Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula i bez nadziei

wczoraj skonczylam 30 lat jestem dziewica

Polecane posty

to nie ja na tej fotce,juz powoli trace nadzieje panowie ktorych do tej pory poznawalam nie odpowiadali mi pod wzgledem intelektualnym

bs-fg nie chcesz pwouedziec ze net to tak jak ulica?ja napisalam ze jestem dziewica bez zycia i chce skoczyc a ktos podaje cudze zdjecie pod MOIMI slowami to juz cos nnego

Gość weesoolyy koopeereek
przeciez szczupla jestes :P

Gość bs-fg
Niby coś innego, ale wszyscy tutaj wiemy, że to nie Twoje zdjęcie ... poza tym, jaka jest szansa, że ktoś kto czyta ten temat, rozpozna tę dziewczynę na ulicy ?

Gość alentisa
30 lat to piękny wiek dla kobiety:). nie martw się nic a nic:). z tego co piszesz wywnioskowałam, że jesteś nieśmiałą osobą, trochę zamknietą w sobie. Powinnaś to zmienić:)! Twierdzisz, że jesteś brzydka. Nie ma brzydkich kobiet! Każda, obojętnie jakiej urody, gdy o siebie zadba może ukazać swoją urodę:). Najlepszym poprawiaczem humoru jest sport:), zrzucając nawet 2,3 kilogramy (picie 2 litrow dziennie wody, 15 mniutowe cwiczenia rano, wieczorem, niby mało, ale jakie efekty dają!) Twoja sylwetka lekko się poprawi a Ty już będziesz czuła się lepiej:). Wybierz się do fryzjera, kosmetyczki :). Odmien swoją fryzurę, wyreguluj brwi, jakiś lekki makijaż, naprawde poczujesz sie lepiej, poczytaj na forach o domowych maseczkach i różnych poradach, wdrąż je w życie a zoabczysz poprawe:) i co najważniejsze zmiana wizerunku dodaje pewności! uwierz:)

Gość alentisa
a co za tym idzie- poznajesz nowych ludzi, w tym może i swojego przyszlego partnera?:) pora coś z tym zrobić!:) może zapisz sie dodatkowo na jakiś kurs, jezykowy, może florystyczny, coś innego niz Twoja praca, pzonas znowych ludzi i będzie super, musisz tylko chciec:).