Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

a weźpod uwagę że wzrasta liczba facetów bita przez żony;) niedawno pisało o tym na necie że faceci nie chodzą zgłaszać tego.A Ty byś uderzyła faceta? w końcu w kuchni to jest sporo rzeczy np patelnia/wałek

nie... ja bije tylko muchy poza tym jeżeli coś nie pasuje ...to od tego ma się język , buzie i zdolność rozmawiania ....szkoda...ze tak wiele osób o tym nie wie

przypomniało mi się że jesienią wracałem do domu mijając wiadukt kolejowy i na chodniku sobie idę. Mijałem nieznajomą dziewczynę nawet się na nią nie patrzyłem. A ta z tekstem co się gapisz. Najlepsze że morze rzuciłem okiem ale nie gapiłem się.Zamurowało mnie.

przewidziało jej się ....lub miała za wysokie mniemanie o sobie ale takie dziewczyny nie posiadają kultury ... tak jak mężczyźni jadący samochodem i trąbiący na ulicy...na dziewczynę 😠...

chamskich komentarzy jeszcze nigdy nie usłyszałam ale zdarzy się, ze ktoś trąbi

może to nie było na Ciebie. Zawsze to jakieś zainteresowanie Tobą;) czym jeszcze faceci mogą podpaść Tobie?

podziękuje za takie zainteresowanie szpanowaniem tym co posiadają ...a później majaczą , ze tylko materialistki na nich lecą...

no cóż niektóre polecą na samochód . A potem jakk kołó mnie na garażąch samochód staje i się bzykają. Nawet na hotel się nie wykosztują

a materialistek jest sporo. Przykład co kolega opowiadał kiedyś jeździłstarym autem potem zmienił na nowy i podjechał pod uniwerek z miejsca wzrosło zainteresowanie jego osobą. Wręcz jedna na niego polowała o dziwo miała jeszcze faceta który był w rozjazdach. Kolega nie jest typem podrywacza spokojny wręcz się jej chyba bał potem.

ale jaja :-D to jak tak się dziewczynki prowadzą ....to się nie dziwie ...ze mężczyźni coraz gorsze zdanie maja o kobietach

czekaj kolega mówił że raz ją odoził samochodem nie dość że sama się wepchneła to jeszcze wywiad a gdzie jego matka roni a gdzie ojczym ilu pokojowe mieszkanie i tak powoli prawie by było a jaki stan konta:) Chociaż ją raz widziałem bardzo ładna była.

a z mojego przypadku to poznałem jedną z uczelni. Były wakacje a ta kombinacje żebym jej pokój za free wyremontował. Potem jak powiedziałem że nie to jeszcze zagrywka na biedną żebym jej pożyczył kasę.

ja znam przypadek gdzie dziewczyna pokochała chłopaka dopiero jak zrobiła sobie dziecko z innym .... tatuś dziecka nie chce jej ...a ten chłopak był w niej zakochany... to się zaopiekował

ja to trochę inaczej widzę zrobił facet dziecko jej i dał nogę. A ona wykorzystała jego miłość żeby jej pomagał.

mówiąc krótko czyste wyrachowanie ona go i tak nie kocha tylko tak wmawia otoczeniu.

żeby potem za parę lat nie było zjawia się ojciec dziecka a ona zostawia tego zakochanego faceta. Kobiety zmienne są.

jak odchowa dziecko .... to wtedy zacznie się uganiać za innym ...ja tak , to widzę

sam mam kolegę który jest z taką dziewczyną co ma dziecko z innym. Ojciec dziecka siedzi za kratami. Kolega ma pietra gdy ten wyjdzie z więzienia. Wogóle to widzę wysyp po portalach samotnych dziewczyn z dziećmi. Każdego faceta można omamić kwestia wprawy kobiety np sexem

cholera wie. W każdym razie spowodowała że z rodzicami nie gada. Potem archiwum gg przeczytała i ja byłem po stronie jego rodziców. W efekcie była na gg i mi napisała że nie mogę się spotykać z kolegą bo mam negatywny wpływ na niego.

wyjechała też z tekstem że niby go rozpijam. Tylko jeden problem że ja nigdy nic nie piłem i nikogo nie nakłaniałem do picia.

szkoda mi tej znajomości długo go znałem jeszcze ze szkoły średniej. A tu się pojawiła taka jedna i przekreśliła całą znajomość.

raczej takiej manii nigdy nie miałam .... żeby kontrolować gg i tel dobranoc

malutka na swój topik się nie zgłasza:( za 3 dni mam wolne od rana do wieczorka ...to się na spaceruje :)

to fajnie masz:) masz teraz nadmiar czasu wolnego;) tylko pogoda coraz bardziej jesienna łatwo się przeziębić