Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLICZEKA

Jutro mamy spotkanie a cisza w telefonie.

Polecane posty

Gość juz wiem! to pewnie już
dokladnie tak jak tu radzi ktos ! idz spac! jutro rano on powinien odpisac Ci na esa ktory do neigo dojdzie , jak tel wlaczy!

Gość a ja przypuszczam
ze wylaczyl bo nie poszlas z nim do lozka i wiecej nie spotka sie z toba albo ma zone i wylacza zeby nie sprawdzila mu w nocy komorki.

Gość KROLICZEKA
Bylismy u mnie wdomu na herbatce. Bylam zdzieckiem i on moiw ze wiedzial ze bede z mala i mu to nie przeszkadza wogole bo lubi dzieci. Wychodzimy juz z domu ja 1 on za mna i tak mnie przytulil od tylu tak przytrzymal odwrocil sie dal buziaka w policzek a potem taki cmok w usta. Odprowadzilam go do samochodu bo musialam isc do kslepu i zegnamy sie zegna sie ze mna" mowi daj mi buziaka" i taki cmok w usta,Mala zaczela za nim plakac.On mi pomachal i poszlam.A on pojechal.

Gość in2you
ja ide; a ty napisz jutro co dalej, czy on odpowiedzial na smsa od ciebie itd.

Gość in2you
no ale po co drugi raz o tym piszesz; mysmy juz to czytaly; zapomnaials chyba , ze pisalas o tym; jestes zmeczona tez, idz spac mowie.

Gość in2you
dobranoc , zajrze tu jutro. to, co mowil dowodzi tego, ze telefonu nie wylacza przed toba, a jutro sie odezwie.

Gość KROLICZEKA
wzielo mnie.Strzelilo tak troszeczke. Chce sie wygadac, Dzis wracajac ze sklepu po naszym spotkaniu.Szlam po miesice i sama do siebie sie cieszylam.Usmeich od ucha do ucha. Az sie ludzie patrzyli.

Gość KROLICZEKA
Eczoraj niewiem jaki cudem wyslaam mu o 2 w nocy sms. Odrazu o 7 wyslal mi sms" ze widze ze spac nie mozesz o 2 w nocy i wyslalas mi psustego sms" I pytanie odnsonie spotkania. Ja zauwazylam ze on czeka na moja incjatywe. Ze ja bede robic 1 krok. Przyjechal na czas.To mi sie spodobalo.

Gość jpobovfovkfokfo
Może jesteś trochę nierozsądna, pierwsze spotkanie i już do domu go zapraszasz, jednocześnie lekko zaniedbałaś bezpieczestwo corci,ale xazdroszcze, ja rozmawiam z fajnym facetem od polowy lipca i nawet o spotkaniu nie wspomnial, no moze badal teren czy ja nie mam nic przeciwko,ale to tylko takie rozpoznawcze badania

Gość KROLICZEKA
Nie mislimy gdzie isc.Myslalam ze mala zasnie i pojdziemy na kawke ale nie zasnela.A w domu zajela sie soba a my moglismy sobie na spokojnie pogadac. Nawet nie mialam nic do herbaty, zadnego ciasta czy ciastek. Nie bylam na to przygotowana.

Gość KROLICZEKA
A my znamy sie od polowy czerwca i dopiero teraz 1 spotkanie. On mowil ze dobrze ze dopiero teraz sie spotkalsimy.Ze warto bylo czekac.

Gość in2you
napisz czy napisal. skoro szedl na 7 do pracy to moze juz odpisal Ci na tego smsa z wczoraj wieczora.

Gość TH is IT JO
Przystojniak może sobie pozwolić na takie igraszki

Gość KROLICZEKA
Nie odezwal sie do tej pory.Wiec juz wiem o co chodzilo. Nie odstal to co chcial i odpuscil.

Gość TH is IT JO
Zawsze tak będzie

Gość KROLICZEKA
Truddno.Jest mi troszke smutno ale mam nadzieje ze zapomne o nim dosc szybko.

Gość TH is IT HO
Zawsze tak będzie bo ciągnie cie do fagasów

Gość KROLICZEKA
Dlaczego uwazasz ze ciagnie mnie do fagasow.?

Gość TH is IT FO
Bo wiem

Gość KROLICZEKA
To powiedz mi dlaczego?Ja tego niewiem.

Gość TH is IT FO
To widać. Tylko fagasy tak mamią a ty się dajesz i zaraz drugi cie omami i będzie chciał tego samego

Gość KROLICZEKA
Ale co sie daje.Czy ja z nim poszlam do lozka.Nie.

Gość TH is IT QO
ale się z nim umówiłaś

Gość KROLICZEKA
Tak umowilam sie z nim.Co w tym zlego?

Gość TH is IT XO
Ciagnie cie do fagasow

Gość po co wdajesz sie w dyskusje .
o dupie maryniii sprawa jest jak dla mnie prosta to spotkanie nie odbyło sie tak jak on to widział....chciał zeby było on przyjezdza do ciebie 250km a Ty z dzieckiem czyli nie było mowy o randce tylko zwykle spotkanie kolezenskie nawet zrobił aluzje co do dziecka wiedzialem ze tak bedzie przytulił cie co w meskim rozumie oznacza chociaz sobie ciut pomacałem i po co dalej ma brnac w układ z Toba skoro juz miał obraz ze nie jestes w pełni dyspozycyjna do jego potrzeb poza tym co ci odbiło ze spotkałas sie z nim razem z córką ,dziewczyno pierwsze spotkanie a ty jak ta matka polka ,kazdy by sie zraził

Gość KROLICZEKA
Nie maialam z kim zostawic malej. Nie.On sam powiedzial ze liczyl na to ze bede z dzieckiem. zE MU TO WOGOLE NIE PRZESZKADZA. Szkoda mi tylk czasu zamrnowane na te 3misiace rozmow. Ale z tego co mowil i zachowaywal sie bylo czuc ze mu zalezy. Zawsze wieczorkiem rozmawialsimy nagg.Jesli dzis go nie bedzie to wszystko wiadomo.

Gość hdmi
to co powiedział to aluzja bez dwóch zdań dlaczego nie przełozyłaś spotkania skoro nie miałas z kim zostawic dziecka? popełniłaś błąd on odpuscił sobie ,widocznie liczył na inne relacje

Gość TH is IT ZO
Może niech fagas najpierw nauczy się relacji koleżenskiej a nie odrazu chce ruchać

Gość KROLICZEKA
Wiedzial ze mam dziecko i co za tym idzie. 3 miesiace pisalismy. Ja mowie trudno iwdocznie tak mialo byc.