Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLICZEKA

Jutro mamy spotkanie a cisza w telefonie.

Polecane posty

tak nie zachowuje się mężczyzna, któremu zalezy na kobiecie...sama sobie odpowiedziałas-nie spodobałas sie mu i ma Cie gdzies. taki urok znajomosci z neta:/

Gość KROLICZEKA
nie bede za nim plakac..

aaa i na drugi raz juz dziecka na randki nie bierz ,rozni ludzie sie trafiaja po co dziecko stresowac i zapoznawac .jak juz bedziesz z kims to wtedy .

Gość KROLICZEKA
Wszystko sie wyjasnilo. Napisal do mnie sms o 16"Ze dopiero konto doladowal.Ze u niego wsztstko ok". Odpisalam mu ze" fajnie by bylo w najblizszym czasie sie spotkac" Odrazu odpisal" ze bardzo chetnie sie spotkam"

Gość bzdury .............
ale jestes nim zjarana a niedziela minela i chuj ze spotkania i bedzie cie tak walil po rogach wiecznie ... a w miedzyczasie spotkal sie z tak co mu sie podobala

Gość KROLICZEKA
On jest 250k odemnie.Niewymagam od niego zeby przyjezdzal do mnie codzienie.Wczoraj byl. Polubilam go i fajnie miec takiego kolege. Ja nie robie sobie zadnych nadzieji na cos wiecej.

Gość jasne, ze sobie robisz
czytam watek od poczatku i tak cie obserwuje. mysle, ze nadzieje sobie robisz mimo wszystko. Nie jest to nic zlego, ale uwazaj... faceta nie znasz, jakis obcy przyjezdza, a ty go do domu zapraszasz, jakby mial klase to by was chociaz na jakies lody zaprosil... a nie wpycha sie na chate i jeszcze kaze ci miec poczucie winy, ze nie bedzie bzykanka. tak jak ty robisz sobie nadzieje na cos wiecej teraz, tak on wczoraj sobie robil na sex. i nic z tego nie wyszlo. rozejrzyj sie za jakims facetem na poziomie i nie 250 km od ciebie.

Gość 5tyeryh
nie załadowal telefonu? :D kobieto w jakim ty swiecie żyjesz blef za blefem dziś niedziela....dopiero po obiadku udało mu sie wymknąć żonie i dzieciakom

Gość KROLICZEKA
Ja bylam z dzieckiem.A z nia nie dalo sie nigdzie isc.A w domu maial zabawki i zajjela sie soba.A my moglismy sobie pogadac normalnie. We wszystkim mam sie doszukiwac klamstwa. Gdyby mial zone i dzieci- to jakim cudem pisaby do mnie codziennie, rozmawial na gg i jeszzce przyjechal do mnie. A gdzie zona czy dziewczyna w tym czasie.On dzis byl w pracy. Ja juz sama niewiem co mam robic. Zglupialam juz.

Gość KROLICZEKA
Ja tez ostatnio ze zaladowalam telefonu. Bo zapomnialam kupic karte i niewidze w tym nic zlego. Ja mam po 1 spotkaiu oczekiwac od niego wyznan. Setki sms czy telefonow. Ja sama niewiem co mam myslec o tej znajomosi i o nim. Ae chcialabym sie z nim jeszcze spotkac.

jak facet ma Ci zapewnic bezpieczenstwo jak on musi doladowywac tel:D:D?????????????

Gość KROLICZEKA
A co w tym wspolnego telefon. Ze ma na karte.????????

Ja nie podniecałabym się faktem, że on dzisiaj odpisał. Być może jest kulturalny więc odpisał. A co z tego z dalej będzie, to tylko czas pokaże. I jak dla mnie tyle w temacie. Dodam tylko, że kiedy stawiam się na miejscu tego faceta to okoliczności nie wydają mi się ani łatwe ani ciekawe. O dziecku niby wiedział... Ok, wiedzieć, a zderzyć się z rzeczywistościa to dwie różne sprawy. Ale jak mówię - czas pokaże cóż warte są słowa tego faceta. Zresztą, on też nic takiego nie powiedział.

Gość KROLICZEKA
Ale od samego poczatku wiedzial ze mam dziecko i zapewnial mnie ze dziecko nie jest dla niego zadna przeszkoda. I to bylo powiedzaine na sammym poczatku znajomosci. A po zatym kwestia odleglosci. Jaki ma sens wydac ok200zł na paliwo jak taniej wyszlo by mu np. pojsc gdzies do pabu czy do dyskoteki i tam wyrwac jakas i pojsc znia do lozka.Tani koszt. A nie jechac tyle km. Kwestia kobiety do lozka.Moglby sobie znalesc gdzies na miejscu taka kobiete i bez zdziecka. Tymabardziej ze wczesniej rozmawialimy o tym ze ja nie szukam przygod. Ma niby zone- ale gdzie ona jest.Nie mozliwe ze kogos ma. Takze o wszystkim wiedzial i jednak przjechal.

Gość KROLICZEKA
Dlaczego wy odrazu z gory zakladacie ze nic z tego. To ze mam dziecko przekresla mnie.Nie przesadzajmy.

Gość Anetta 86
Cześć, studiuję kulturoznawstwo i piszę pracę magisterską o katolicyźmie na całym świecie, a także w Polsce. Potrzebuję odpowiedzi 300 osób około ; / da radę i pomożecie? dziękuję wszytkim- ankieta zajmie około 3 minutki, dzięki raz jeszcze Przydadzą się też komentarze:) pozdrawiam Anetta poniżej link http://moje-ankiety.pl/respond-1704.html

Gość michasia03
tak czytam... 200km to sporo... nie bardzo dużo, ale sporo... jak Ty sobie wyobrażasz w ogóle te spotkania? A potem któreś z Was będzie musiało zmienić miejsce zamieszkania

Gość KROLICZEKA
O jakim wy zwiazku mowicie. Ja nie zakladam nic z gory.Zadnych planow nie robie.Co mam byc to bedzie.

Gość michasia03
tak napisalas, ponieważ Ty wcześniej napisałaś do dziewczyn dlaczego zakładają, że nic z tego będzie. w związku z tym wyciągnęłam wniosek, że Ty jednak masz nadzieję, że może coś z tego będzie. A pewne sprawy w życiu trzeba przemyśleć niż one nastąpią, bo potem może być o wiele za późno. Po co sobie jeszcze bardziej komplikować życie? Więc lepiej wcześniej rozpatrzeć kilka scenariuszy. I wiedzieć na co jest się gotowym, a na co nie.

Gość michasia03
tak napisałam*

Gość KROLICZEKA
Ja ciebie rozumie.Aleja nie robie sobie zanych scenariuszy. Ja to czarno widze.Teraz nas dzieli 250km.Bo jest w delegacji. A tak normlanie to ok 100km.

Gość michasia03
No 100 km już brzmi lepiej. A on chyba w tej delegacji nie siedzi pół roku??

Gość KROLICZEKA
Ma tam duza robote.Buduja cos.I sam niewie ile to czasu zajmie. Nawet mi fotki pokazywal z pracy.

już na starcie popełniłaś masę błędow: 1. nie zaprasza się nikogo do domu nie znając go, a już na pewno nie w sytuacji kiedy mogoby coś stac się dziecku! 2. po 1 spotkaniu mówisz o seksie? zdurniałaś całkowicie 3. ufasz palantow, który na pewno!!! nie przejawia wobec ciebie uczciwych zamiarów 4. na dodatke chciał zostac na noc a po 19 pojechał? czyli co, na bzykanie byłby czas z na wieczór z np. kolacją w jakiejś knajpie to nie? Ogólnie kochana to płacz i zgrzytanie zębów. Jesteś głupia. I sama będziesz sobie winna jak dasz sie nabrac temu facetowi.

Gość KROLICZEKA
Ja niewiem do czego znjaomosc prowadzi prawda. Ja nie moge w kazdym poznanym facecie szukac ojca dla mojej corki A tak poza tym do czego mi na stale facet" Mam mieszkanie, prace, radze sobie sama jedynie brakuje seksu i faceta( bliskosci, przytulenia, pocalunkow).

Gość michasia03
A jak ktoś wcześniej pisał, że szukasz fagasa do sexu to zaprzeczałaś. Ty albo kłamiesz, albo sama nie rozumiesz siebie, i nie wiesz o co Ci chodzi w życiu.

Gość KROLICZEKA
Jakie bledy. Nie ktorzy to odarzu na kilkad ni zapraszja do siebie jest seks i sa razem. Niemielsimy gdzie pojsc bo ja bylam z dziekciem