąść i pogadć?

Gość jestes bez serca
a takie male pytanie: co do calej sprawy mowi twoja kochanica??? nie ma wyrzutow sumienia, ze kurwi sie z mezem siosty?

Gość zapach pomarańczy...
Kawał wam napiszę:D Pasuje do autora tego topiku:) "Żona płacze nad grobem kochanego męża, ociera łzy i widzi na grobowej płycie napisane słowa. -Nie płacz kochana żono. Jestem u Ali dwa groby dalej , jak pierdoliłem, pierdolę dalej.:)" Powodzenia w seksie autorze, a co bedziesz sobie żałował:D

Gość nie mogę..........
Hahahahahah, staczasz się autorze... To mogłeś powiedzieć, że tak Ci wmawiano, ale nie ręczysz za siebie, że starasz się to powstrzymać, ale masz naturę kurwiszona, przynajmniej byłbyś z nią szczery a ona pewnie by przejrzała na oczy wcześniej że ma szmaciarza a nie meżczyzne :)

to wam sie popierdolilo w glowach :D natura meska? a jaka ona jest?? :D hahaha zeby wszytskie kurwy przedupczyc ? i spuszczac im sie na twarz? :D i oczywiscie ODWAGI BRAK ? bo żonie do swoich fantazji boi się biedny chłopaczyk przyznac? taka wasza natura? to trzymajcie sie jak najdalej od związkow..

Gość aa to od kiedy
ostry seks z zona to cos zlego czy brak szacunku, co ty w gole opowiadasz za rzeczy, dlatego nie rozmawiasz z zona o potrzebach szukasz tego gdzie indziej, ogolnie ty i ta cala siostrzyczka jestes potwornie zalosni blee

Gość onnn34nnnn
wiem, ze onby tego nie akceptowala dlatego z szacunku do niej o tym nawet nie mowie. dla niej sex to swieczki, zgaszone swiatlo, jak wykonuje troche szybsze ruchy to mowi zwolnij. - jak dla mnie to jasny powod zeby wyciagac wnioski

to po chuja się z nia żeniles skoro SEKS jest dla Ciebie wazniejszy niz uczucia swojej zony>??? odpowiedz mądrze na moje pytanie. (o ile potrawisz cos oprocz ruchania)

Gość nie mogę..........
gdybyś ją szanował to byś powiedział o swoich potrzebach, gdyby ona ciebie szanowała to by przynajmniej cię wysłuchała i zastanowiła się nad tym. Ale widać wszyscy są tu po jednych pieniądzach, nikt nikogo nie szanuje, wszyscy mają na uwadze swoje potrzeby i nic innego.

to nie mozesz z nią pogadać tak od serca? że juz ci taki seks nie wystarcza, że się męczysz i że może by tak spróbowac czegos innego, jakies urozmaicenia. Myśle że jakbyś tak z nią pogadał to na pewno by się zgodziła. Wiadomo ze nie od razu doszło by do tego czego tak naprawde chcesz (tak było ze mną) ale jak po mału małymi krokami rozbudzisz w niej kotke to kto wie kto wie. wystarczy to tylko w niej rozbudzić :) to tak miło teraz napisałam :)

Gość nie mogę..........
żałosne i tyle, po co się wiązać, skoro seks jest ważniejszy od szczerosci i uczciwości?

Gość onnn34nnnn
cudowna wenus ile razy juz tu pisalem ze nie jest wazniejszy nie umiesz czytac?? sex i uczucie to dla mnie dwie roznie sprawy. to jakbym ci powiedzial nie mozna kochac taty i chlopaka bo milosc jest jedna. zaczelas kochac chlopaka to juz nie mozesz kochac taty to dwie rozne sprawy jak widzisz, tak samo w moim przypadku

Nie wierze, ze ludzie sa tak popierdoleni. Prowokacja i tyle A Wy jemu wierzycie :) Facet ma jakies frustracje i cos tam sobie w tej glupiej lepetynie wymyslil i chce o tym pogadac.... Zenujace. Idz gosciu do psychologa, psychiatry. Zrob cos z soba. Oblesny jestes z tym wszystkim co piszesz...

Gość jestes bez serca
juz sama nie wiem co jest zabawniejsze, to ze zdradzasz zone z jej siostra czy fakt, ze robisz to z szacunku do niej(twoim zdaniem) juz widze mine twojej zony kiedy jej mowisz: kochanie, zdradzam cie z twoja siostra bo cie szanuje i nigdy nie klapnal bym cie wtylek albo spuscil sie w twoje usta. no szacunek jak kurwa mac....

Gość onnn34nnnn
pomoglyscie mi bo wyciagnelem wnioski, ze kobiety to jednak inna planeta i nigdy nie zrozumieja meskiej natury

no ale kurwa chyba coś jest ważniejsze?? Milosc to milosc milosc do ojca milosc do chloapkja a seks z dziewczyna a milosc do zony to dwie rozne rzeczy i ktoras musi byc wazniejsza Skoro wiedizales ze zona lubi taki seks to mogleś się nie wiazac bo wiedziałeś ze dupy bedizesz mial po boku jestes ZWYKLĄ KURWĄ jak ta siotra 🖐️ bo juz nie moge z tobą pajacu!! MAM NADZIEJE ZE BEDZIESZ JUZ NIEDLUGO IMPOTENTEM! i chuja bedziesz mógł sobie uciąć ! a twoja zona mam nadzieje ze Cie zostawi !

Nie wierzcie mu - to jest albo jakis/jakas gowniara, ktora sie nudzi i robi z Was ubaw, albo jakis sfrustrowany gosciu, ktory zamiast pojsc do lekarza od glowy wymysla takie rzeczy... Gosiu - mykaj to psychiatry, nie czekaj az Ci sie pogorszy!

Gość ohohohohoho
Zabij się :) A przy okazji i siostrę - żona, chociaż o tym nie wie, odczuje ulgę :) Śmierć skurwysynom!!!

przykro mi że nie zrozymiem popierdolonej "meskiej natury" że bedąc z facetem kochając go , bedąc kochana , poświecając się, mając dziecko ( lub go nie majac) wspierjacć się, uprawiajac seks ...nie moge kurwa pojąć że facet musi sobie pomacać cycki innej kobiecie włóżyc chuja w cipsko jakiejsc innej szmaty i jej porządac! przepraszam!!!! a ty ? nie odpowiedziale sn apytanie czy chcialbys zeby twoja kobitka się puszczała z takimi chujami jak ty?

Gość onnn34nnnn
znam ja, jestesmy razem troche lat i wiem, ze ostry sex to nie dla niej. nawet jesli sie zgodzi to bedzie cierpiec a tego nie chce

Gość jestes bez serca
no bo jak sie dowie o zdradzie to oczywiscie cierpiec nie bedzie. Nie odpowiedziales na pytanie: co na to ta twoja kurewka?

naprawde licze ze to jakies pedał sfrustrowany (zdradzony przez zone :D) wymysla bzdurne historyjki... och jak na to licze że nei ma takich palantów tworzących teoretycznie idealnie zwiazki.. raniąc " kobiete swego zycia" tylko są na wolności i pierdolą sobie równie wolne inne kurwy