Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLICZEKA

Jutro mamy spotkanie a cisza w telefonie.

Polecane posty

Gość kapokaffee
Mysle, ze ktos sie podszywa pod autorke albo autorka jest znacznie glupsza niz mozna bylo sadzic dotad.

Gość kapokaffee
Poziom Twojej wypowiedzi kaze mi sadzic, iz nie masz wiecej niz 21 lat, i mialas solidne problemy w szkole.

Gość KROLICZEKA
Dlaczego tak sadzisz ze mam problemy. Nie rozumiem tego. OPisalam nasze spotkanie jak bylo.

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, iż Ty musisz być bardzo ostrożna, gdyż to nie tylko Twoje życie, ale także życie \Twojego dziecka. Powiem Tobie, iż zachowanie tego mężczyzny wydaje mi się trochę dziwne. Chyba że faktycznie oboje jesteście bardzo młodzi, dlatego tak chętnie zostałby u Ciebie na noc/ na sex mimo pierwszego spotkania i dziecka w pokoju obok. Z tego co piszesz, na sex był chętny, ale go nie dostał i już przy pożegnaniu mówił o dużych chęciach - którymi zazywczaj piekło jest wybrukowane- ale od razu podparł się wieloma obowiązkami w pracy. Powiem Tobie, iż moim zdaniem nie spełniłaś chyba jego oczekiwań. Napisz ile macie lat. Bo powiem Tobie, iż w tej sytuacji to też bardzo istotna informacja.

o boze! ni wierze:o ja pierdole piszesz ze Ci moko sie zrobilo, a jemu penis stanal?:o nei tego sie spodziewalam chbya naprawde jeses pokoleniem gimnazjum iedne dziecko!

Gość KROLICZEKA
Przenosni- czul bylo taka chemie miedzy nami. Nie zostal u mnie na noc. Pojechal DO SIEBIE.250 km.Ok.23 powinnien byc na miejscu. Siedzilsimy obok siebie to mnie tak objol. Co e tym zzlego. Jak ktos ma dzieci i meza czy faceta to seks tez jest zlem.???????

Gość KROLICZEKA
Ja mam 26 lat a on 31.

Gość wypowiadasz sie tak jakbys
byla narabana albo ledwo skonczyla gimnazjum... po twoich wypowiedziach itd w nie wpadlabym, ze masz az tyle lat :o

Gość KROLICZEKA
Setunia a Tobie to sie nigdy nie zrobilo mokro Dziwna jestes Jak kobiecie sie podoba mezcyzna to chyba nic zlego ze ma takie reakcje

Gość KROLICZEKA
dlaczego wulgarna.To ze napisalamze mialam mokro. Wielce mi cos. Pisze z facetem 3 miechy- codziennie.Poznalismy sie troszke.Teraz bylo 1 spotkanie takie zpoznawcze. Co ma byc to bedzie.Jesli sie nie odezwie juz to trudno. Gdybym myslalam dolna czescia ciala to by dzis u mnie zostal. Mimo ze mam ochote na seks To normalne ze ma sie ochote na seks.

kurde jestem normalna kobieta! tez sie podniecam! ale nie pisze o tym podczas opisu spotkania i w ogole:D no sorry wez sie opamietaj! tez mi brakuje seksu ale bez przesady:P

Gość KROLICZEKA
Przysiegam.Nie zwarcalam na to uwagi. Ale siedzial obok mnie iodznaczalo sie w spodniach jego przyrodzenie. Normalnie mu stal.

Gość wypowiadasz sie tak jakbys
w sumie tak prawde mowiac, to przy mnie chyba nikomu nie stanął, ale jakby stanał to od razu drzwi bym pokazała !

Gość prosze doradz mi
przejmij inicjatywe. napisz czy spotkanie aktualne jak tak prosisz o szczegoly

Gość KROLICZEKA
Mi tez brakuje.Ale nie zrobilam z nim tego na 1 spotkuaniu. Na poczatku chcialam uciec bo nie spodobal mi sie za bradzo. Na zywo wyglada gorzej.Ma taki dziwny glos i chod. Ale po rozmowie po czasie spedzonym razem spodobal mi sie. Nie jest taki przystojny.A na zdjeciu wyglada super. Ale ogolnie facet w moim typie. Ciemna karnacja, brunet.

Gość fresh&cool
Radzę Ci uważać na tego faceta. Naprawdę niewielu jest facetów, którzy chcą normalnego związku z samotną matką.

Gość fresh&cool
Niektórzy ludzie są fotogeniczni ;)

Gość KROLICZEKA
Drzwi pokazac.Nie przesadzajmy. Albo ma duzego i mu sie odznaczal.Penis- zamkniety teamt. Nie ukrywam mialam ochote zeby zostal ale wiem ze nie mozna tak. Nie na 1 spotkaniu. Ciagle mysle o nim.Siedzi mi w glowie. Strzelilo mnie.Czuje to. Jestem cala goraca, pala mnie poliki.Jedzie. Martwie sie o niego Czy nie zasnal za kierownica.

Gość panienka93939393
Kroliczeka - nie przejmuj się wypowiedziami innych pań :) To jest Twoje życie i Tobie ma być w nim dobrze. Ty go polubiłaś, on Cię polubił a co najważniejsze polubiło go Twoje dziecko. Z tą ostrożnością ktoś miał racje- nie bądz zbyt ufna :) I uważaj na siebie :) Ja mam jutro spotkanie z chłopakiem poznanym przez neta :) On ma 19 a ja 17 l. Piszemy od jakiegoś tygodnia i mamy wiele tematów :) Ach... troszkę się denerwuję, mam nadzieje, że będzie dobrze:)

Gość KROLICZEKA
On bardzo lubi dzieci. I nie ukrywa ze cche miec juz swoje.

normalny facet na pierwszym spotkaniu zachowuje sie jak dżentelmen i nie chce sie zostawac na noc jak jzu to sobie gdzies w pokolcy latwi hotel!

taaaaaaa 17tolatka to wie najlepiej:) nei prszejmuj sie masz racje:P;) p.s. jestem w Twoim wieku ;)

Gość KROLICZEKA
Moja corcia przy im nie plakala.On do niej mowila ona sie cieszy. Siedzimy u mnie on sie chcial przytulil mala zoaczyla i dorazu do mnie. Nawet moja corcia byla calkiej inna niz jak jest sama ze mna. TESKKKKKKKKKNNNNNNNNNNNIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! 1 raz od iks czasu czulam sie bezpiecznie.Czulam spokoj.

Gość KROLICZEKA
Ja sie go zapytalam ze czuje ze chcialabys zostac na noc.On ze nie ukrwa ze tak. Ale zna moje zdanie i je szanuje.Ze nie pozowle na 1 spotkaniu spedzic razem nocy. To ma byc nasza wspolna decyzja. A on nie cche nic na sile.

No spotkałaś naprawdę ideał. Nie wygląda źle, lubi dzieci, w tym cudze i one lgną do niego. A Ty zauroczyłaś się w tym obrazku po 2 godzinach. Niezły wynik. Swoją drogą dziwne, że jak facet taki fajny, że nie szuka osoby wolnej i z bliższych sobie terenów.

Gość KROLICZEKA
On ma byc fajny dla mnie. Mi sie spodobal. Jechal by tyle km.Mi by sie niechcialo.Jakbym wiedziala ze cel tylko seks a moje zasady zna.Ze nie ma seksu na 1 spotkaniu. I spedzil ze mna 4h.Sam mowil ze milo spedzil czas.