Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

Ike zalozmy ze Jaroslaw faktycznie przechodzi zalobe a nam nic do tego w jaki sposob to robi, uwazasz ze gdyby facet stracil zone podczas operacji, a jego przezywanie zaloby skutkowaloby tym ze chwyci za bron i rozstrzela lekarzy w szpitalu to tez ma do tego prawo? czizas on tylko wieniec kładzie.....

Przyjedź kiedyś do Warszawy. mamy relacje na bieżąco:P a ty w której frakcji jesteś MS? obrońców czy przeciwników?

przed samym krzyżem ale terenie pałacu, tym lepiej ma prawo leżeć wszędzie, jeśli upamiętnia w jakiś sposób tragicznie zmarłego prezydenta RP, najtragiczniej w historii przed Biedronką nikt go nie kładzie

"MS - troche wiem, od 3 lat mieszkajac poza Polska i sporo podrózując, pracują z ateistami, muzułmanami, anglikaninami" - to może zmień tytuły, które czytujesz, The Sun to taki nasz "Fakt", wiesz?

on tylko wieniec kładzie....." - ike no wlasnie problem w tym ze nie tylko, rozpieprza nie tylko swoja partie ale cale zycie publiczne, wymusza sztuczne zachowania, szantazuje emocjami, wysnuwa teorie ktore sa mocno naciagane i szkodza sledztwu, poza tym podwaza niezawislosc prokuratury i demokratyczosc panstwa

nie czytuje The Sun, no chyba ze czasem zerkne na strone druga;) ale wspolpracuje z kilkoma dobrymi tytułami:) poza tym ROZMAWIAM Z LUDZMI wiesz co to znaczy, nie czerpać wiedzy i autorytetów tylko z mediów?

"a ty w której frakcji jesteś MS? obrońców czy przeciwników?" Z tej, która uważa, że krzyże powinny być w kościołach i na cmentarzach. I że prawo obowiązuje wszystkich.

Z tej, która uważa, że krzyże powinny być w kościołach i na cmentarzach jakby to zrobić, żeby go, drania, usunąć z Giewontu:)i z wszystkich zakrętów na drogach, gdzie zginęli ludzie i gdzie ciągle są znicze i wience, a ktorych to krzyży jest pewnie z milion

"poza tym ROZMAWIAM Z LUDZMI wiesz co to znaczy, nie czerpać wiedzy i autorytetów tylko z mediów?" - A co ludzie mogą powiedzieć na temat wydarzeń, które mają miejsce 1500 km dalej? Skąd czerpią swoją wiedzę na ten temat? Nie mów tylko, że z mediów...

- ike no wlasnie problem w tym ze nie tylko, rozpieprza nie tylko swoja partie ale cale zycie publiczne, wymusza sztuczne zachowania, szantazuje emocjami, wysnuwa teorie ktore sa mocno naciagane i szkodza sledztwu, poza tym podwaza niezawislosc prokuratury i demokratyczosc panstwa on? nie on on jest geniuszem gdyby nikt nie zwracał na to uwagi nie byłoby problemu! ci którzy stoją do niego w opozycji i politycy i obywatele -sami są sobie winni dają mu broń do ręki rozdmuchując przyziemne zachowania jak położenie wieńca

Z tej, która uważa, że krzyże powinny być w kościołach i na cmentarzach. I że prawo obowiązuje wszystkich. ale wszystkie krzyże ? czy tylko ten?

jakby to zrobić, żeby go, drania, usunąć z Giewontu i z wszystkich zakrętów na drogach , gdzie zginęli ludzie i gdzie ciągle są znicze i wience, a ktorych to krzyży jest pewnie z milion" czekamy wiec na pielgrzymkę z krzyzem do Smoleńska !!!

nomen omen, mam takiego znajomego wlasnie, cos w stylu MS regularnie zanosi znicze i kwiaty do takiego wlasnie przydroznego krzyza, który upamiętnia tragiczny wypadek jego ojca kierowcy zawodowego ale jarka za upamietnianie smierci jego bliskich by zadźgał:)

szantazuje emocjami, wysnuwa teorie ktore sa mocno naciagane i szkodza sledztwu, poza tym podwaza niezawislosc prokuratury i demokratyczosc panstwa to się nazywa wolność słowa:) kto mu zabroni? i dlaczego ma nie mówić głośno o tym, że jego zdaniem np śledztwo prowadzone jest nieprawidłowo? my możemy komentować a on nie? no proszę cię :)

jakby to zrobić, żeby go, drania, usunąć z Giewontu i z wszystkich zakrętów na drogach, gdzie zginęli ludzie i gdzie ciągle są znicze i wience, a ktorych to krzyży jest pewnie z milion" Nie zauważyłem, żeby ktoś stawiał krzyż przy drodze z okazji czyjegoś zgonu, który miał miejsce gdzie indziej. Ale co ja tam wiem... Może to taka moda?

rozpieprza nie tylko swoja partie przecież tego właśnie oczekujecie?" - no widzisz demokracja polega na tym ze jest rzad i silna opozycja ktora zajmuje sie tworzeniem alternatywnych projektow ustaw i pozwala ogarnac je szerszym spektrum spolecznym

"nomen omen, mam takiego znajomego wlasnie, cos w stylu MS regularnie zanosi znicze i kwiaty do takiego wlasnie przydroznego krzyza, który upamiętnia tragiczny wypadek jego ojca kierowcy zawodowego" Wypowiadasz się co najmniej tak, jakbyś cokolwiek o mnie wiedziała.

jakby to zrobić, żeby go, drania, usunąć z Giewontu i z wszystkich zakrętów na drogach, gdzie zginęli ludzie i gdzie ciągle są znicze i wience, a ktorych to krzyży jest pewnie z milion" Nie zauważyłem, żeby ktoś stawiał krzyż przy drodze z okazji czyjegoś zgonu, który miał miejsce gdzie indziej. Ale co ja tam wiem... Może to taka moda? co nie zmienia faktu, że podobno twoim zdanie krzyże powinny stać tylko w kościołach i na cmentarzach

to zle patrzysz, MS:) na mojej ulicy, stoi krzyz tak po prostu, przy drodze, w niczyim ogrodku ktos, dawno temu, postawil jako pamiec po rozstrzelanym dziadku przez Niemcow, rozstrzelanym gdzies tam w obozie koncent. i moi sasiedzi dbaja o ten krzyz, zanosza kwiaty, czasem pali sie znicz nikomu nie przeszkadza, a i wlaman jakos nigdy nie ma, ani rozrób zadnych:D otworz oczy zyjesz w katolickim kraju nie podoba sie- wyjedź przeciez wszedzie sobie poradzisz, prawda? :)

kto mu zabroni? i dlaczego ma nie mówić głośno o tym, że jego zdaniem np śledztwo prowadzone jest nieprawidłowo? - ike a slyszalas jego teorie na temat "katastrofy"??? ;) oczywiscie ze trzeba mowic glosno ale z sensem poza tym poczekajmy na wyniki sledztwa bo zaraz sie okaze ze trzeba rozwalac sarkofag

- ike a slyszalas jego teorie na temat "katastrofy"??? oczywiscie ze trzeba mowic glosno ale z sensem a niech nawet twierdzi, że tupolewa zabrali kosmici jego prawo tak jak prawem palikota jest myśleć, że wszyscy zginęli przez lecha nikt nie każe nam w to wierzyć

na mojej ulicy, stoi krzyz tak po prostu, przy drodze, w niczyim ogrodku ktos, dawno temu, postawil jako pamiec po rozstrzelanym dziadku" - no wlasnie w niczyim ogrodku na zadupiu a nie przed budynkiem rządowym

Gość jhkhkjhk
trzeba bylo w pierwszej kolejnosci dorosnac,a potem dziecko sobie robic i slub brac,typowe malzenstwo z wpadki

poza tym, zacznijcie odróżniać KRZYŻ od KRUCYFIKSU. bo się ośmieszacie od podstaw.

trzeba bylo w pierwszej kolejnosci dorosnac,a potem dziecko sobie robic i slub brac,typowe malzenstwo z wpadki uprzejmie zawiadamiamy, że ze względu na trwającą relację "na żywo" sprzed pałacu prezydenckiego opera mydlana została przeniesiona na inny kanał