Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

Gość rychu662
podpisalem sie innym nickiem przypadkowo..

zabierz dziewczynę do kina i później na spacer, zorganizuj piknik w takich szczegółach tkwi romantyzm ...to tez zależy od tego co ona lubi a przez takie spędzanie czasu poznajecie się i na pewno z jej strony nie jest , to na sile chyba , ze z twojej?

Gość fifti
bylismy juz 2 razy w kinie, spacerowalismy tez troche i znamy sie juz calkiem niezle.. sporo spedzilismy czasu na gadu. Chcialem zeby to bylo jakies fajne i w miare odludnione miejse, ale widze ze chyba nic z tego byc moze to juz zbyt pozno, zeby przechodzic na wyzszy poziom znajomosci? zreszta uzalanie sie nie ma sensu :(

nie jest za późno... może w pobliżu twojej miejscowości lub w miejscowości istnieją takie zakątki...musisz pomyśleć, ja mykam spać dobranoc

Gość fifti
dobranocka :) i dzieki za rozmowe, choc nie wiem czy cos ona zmienila :)

trzymamy za Ciebie kciuki. Właśnie czytałem na necie o facecie co 2 razy chciał popełnić samobójstwo i mu się nie udało. A jak tam wasze podboje poznały kogo?

chyba poznały...bo się nie odzywają:) dobrze , ze temu komuś się nie udało

mi się zawsze nie udaje dlatego nie szukam. Może dziewczyny zajęte i nie mogły wpaść na kafe;)

witam:-D co u was?? ...u mnie dobrze, właśnie skończyłam gotować hmmm i czuje się jak słonik po obiedzie :) kapselko widocznie nie zajęte ... bo malutka się pokazała:)

a po staremu bez zmian. A co u Ciebie malutka? Humor się poprawił weekend już blisko;)

jak sądziłem. Ja też się sporo najadłem ale ruch był po schodach chodzę na 4 piętro:)

jak tam was jakieś tabuny facetów nie podrywały przez ten czas co was tu nie było;) ?

myślę o spacerku ...ale nie wiem czy dam rade pieczone mięso z sosem i pieczarkami kartofle i gotowana marchewka z groszkiem .... lubię gotować, wtedy się relaksuje:-)

Gość pastafarianka reaktywacja
hym... niech pomyśle. może poprostu jesteś głupia?

no no ładny obiadek. Pod wieczór nie chodź na spacery może być niebezpiecznie. A co tak lubisz gotować. Niektóre kobiety nie lubią gotować

w mojej miejscowości jest bezpiecznie... kiedyś częściej chodziłam na spacerki ...tylko omijałam parki... teraz mniej czasu niestety:( dzisiaj jednak nie wychodzę... posiedzę na tej kafe i pooglądam tv ..posłucham muzyki a gotowanie... przy gotowaniu się relaksuje i uspakajam ...lubię sobie kombinować i gotować...nie wiem dlaczego

jak spacerować to z kimś. U mnie to parków pod dostatkiem. Lubię rowerem pojechać do lasu fajny spokój zero hałasu,ludzi mało. Ja tam gotować nie umiem;) dla mnie to czarna magia

teraz coraz więcej kobiet podrywa facetów. Widać zmieniają się czasy. Kolegę to poderwała jedna dziewczyna. Drugiego kolegę próbowała podrywać ale raczej była zbyt agresywna i chłopaka wystraszyła. A ja nie umiem też podrywać

szczerze to nie bo jestem nieśmiały. Kiedyś z jedną się spotykałem z uczelni ale to ona pierwsza zagadała. A potem to już internet. Raczej ze mnie mizerny podrywacz. Pewnie gdybym zaczoł jaką podrywać to bym oberwał po twarzy itp

nigdy nie wiadomo ;) jeszcze dziewczyna będzie ćiczyć sztuki walki trzask prask i leże.

wyobraziłam sobie jakby tak naprawdę któryś z mężczyzn został bez zębów poprzez podrywanie :-D ja znam tez dziewczynę która ćwiczy sztukę walki ...była z mojego szwagra bratem, mówiłam mu wtedy ...ze w końcu wie gdzie jego miejsce:-D