Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaaaaaaaaaaa

moj kochanek chce dzisaj powiedziec o nas.

Polecane posty

Gość zakochanaaaaaaaaaaa

a ja nie wiem czy chce z nim byc ma 3 dzieci wiec alimenty itd . nie wiem ile zarabia i ile by nam zostalo kasy. mieszkanie jest tylko jego ma intercyze wiec oni musieliy sie wyprowadzic chociaz tyle. ktos byl w takiej sytuacji??

Gość a nieeeee
a nie cieszysz się , zapewne zawssze o tym marzyłąś, w końcu udało ci się odbić go żonie, a teraz się martwisz o jego kasę?? czy ją ma? jeśli tak ci na niej zależy to jak mogłaś tego nie sprawdzić? a poza tym dlaczego zakładasz że ona go puści, może mu wybaczy, i dalej będą raze, wąśnie dla tej trójki dzieciaczków...i choćby dlatego że się opamięta że bedzie musiał płacic almienty

ja tam ci gratuluję :) rozbiłaś małżeństwo, pozbawiłaś dzieci ojca... Teraz jakaś kobieta będzie samotną matką z 3 dzieci a dzieci praktycznie półsierotami, bo tata na odwiedzinach, to praktycznie żaden tata. Myślałaś tylko o sobie, a teraz zastanawiasz się czy stać go na płacenie alimentów?? To sie nazywa wyrachowanie. Myślisz, że i tej kobiecie i ich dzieciom zależy tylko na alimentach? A gdzie wspólne święta, wakacje, zabawy, rozmowy i miłość? Okradłaś z tego wszystkiego 3 dzieci...

a Ty bez mrugnięcia okiem patrzyłabyś na to że jego żona ma iść na poniewierkę z 3 dzieci ....ja pitole że też takie baby chodzą po świecie

Gość dorotapiele
i cieszysz sie bo dzieci poszly by na ulice brawo

Gość misia pysiakrysia
odważna jesteś, że bierzesz taki ciężar na swoje barki, ta trójka dzieci zawsze będzie się w waszym związku przewijać, bo on zawsze będzie dla nich tatą, będą w waszym domu, będą na świeta, on będzie z nimi przebywal, pewnie i też siła rzeczy widywał się z była żona, której zapewne będzie ciężko samej z trójką dzieci, i niech tylko wam się noga powinie to on szybko cie z tego mieszkania wyrzuci, i z radościa powita od nowa żonę z jego dziećmi, żonę która również mu wszystko wybaczy, i niestety ale to Ty zostaniesz z ręką w nocniku, ale cóż oby Twoje życie ułożyło się lepiej niż to co pisze...:)powodzenia, przyda Ci się.

Gość skad sie
takie mendy cholerne biora?!

Gość najświeższa wiadomość
kobiety, które zadają się z żonatymi, nie interesują się losem i uczuciami ich rodzin. Gdyby to robiły, nie wchodziłyby w takie związki. Są skrajnymi egoistkami i cierpią na jakieś upośledzenie emocjonalne. Nie ma się co dziwić.

Gość zakochanaaaaaaaaaaa
jestem w ciazy i dlatego moj misiu chce to przyspieszyc na moich warunkach.my zadnej intercyzy nie bedziemy miec. a powod o rozwod juz jest napisany,tylko ona o tym nie wie.ale dzisiaj juz sie dowie. biedna baba nigdzie nie pracujaca tylko do rodzenia dzieci sie nadaje i do kuchni , a on jak wol od rana do wieczora na nia tyra a ona telenowela oglada i kawusie z sasiadkamii.. ja mam swoja firme.!!!!

Nie "powód o rozwód" tylko pozew... Jesteś w ciąży?? Gratuluję!! Może jeszcze dwójkę ci zrobi i też zostawi dla jakiejś małolaty tak trzymaj! Poczujesz na własnej skórze jak to miło i cudownie być zdradzoną. Nawet nie wiesz jak się cieszę! Dzieci to była raczej ich wspólna decyzja, a przy trójce już jest co robić i dlatego ta cudowna matka nigdzie nie pracuje, bo zajmuje się ich dziećmi. A być może ma wyższe wykształcenie od ciebie, a już z pewnością jest mądrzejsza. A tak na marginesie, skoro ten biedaczek pracuje od rana do wieczora to kiedy ma czas ciebie posuwać?? Bo zakładam, że kochanka to inteligentnych rozmów mu niepotrzebna

Gość emi27l..
eeeee prowo :/