Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

raczej są też takie co polecą na kasę i nie ma mowy o miłości. W przypadku faceta uroda przeminie ale ma kasę i znaczna część kobiet na to poleci.

dobrze a co u Ciebie jest ważne jak poznajesz faceta? co go skreśla w twoich oczach?

materialistki będą myślały tylko o kasie ...później po paru latach jeżeli zrozumieją co jest ważne w życiu , to narzekają...o ile takie związki się utrzymują dłuższy czas:-D lub mężczyźnie jak się potknie noga i z jakiejś przyczyny stracą swój majątek , to taka kobieta odchodzi i otwierają się jemu oczy ...

chociaż jednego nie rozumiem co polki widzą np w arabach czy murzynach. Przykład Simona M. ile on kobiet miał w łóżku a potem był płacz bo zaraził aids.

takie szpanowanie tym co ma .... zachowanie dziecinne... język z podwórka wyciągnięty ...sama czasami zaklnę, ale nie co 2-gie słowo:-D wyniosłość typu , ze on jest lepszy a co przyciąga ...prawdomówność, wnętrze i zwracam uwagę na oczy, z nich można wyczytać dużo

obcokrajowcy maja swój sposób podrywania dziewczyn ...taki turek czy arab gwiazdkę z nieba ściągnie jeżeli dziewczyna mu się podoba.... ale po ślubie wszystko się zmienia, traktują kobiety gorzej niż śmiecia ...po prostu niektóre polki są naiwne i wierzą , ze ten osobnik które je podrywa na pewno inaczej będzie się zachowywał

w przypadku arabów wychodzą różnice kulturowe. Tam od wieków kobieta jest traktowana jak przedmiot. Taka polka jak tam trafi to przeżyje istne piekło.

j tam złego spojrzenia nie mam. Raczej z wyglądu się nie podobam. Szczególnie płci żeńskiej.

według jednej niewiasty jestem za wysoki. Mam 187cm. Nie jestem typem pakera taki można powiedzieć nie chudy jestem.

co tzn. nie chudy?? to tylko jedna opinia... każdy ma wady .... ja jestem niziutka:-D

i posiadam wady:) ale czy wzrost można zaliczyć do wad?? wydaje mi się , ze nie

do tego nieśmiały nie pije nie pale. Wzrost może być przeszkodą np gdy dziewczyna ma 160 cm a facet prawie 190. Dziewczyna może się źle czuć.

Gość malutka a Ty szukałaś
młodszego czy starszego? Może ten zajęty był i Cię nabierał?

szpilki:-D zakładam coś na obcasie...ale przy nagiętym planie dnia ...staram się ubierać płaskie buty

może być jedno i drugie. Generalnie to kobiety widzą u siebie masę problemów związanych z wyglądem.

wady z wyglądu ...pogodziłam się z wadami... to najważniejsze tak wiec listy nie będę robić:-) pracoholizm..ale pomału ograniczam prace uparta...w pozytywnym znaczeniu łatwowierna... spokojna...ale jak się nazbiera , to potrafię wybuchnąć, tylko gdy mam racje mam manie kupowania ciuchów i butów... tez ograniczam:-D tak na szybko nie umiem wypisać