Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLICZEKA

Jutro mamy spotkanie a cisza w telefonie.

Polecane posty

Gość KROLICZEKA
Gdyby dla niego w naszym spotkaniu bylo cos nie tak to nie trwalo by ponad 4h.Szybciej by je zakonczyl.

Gość hdmi
th is ... ty tu piszesz tylko po to zeby wkurwic króliczka i zdołować po co to robisz? zal ci dupe sciska

Gość hdmi
skoro twierdzisz ze było bardzo udane to dlaczego on milczy?

Gość KROLICZEKA
Nie mialam z kim malej zostawic.Siostra nie mogla .A on byl juz w drodze. dLTEGO JA sobie nigdy nie uloze zycia.Bo ja nie mam z kim zostawic corki dlatego odpuszzcam sobie jakiekolwiek znajomosci. On byl ostatnim facteem jak narazie.

Gość TH is IT VO
Niech wie że przyciąga fagasów Niech lepiej zostanie sama

Gość TH is IT VO
Po co w ogóle myśleć o tym fagasie Poszukać sobie kogoś kto mieszka bliżej i szybciej się spotkać żeby znowu nie stracić czasu

Gość hdmi
no własnie zdaj sobie sprawe z tego ze jak masz dziecko bedzie ci trudno powiazac te dwie sprawy ile dziecko ma lat?

Gość KROLICZEKA
Jak juz odprowadzilam go do samochodu. W drodze cos wspomnialamn na temat. "ze kiedys tam jesli mialby hcote sie jeszzce spotkac to mozemy spedzic romantyczny wieczor"Opd. cos w stylu hm kiedys tam ok.Ze ccheci z mojej strony sa duze tylko czas nie pozwala. Duzo pracy i odleglosc. Ale na pozegnianie dal mi buziaka w usta i taki cmok i pomachal i pojechal. Nie bde juz tego rozstrzasac. Widocznie dla niego cos bylo nie tak.

Gość KROLICZEKA
Ale od samego poczatku wiedzial ze mam dziecko i co z tym sie wiaze. Wiec po co przez 3 miesiace utrzymywal kontakt i chcial sie spotkac. Mui miec swiadomosc ze dla mie dziecko jest i bedzie najwazniejsze.' Ake potrafie te 2 sprawy pogodzic. Przeciez on ciagle patrzyl zaczepial usmiechal sie do malej. Widac ze on bardzo lubi dzieci, i on juz cos czuje ze cche miec swoje.

Gość KROLICZEKA
Z ojcem dziecka nie mam kontktu bo on siedzi za granica.I malej nie odwiedza.

tylko ze jak checi są takie duże to nie liczy sie praca i odległość, wtedy człowiek potrafi tak poukładać że wychodzi... dziwi mnie też że jak wie że ma tyle pracy że jedzenia nie ma kiedy sobie kupić i wiedział ile to jest 250 km to po co zaczynał skoro teraz sie tym wykręcał ??

Gość hdmi
dzieckko było nie potrzebne na randce teraz juz na przyszłość wiesz o co biega ale nie napisałas mi ile mała ma lat?

Gość TH is IT DE
Tylko ruchanie się liczy tfu

Gość pewnie facet ma zonę
i własne dzieci.

Gość KROLICZEKA
Ale przyjechal tyle km. Wczoraj to zwolnil sie z pracy zeby przyjechac.

Gość hdmi
no ludzie jak ja bym sie umówiła z facetem wcale nie myslac o ruchaniu tylko o zwykłej randce ,jechałabym 250km i okazałoby sie ze on mnie wita ze swoim dzieckiem odechciałoby mi sie od razu takiej znajomosci

Gość KROLICZEKA
Dla mie dziecko nie bylo by przeszkoda.Gdyby facet z nim przyeszdl. Za to nie moza kogos skreslac.

Gość hdmi
ale kazdy ma inny charakter

Gość KROLICZEKA
Ale dlaczego by sie tobie odechcialo takiej znajomosci.?? Akurat w ostatniej chwili ozkazalo sie ze nie mam co zrobic z mala. Ae przeciez nastepnym razem mozna by bylo i zalatwiabym na 100% opieke i bylibysmy we 2.

Gość KROLICZEKA
Nieodezwal sie.

Gość hdmi
dlatego króliczku ze dzieci nie powinno byc w pewnych sytuacjach i miejscach ,poza tym ja nie lubie dzieci zwłaszcza małych ale jak juz ci pisałam kazdy ma inny charakter

Gość KROLICZEKA
Umowilimy sie na rynku.On siedzial i czekam na mnie na lawezcze.I mowil ze rozgladal sie i patrzal na kobiete z wozkiem. Czyliwiedzial ze bede z dzieckiem.Ale mu o tym nie mowilam ze przyjde z nia. Corka ma 18 miesiecy.

Gość TH is IT DE
co ci przeszladza

Gość hdmi
ta dyskusja schodzi na tory ...co by było gdyby babcia miała wąsy... nie sądzisz

Gość KROLICZEKA
Nie spodobalam sie mu i zamykam temat. Ide sie zdrzemnac mja corcia spi po obiadku a ja tez jestem nie wyspana. ZAMYKAM TEMAT. MA MNIE GDZIES.