Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

zbychu gromadzi armie pod mordorem niedlugo wyruszy zgasic slonce peru kiedy będzie o penisie?

Gość astoria1985
co to jest wysyp autyzmu?" To jesteś ty kochana.

swoja droga brak argumentacji rodzi agresję i obśmianie standard w waszym światku a wystarczyło mnie zignorować, prawda?

Gość po roku małżeństwa
dlaczego to robicie?

Lusiu, pewnie, ze nie chcialas ale wiesz jak to jest, i dotyczy to wiekszosci jesli wejdziesz miedzy wrony... lece juz naprawde, bo mi The Sun wykupią 🖐️

a wystarczyło mnie zignorować, prawda? doskonale teraz bedzie o odstosunkowaniu sie czy kolejne pozegnanie? deja vu :-) a swoja droga pamietam jaka agresje budzilo ignorowanie

"brak argumentacji rodzi agresję i obśmianie standard w waszym światku a wystarczyło mnie zignorować, prawda?" - masz racje trzeba sie solidaryzowac, to ja pierwsza rzuce cegielką, cel dowolny

dlaczego to robicie? Znajac zycie temat sie wyczerpal:) 11stron, ile mozna walkowac jeden temat? Czas na zabawe:)

11stron, ile mozna walkowac jeden temat? Czas na zabawe jakby to... zabawa trwa chyba od 3 strony:)

A saruman tylko zaciera rączki i juz czeka z kwiatami" - czyzby gozdziki? teraz tylko wladca gondoru musi umocnic fortyfikacje wokół "drzewca niezgody"

"a swoja droga pamietam jaka agresje budzilo ignorowanie" - ZS, może ktoś miał złą definicję słowa "ignorowanie"? A jak juz raz się weszło między wrony, to jest, tego, na google, no to trzeba korzystać i uzupełniać wiadomości... Cześc Lenka :)

Czas na zabawe " - ja sie bawie przednio ale moze jestem po-paprana a GW wypralo mi mozg ;)

nii ike zamieniła się w obrońce i idei zabawy broni na redakcyjnym:) ale panowie lepiej niech nie wchodzą:)

tylko malo o penisach i ike sie zagubila Miala prawo, nuda powialo dlatego, że ike się zagubiła:P

Ike nie wiem jak ty ale ja wolalabym penisa w to wszystko nie mieszac ;)

Ike nie wiem jak ty ale ja wolalabym penisa w to wszystko nie mieszac no cóż nie mój penis nie moja decyzja :)

do autorki czy ktoś obiecywał Ci tylko kolorowo? To jest tylko szarość i życia i małżeństwa. Na kolory zapracuj sama. Złość do kieszeni, uśmiech na buzię, a buzię na kłódkę. I nie skarż się na forum na coś co sama sobie narobiłaś. Poszukaj wpierw winy u siebie i zweryfikuj swoje postępowanie. Później szczera rozmowa z mężem. Toż to tylko rok po ślubie!!!!! Co by to było za 10 lat?????

"Harrego Pottera też czytałeś? " hmm moze rozdzka i "expecto patronum" by lepiej dzialalo niz "my chcemy pomnik" :)