Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn34nnnn

ZDRADZAM moja zone z jej rodzona siostra. to mnie przerasta, pomozcie

Polecane posty

Gość nie mogę..........
Hahahah... nie rozumiesz jednej rzeczy: nikt ci nie broni mieć takiej natury jaką masz, ale skoro nie da się jej oszukać, to mówię po raz któryś: MOGŁEŚ JEJ PRZED ŚLUBEM POWIEDZIEĆ, ŻE TAKĄ MASZ NATURĘ, chyba wiedziałeś o tym wcześniej, czy uświadomiłeś sobie to dopiero rok temu jak zacząłeś bzykać szwagierkę? Nie graj głupka, że wcześniej nie zdawałeś sobie z tego sprawy, że nie znałeś tej swojej wspaniałęj męskiej natury.

Gość onnn34nnnn
nie, nie chcialbym zeby sie puszczala ze wzgledu na to jak widac tutaj, ze dla kobiet sex i uczucie to jedno. dlatego jesli by mnie zdradzila to by to byla prawdziwa zdrada

A Wy ciagle mu wierzycie.... A moze to jakis zbok, ktory musi sobie pogadac a wieczorkiem wyskakuje do parku pokazac swojego ptaszka?

a może lubi ostry seks:) ale z przypadkowymi ? bo inaczej sie krepuje albo inne rzeczy ?? ONA TEŻ MYSLI ZE CIE ZNA! a tak wogole to chuja Cie zna a nie :/

eh albo jestes jedną wielka prowokacja albo po prostu jesteś egoista. uciekam bo nie mam sił czytac to dalej... wenus tobie radze to samo bo tylko niepotrzebnie sie nakręcasz a i tak to nic nie da

Gość onnn34nnnn
siostra mojej zony tez ma pewnie wyrzuty sumienia. nie rozmawiamy o tym za bardzo nie mamy kiedy

nie prawda:) każda kobieta miala tak że widzac jakiegos mezczyzna umierała z porządania i chęci uprawiania z nim wyuzdanego seksu :) Więc nie pierdol

Gość onnn34nnnn
ale sama pisalas ze sex i uczucie to jedno, nie mozna kochac jak sie zdradza. wiec jesli moja zona by mnie zdradzila to by mnie nie kochala, tyle. ja dalej powtarzam, ze ja bardzo kocham

Gość nie mogę..........
Naprawdę, nie zostaje nic innego, jak życzyć ci autorze, żeby cie żona zdradziła. I żeby to była dokładnie taka PRAWDZIWA ZDRADA jak piszesz.. A wiesz dlaczego? Bo poczułbyś wtedy to, co ona poczuje jak się dowie, że ją zdradzasz. DLA NIEJ TO JUŻ JEST PRAWDZIWA ZDRADA, egoisto pieprzony...

Gość disusting
ty cholerny hipokryto!!jest z ciebie niesamowity egoista!!żal mi takich ludzi jak ty i gardze takimi ludzmi jak ty! ty smiesz sie pytac nas co masz zrobic?toc przyszedles tylko tutaj po to bo myslales ze ktos uspokoi twoje sumienie! mam nadzieje ze twoja zona przejzy na oczy i bedzie cie zdradzac z twim bratem badz z twoim najlepszym przyjecielem!nie wiesz co zrobic?to ja ci powiem,usun jej sie z ocz i niech biedna nie mysli ze facet ktorego kocha to zwykly prostak i ciul!

Gość jestes bez serca
nie moge, ide bo nerwy mi puszczaja. pewnie ze nie macie kiedy, ostatecznie jestescie zajeci. przekaz zonie zyczenia sily i wytrwalosci i tego, zeby znalazla na swojej drodze kogos,kto na nia zasluzyl, kto ja szanuje, komu moze zaufac. A tobie zycze, zeby bolalo, jesli ona ulozy sobie zycie. Zeby bardzo bolalo.

zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji zycie Ci impotencji

Gość wowowow
Koleś, no przykro mi to pisać, ale Ty ją po prostu zdradzasz i na siłę szukasz dla siebie wytłumaczenia, żeby nie czuć się jak ostatnia szuja. Wiedz że nie wybrałes sobie za dobrego miejsca na żalenie się i głaskanie po pleckach z tekstem "wszystko będzie dobrze"...

Gość zośka356
Facet do lekarza!!! Leczyć się na nogi bo na głowe już za późno. Masakra jak można być takim kretynem!!! Ja też lubie romantycznie i maz nie puszcza się z moją siostrą gdy odmówie mu na"ostro"! "kOCHAM ŻONE ALE Z SZACUNKU DLA NIEJ PIERDOLE JEJ SIOSTRĘ KTÓRA ROBI MI LODA" ALE TO TYLKO SZACUNEK DLA ŻONY!!!! K8URWIARZ TO MAŁE SŁOWO!

Gość nie mogę..........
I wtedy w doopę będziesz sobie mógł wsadzic tłumaczenia, że seks i uczucia to dwie różne sprawy, tyle w temacie, też idę bo żal ściska, jak się czyta twoje próby wybielania własnej osoby.

i wypierdalaj z tego forum, ludzi bez serca tu nie lubimy! 🖐️ i dokladnie zycze Ci "prawdziwej zdrady" bo tak jak kto juz napisał dla niej tą "prwadziwa zdrada" jest juz to co robisz i zrobiłeś. i poczuj się tak jak ona by sie poczula! w dodatku ZDRADA to jest jednorazowy wyskok trwajacy dłużej to juz jest ROMANS! jaka masz definicje romansu ?:) dobra mialam isc. bo żal mi klawiszy na tego szmaciarza

Gość zapach pomarańczy...
Wkleję ci ten post autorze. Może za mało czytasz i za mało się nauczyłeś w życiu. Przeczytaj i zastanów się, gdzie popełniłeś błąd. Miłość i dobry seks. "To inna bajka. Facet czasem jest niedoświadczony, dziewczyna też. Uczą się poznawać nawzajem. Delikatny dotyk. Spragnione spojżenia, ciekawość.Nieśmiałość. A po czasie. Ciągłe poznawanie siebie nawzajem. Sex z miłości jest zawsze piękny. Jedyny w swoim rodzaju. Sex dla fizycznego sprawdzenia i ciekawości, bez uczucia nigdy nie da satysfakcji obu stronom. A ci co przechwalają się lub wychwalaja partnerki, to głupcy i bufony. Żenada. Sex z kochanką, dziewczyną, żoną. Sex z uczuciem. O tym się nie chwali innym. O tym można porozmawiać tylko z nią/ nim. Sam fakt tego czy czujesz coś do partnera w trakcie zbliżenia. Już świadczy o tym czy jest szansa na spełnienie czy nie. A poznawanie siebie, to trzeba najpierw pozbyć się wstydu. Trzeba chcieć oglądać, dotykać, pieścić. Patzreć w którym momencie sprawia to partnerowi przyjemność, a kiedy bywa przykre. Czasem facet chce tylko zaspokoić swoje potrzeby fizjologiczne. Wtedy na pewno nie ma udanego sex-u i zadowolenia. To oni są kiepscy w łóżku. Mistrz potrafi wykrzesać ogień i z kłody drewna. Dupek ma nieudane przeżycie i partnerka zero przyjemności. Na wszystko trzeba zasłużyć. Trzeba nauczyć się wpierw KOCHAĆ. Samo zauroczenie to nie wszysto. Napisał to facet. Ale mam troszkę praktyki." Ucz sie od innych, to nie bedziesz miał nigdy wyrzutów sumienia i nie będziesz sie musiał wstydzić za swoje uczynki:) A w lustrze dobrze wygladasz, jak na siebie patrzysz? Powodzenia.

Gość onnn34nnnn
zoska a jaka masz gawarancje ze maz tego nie robi??? moja zona tez o niczym nie wie i w zyciu by nie podejrzwala. dla niej pierwszym argumentem by bylo: on by nawet nie mial czasu. wiec nie mow ze jestes taka pewna ze twoja odmowa rowna sie braku zdradzie

Gość facet1313
chcesz opinii faceta, prosze bardzo. szukasz sobie stary wymowki i skoncz to pierdolenie o szacunku i milosci. Chcesz se podupczyc gdzies indziej, prosze bardzo, ale sie nie oszukuj. Tchorz z ciebie i wsadz se ta twoja teorie o "meskim swiatopogladzie" w doope.

Gość ana. anaaaaa
wenus - pieprzysz jak rozkrzyczana nastolatka:| to ze wśród Twoich wartosci istnieje wiernosc to wynik kultury w jakiej zyjemy -takze katolickej. to ze Ty lubisz ostry seks nie znaczy ze kazda. człowiek z racji tego ze posiada potrzeby takze tą rozładowania popędu skłania go do róznych czynów (taka ludzka natura, nie tylko męska) jesli autor ma potrzebę ostrego seksu owa niezaspokojona moze prowadzic do osiagniecia przez nia wyiaru wielkiego problemu. z drugiej strony mamy wolną wolę i jezeli decydował sie na małzenstwo (przysiegał wiernosc) powinien brać odpowiedzialnosc za decyzję wiec dobrze ze ma wyrzuty sumienia i nie usprawiedliwia go NIC. poprrsotu to cienias. ja bym mu radziła skonczyc z siostra i chodzic do burdelu bo to krucha sprawa..

ana. anaaaaa - ale skad wiecie ze zona tego palanta nie lubi na ostro?! jak on nawet jej nie zapyta bo " ja szanuje " haha tez nie lubiałam na ostro.. jak o tym mowil to mialam go cohote rozszarpac :) ale porozmawialismy co jakis czas poroblwalismy "inaczej" no i bum Tylko że moj facet nie boi sie mowic o swoich fantazjach AUTOR pewnie tez tylko teraz sie tlumaczy ze zdrady! I nie byłam wychowana w domu czysto katolickim i nikt mi nie mowil nic o zdradzie :) 🖐️ ską wiesz jak bylam wychowana.

Gość Ej, Wonderful Venus
miałaś już ponoć iść, bo Ci klawiszy rzekoma szkoda na "dupka" :P

Gość facet1313
A i zeby nie bylo- nie znam tego forum, wspollokatorka pokazala mi ten temat. I uprzedzam kolejny zarzut- nie jestem gowniarzem, mam 30 lat. Cienias z ciebie i tyle. Lepiej bys zrobil, gdybys dal zonie wybor. Kurwiarz to juz zle. Ale tchorz i kurwiarz to dno.

boze mam nadzieje ze twoja zona uprawia teraz dziki seks z jakims nieziemskim facetem :classic_cool:

Autorze jestes żałosny i mam nadzieje że to wreszcie zrozumiesz. Jestes pieprzonym gnojkiem i ta siortrunia też... żebyś tak jaies świństwo złapał!

Gość Sprostowanie
to Ej Wonderful Venus to było akurat do Ciebie Cudowna :D Plujesz się tu niesamowicie i mi Ci po prostu szkoda, bo przecież sama widzisz, że twoje słowa spływaja po tym facecie jak woda po kaczce :)