Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 23 wiosen

23letnia samotna problem?

Polecane posty

Gość mam 23 wiosen

Witam.Nurtuje mnie ten problem od niedawna. Być może były tu już takie tematy, nie wiem. Mam 23 lata, nie mam faceta. Nie, nie jestem dziewica, byłam w związkach. Problem tkwi w tym,że czuję się gorsza będąc sama, ponieważ koleżanki mają facetów i wychodzą za mąż, będąc w moim wieku i to nie z wpadki. Pytanie do was - czy w dzisiejszych czasach to dalej obciach, że powoli staję się starą panną? Mam czasem takie myśli w chwilach zwątpienia, żeby znaleźć byle jakiego, aby po prostu był. Czy to dobry pomysł? Mam dość tego uczucia bycia gorszą. Tesknię za miłością, pewnie już nie dane mi jej będzie zaznać bo stara jestem. Co myślicie? RTo przegraństwo??

Gość mam 23 wiosen
piszcie szczerze - stara panna w tym wieku ma jeszcze szansę na rodzinę?

Gość do 23 latki
Nie jesteś dziewicą i jesteś sama. To pewnie masz ochotę na siusiora.

Gość mam 23 wiosen
Tu nie chodzi o seks. Mam chętnych na seks bez zobowiązań. Chodzi mi o związek, małżeństwo, dzieci itp

Gość do 23 latki
czy lubisz anal ? jak czesto analizujesz?

23 lata i uważasz się za starą pannę? oO ty masz problem z psychiką a nie z brakiem faceta. to że inne maja oznacza że ty też musisz mieć faceta? jak inne będą miały jedno dziecko oznacza że ty nie możesz mieć więcej? jak inne się rozwiodą to ty też musisz się rozwieść?

Gość mam 23 wiosen
raczej nią zost, facetów poznaje się do 20stki:O a w 23 już myśli o ślubie. Kurwa...dziś znowu mam doła

Gość mam 23 wiosen
który facet mnie zerżnie w dupe,marze o tym

Ja się ożeniłem mając 33 lata... Idiota/tka piszę zawsze: mam lat, nie jestem dziewicą... a dalej to tylko moja głupota. Związek polega niestety zawsze na zasadzie kierowaniem zespołem ludzkim. Jak kto ma ochotę cierpieć bo nie jest niewolnikiem, niechaj szuka :) ZA WSZELKĄ CENĘ

Gość mam 23 wiosen
a jak mam się czuć ??? kafe poczytaj, tu w moim wieku juz matkami wszystkie zostaja lub sa przed slubem.

Gość mam 23 wiosen
mortifer a zonę w jakim wieku poznales? to tez wazne

Ja mam 24 lata, o ślubie myślę, ale może kiedyś tam, ale nie planuję, a dzieci mi nie w głowie teraz, bo najpierw muszę studia skończyć :) Nie jestem nienormalna jak większość dwudziestolatków, którym zamarzyła się zabawa w dom :o Co to kurwa jakaś moda na śluby w taki młodym wieku nastała? :o

Gość mam 23 wiosen
czemu zabawa?

Gość mortifer do mam 23 wiosen
moją żonę znam od urodzenia bo to moja siostra

Gość do natka*
A co studiujesz? Dupodajstwo?

mam 23 wiosen mortifer a zonę w jakim wieku poznales? to tez wazne Głupota, i jeszcze raz głupota. Lepiej znajdź kogoś kto głupio myśli, że seks jest fajowy... ale nigdy nie rób tego u siebie.

Gość mam 23 wiosen
widzę,że ktos się nudzi:O

Gość mam 23 wiosen
mortifer dziwak jakiś jestes🖐️

Gość mam 23 wiosen
ja sie nudze,chyba pojde posmyrać paluszkiem moją cipke

Gość mam 23 wiosen
podszyw nie wysilaj się

Dlaczego zabawa w dom? A jak nazwiesz spontaniczną decyzję dzieciaków, które ledwo ukończyły 18 lat a już myślą o ślubie i dzieciach? Każde z nich ma w tym wieku dobrą pracę i kasę na wynajem/kupno mieszkania? Żeby podjąć decyzję o założeniu trzeba być samodzielnym i niezależnym finansowo, a nie polegać na rodzicach, a niestety gówniarze często tak robią - najpierw biorą ślub a potem mieszkają u mamusi.

Gość hahahah
23 lata i płaczesz? po pierwsze byl osie nei ruchac z pierweszym lepszym kltory cie zostawial to bys nie miala tego problemu teraz po drugie 23 lata to sie ciesz ze jeszcze nie masz meza dzici i obowiazków.

Gość mam 23 wiosen
byłam w 3 poważnych związkach i parę przygód na koncie. Moje związki nie rozpadły się przez seks.Nie trafiłeś więc

Gość Jesteś śmieszna.
Kiedy ja byłem w Twoim wieku, wiele dziewczyn nie miało jeszcze żadnego faceta!!! Nie był to może przeważający procent, ale spory. 1/10, moze nawet 1/5 koleżanek. A Ty byłaś już w związkach i nie jesteś dziewicą... i nie uważasz tego za obciach, a to, że w wieku, w którym wiele osób jeszcze nie jest samodzielnych, nie masz męża. A zastanów się, czy masz dom i dobrą pracę? Bezpieczną przyszłość? Nie? To na małżeństwo jeszcze za wcześnie. p.s. ja biorę ślub za niecałe 2 lata, z 33-latką (obecnie ma 31) - to jest dopiero PÓŹNO. Ale nie ZA PÓŹNO :) Ale wiesz, jak widzę Twoje równieśnice i młodsze panny, ze zmarszczkami, zniszczonymi twarzami, sterane życiem, z wieloletnimi doświadczeniami w sexie i nadużywaniu narkotyków, papierosów i napojów wyskokowych, to mam wrażenie, że faktycznie Wasze pokolenie szybko się starzeje... :P

Gość mam 23 wiosen
masz 31 lat i gadasz,że to inne pokolenie?:O sorry...nie rób z siebie starca. Mam kolezankę, ktora wyszla za takiego w twoim wieku...jaka przepasc?? Fakt, pózno bierzesz ten slub...

Gość mam 23 wiosen
myślałam,że pokolenie jest co 10 lat...ale ok widocznie nie douczona jestem:classic_cool:

Wytłumaczyłam Ci odpowiednio zabawę w dom, bo nie widzę komentarza :P

Gość kiok
tak, jestes stara i przegrana. To chcialas uslyszec? I jeszcze sie dziwisz, ze nie masz faceta skoro w wieku 23 lat potrafisz tylko smecic?:O

Gość kiok
ja biorę ślub za niecałe 2 lata, z 33-latką (obecnie ma 31) - to jest dopiero PÓŹNO Pozno chyba tylko na warunki polskie. Za granica to norma, a nawet dosyc wczesnie. Chcecmy dorownac we wszystkim zachodowi, a mentalnosc mamy rodem z sredniowiecz....