Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qraki

jak mozna kupić cos takiego dla dzieci?

Polecane posty

Gość nocą prowadzic cie chce
bardzo fajny

Gość MONIKA1974
Super wózeczek dla dzieciaczków rok po roku:)

http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?pr oducts_id=3530 co to ma byc? To jest wózek, jakbyś nie wiedziała/wiedział. Całkiem spoko, zwłaszcza, że to mniejsze siedzisko można też zainstalować z przodu. Mój syn chętnie by skorzystał z takiego rozwiązania, mimo że już śmigający na nogach. Tak czasami podróżuje z siostrami stojąc między rączką a gondolą.

Gość qraki
może praktyczne... ale ja bym nie chciała byc tym "dolnym" dzieckiem a swoja drogą tradycyjne blizniacze wózki są ładniejsze

Dlaczego nie? Dolne dziecko na siedzisku z przodu wszystko widzi i to jest dla niego najważniejsze. Górne też powinno czuć się spoko, bo jest nieco wyżej i też może wszystko obczajać. Ja mam tradycyjnego bliźniaka, gdzie dzieciaki są koło siebie, ale taki wózek chyba nie do końca jest przeznaczony dla bliźniąt, tylko tak jak pisała Monika dla różnych wiekowo dzieci, który rodzą się np. po roku, wtedy to jest super opcja.

Gość fantazyjna_trojka
Fajny ten wózek, bardzo praktyczny. Ale jak się patrzy, to ta rączka do prowadzenia powinna byc chyba nieco dłuższa. żeby przy prowadzeniu nie uderzało się kolanami o te dolne siedzisko.

Gość widze takie wozki czesto
i dzieci sa zadowolone :) P&T jest bardzo praktycznym wozkiem. To nie jest typowy wozek blizniaczy,ale dla dzieci np. rok po roku, przynajmniej tak go tutaj uzywaja rodzice

Gość Bardzo popularny w Europie
gdzie ludzie mają wiecej dzieci i czesto w małym odstepie czasowym

Gość mnie sie też nie podoba
Mam wrażenie, ze to drugie dziecko jeździ pupą po ziemi i wdycha cały kurz z chodnika i spaliny z rur wydechowych samochodów.

Za granicą marokanki tylko takie wozki kupuja bo im Allah nakazuje sie mnożyć i one tak robią:D

Gość Bardzo popularny w Europie
ja czesto tez widuje takie wózki i na tylnym siedzisku czesto leza noworodki i niemowlaczki , wtedy mi sie ta opcja nie podoba Tych maluszków prawie nie widać , a nad głowami maja siedzenie starszego dziecka Tylko nie pamietam dokładnie czy to ten typ wózka czy trochę inny