Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn34nnnn

ZDRADZAM moja zone z jej rodzona siostra. to mnie przerasta, pomozcie

Polecane posty

A wy sie jeszcze podniecacie tym bajerem? Facet - masz problemy, sa ludzie, ktorzy moga Ci pomoc psychlodzy psychiatrzy seksuolodzy Nie wymyslaj bzdur. Pomoz sobie Idz do lekarza

wiem ze to było do mnie.Ale skopiowałam login poniewaz do tej osoby się zwracałąm, tak ? Wyładowywuje swoje emocje które ten KTOŚ bardzo wzburzył swoim kretyńskim zachowanie, a to czy spływa czy nie to mam to głęboko gdzies;)

Gość ana. anaaaaa
mowiłam ze wartosci są przekazywane TAKZe z katolicyzmu. a kultura to sa normy przyjete w społeczenstwie i nikt nie musiał Ci mowic wprost -wystarczyła obserwacja lub opinia innych. rozumiesz? no a co o "na ostro" autor sie domysla bo jezeli tempo było szybsze kazala mu zwalniac. ale i tak nie ma jaj bo nie zapytał nie probował przekonać. a jego przekonanie o ostrym seksie jako braku szacunku to tez wynik kultury tak jak to ze robienie loda to ponizajace wyzwolona kobieta to kurwa itd itp. to jest tak przyklejone do naszej polskosci wiec taki nie pomysli ze lepszym rozwiazaniem bedzie rozmowa niz zdrada żony. totalny zacofaniec

Gość no to już przechodzi
ludzkie pojęcie! żona by Ci nie wybaczyła..proś Boga żeby chociaz on Tobie przebaczył... Ty koleś jesteś zerem! tfu!:o

Gość no dobra, dobra
czy autor może się już przyznać do tej marnej jakości prowokacji?

Gość autorze wiesz co?
Ja sobie tak myślę, że strasznie cię tu zwyzywano, ale... te wszystkie obelgi, które tu usłyszałeś, to jest właśnie kobiecy sposób myślenia, to jest właśnie to, co pomyślałby i poczuła twoja żona, gdyby dowiedziała się prawdy. Dla ciebie sex i uczucie to mogą być dwie różne rzeczy, ale dla kobiety rzadko idą rozłącznie. Twoja żona zinterpretuje to jednoznacznie - właśnie tak, jak tu dziewczyny na kafe i nie łudź się, że będzie inaczej. Dla niej to będzie najgorsze, co mogłeś zrobić, więc jeżeli faktycznie ją kochasz, nie wolno ci tego ciągnąć, zwłaszcza że drugą stroną jest jej ukochana siostra, której bezgranicznie ufa. Jednym słowem, jeżeli kochasz żonę, musisz rozwiązać ten układ i zrobić wszystko, żeby nigdy się o tym nie dowiedziała! Każdy błądzi, ale ważne jest to, żeby jak najmniej osób ucierpiało z powodu naszych słabości. A jeżeli dalej uważasz, że zdrada fizyczna mniej boli, to wyobraź sobie twoją żonę w ostrym seksie z jej najbliższym kolegą. Dla mnie jako kobiety łatwiejsza do zrozumienia - co nie znaczy, że mniej bolesna - byłaby zdrada związana z zakochaniem się męża w innej kobiecie niż zdrada dla "samego seksu". To ostatnie jest dla mnie tak odrażające, że brzydziłabym się dotknąć faceta, który by tak postąpił. Po prostu nie byłabym w stanie pójść z nim do łóżka i dlatego musiałabym się z nim rozstać w trybie pilnym. Może są kobiety, które widzą to inaczej, ale u mnie i u wielu kobiet tak właśnie to działa. Wiem, bo niedawno rozmawiałam na ten temat z przyjaciółkami.

Gość heheheheheheeeeee
nie tylko wy faceci zdradzacie. smieszny jestes wiesz hehe... mam nadzieje ze twoja zona tez ci przystawia rogi. dopiero by cie zabolalo cienki bolku!!!!!!!!!!