Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auroton.

hahahah TO koleś czy LASKA hahah obczajcie ///

Polecane posty

o kurfa co to było...i dziś już nie zasnę wiedząc że ktos taki chodzi po świecie....a tak z innej beczki...widać ze spodobał ci się mój nick :-D

Gość Auroton.
wiesz nie tylko Twoj nick mi sie w tobie podoba :)

Gość Auroton.
masz w sobie coś...jestes taki męski a jednocześnie chłopięcy totalnie ponętny tylko ten zarost mi nie pasuje ogolnie za chudy jestes ale poza tym sliczny

chodziło mi o wypowiedź bombardia...a ja nie mam zarostu na twarzy tylko lekki wąsik pod noskiem...nie wiem czy go ogolić...a ile masz lat Auroton nr 2???

Gość mrsbean
auroton,zgol tego pseudo wąsa,moze jakis ciekawszy fryz i ciuchy. zreszta watpie zeby to byly twoje foty.jaja sobie z jakiegos kolegi robisz i tyle;)

to są moje autentyczne zdjęcia...a co do ciuchów to były robocze...temu tak wyglądam...hmm niewyjściowo...

Gość ałroton 2
ile mam lat? 18 , jak nie wąs to co to jest? brud ? :O meszek?? a ile masz wzrostu??

brud całkiem możliwe bo jak wiadomo robiłem motor a on do najczystszych nie należy i czasem przetrzę się po twarzy brudnym łapskiem...mam taki właśnie meszek...wzrostu mam 182 cm...a lat 17

Gość ałroton 2
ooo taki wysoki :D a masz dziewczyne/?? na pewno masz bo takie ciacho zawsze ma laske :(( w której jestes jklasie??

Gość mrsbean
hahah,kupetka no to pojechalas teraz:) ale cos w tym jest

nie mam dziewczyny :-( od roku jestem singlem i ciężko mi z tym...chodzę do 2 klasy zawodowej na mechanika samochodowego...

być może kupetka masz rację...jeżdżę dobrze autem...w sumie mam 3 auta z czego jedno rajdowe...ale jestem 100 % facetem...

Gość mrsbean
no to poszukaj sobie dziewczyny.przeciez nie jestes brzydki.choc troche dziwny to fakt

no szukam dziewczyny...ale przez ten rok wyszedłem z wprawy...i jakoś ciężko poderwać mi dziewczynę...wszystkie wolą szpanerów...a ja jestem strażakiem w osp mechanikiem...pracuję zarabiam 1300 złotych a więc jestem samodzielny ale ciągle mam problem z dziewczynami...tragedia frajer ze mnie i tyle :-(

chyba widać że jestem chłopakiem...to że nie rozróżniasz płci męskiej od żeńskiej to akurat twój problem...

no całkiem możliwe...ale jak można zrobić z siebie laskę...ja bym nie potrafił...

Gość mrsbean
tesco,no raczej,ze tak;)

Gość ałroton 2
jak to wyszedłes z wprawy bycia z dziewczynom???już nigdy sie nie zakochasz? :(

Gość ałroton 2
czy chodziło ci o to że wyszedłes z wprawy w łózku??

kiedyś na pewno się zakocham...w sumie chodzi o obydwie rzeczy...ja idę spać bo jutro mam lekcje na 8 a potem o 16 idę do straży bo mamy akcję... jak chcesz mieć ze mną kontakt to podaje ci mój nr gg 24114590...napisz do mnie :-)