Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest z tym goleniem

Czy w zimę golicie nogi i pachy dużo rzadziej niż w lato?

Polecane posty

Gość przejebaneeeee jednym slowem
wiesz co? moze i sie nie znam na facetach... ale na boga kurwa miej w sobie troche pokory, bo ani faceci ani kobiety . ogolnie ludzie nie lubia takich przemądrzałych lasek. POKORY POKORY POKORY ty masz 22 lata. gówno zyjesz i gówno wiesz o zyciu jeszcze, a co dopiero o factach! zalamana.. statystyki?? jakie statystyki? jak piszsz o statystykach/badaniach etc to konkrety. bo ja sie z takimi statystykami nie spotkałam, więc jesli chciałaś podkreslić prawdziwoosc swoich racji, to na mnie to absolutnie wrazenia nie robic. ja z kolei wiem, ze to czy beda zdradzać zależy głównie od dziecinstwa.. to ze kazdy bedzie facet mial ochote, bo taka ich poligamiczna natura to prawda, niezaleznie od wyglądu zony, ktora przy 40 i tak wygląda duzo duzo gorzej od 20 latek. a to czy potrafii się oprzeć pokusie zalezy od wychowania, wyznawanych wartosci, charaktetu oraz tego czy ma poczucie ze moze stracic fajny związek. najwiekszy wplyw na to czy bedzie zdradzal akurat ma wplyw to jak im się uklada. jesli miedzy ludzmi jest bliskość, zaufanie nie beda sie zdradzać. facet poza związkiem szuka glownie dowartosciowania sie, sprawdzenia.. to wszystko zalezy nie od wyglądu zony, a od tego jaka bęzie. czy pewna siebie, czy będzie umiala z nim rozmawiać, odpowiednio go dowartosciowac. zdradzają bo czują się tłamszeni przez zony, kastrowani w związku emocjonalnie gdzie jest deptane ich męskie ego. wygląd nie ma tak duzego znaczenia. owszem ma, ale nie najważniejsze! wezzcie pod uwage tez fakt, ze nie kazdemu bozia dala urode. niektorzy są z natury brzydcy i jakoś potrafią ulożyć sobie zycie i miec szczęsliwy związek.

Gość Monique2222
widac ze mimo mlodego wieku wiem wiecej o facetach jak ty.. jak nie chce ci sie to sie nie depiluj kto ci karze? ale dla mnie np jestes niechlujem

a ja moniquw jestem starsza od ciebie o 4 lata i mimo to doskonale sobie zdaje sprawe z tego, ze tak naprawde gowno wiem o zyciu.. i wkurwiaja mnie tacy ludzie jak ty co ledwo od ziemi odrosli i grają znaw znawców :/

Gość Monique2222
nie wiek sie liczy tylko doswiadczenie .. jakbys bywala na bankietach jak ja to tez bys wiedziala swoje..a pokorna nie musze byc nie jestem zakonnica

Gość improvised explosive device
Monique2222, zawrzyj gębę, bo ty jesteś w czołówce najgłupszych pomarańczy. nie psuj sobie opinii jeszcze bardziej 😴🖐️

napisałam już, ze jestem po depilacji laserowej i mi wlosy już nie rosną. i kto tu nie czyta uwaznie hipokrytko :D mi zarzucasz ze ja malo wiem o facetach? a na jakiej podstawie? na jakiej podstawie wiesz, ze ty akurat masz racje, a nie ja? masz 22 lata, wiec co ty mozesz wiedzieć? pokory, pokory troche :D ja to przynajmniej jestem po seksuologi, a ty?? raptem od 2 lat tak naprawde jestes kobietą... twój najdłuższy związek trwał górka kilka miesięcy i ona sie na facetach zna :D zalosne

Gość Monique2222
no wiesz akurat opinia tutaj to mi zwisa i powiewa ..

Gość Monique2222
nie pare miesiecy ,ale 3 lata kochana . a kobieta jestem z biologicznego puntu widzenia od 17 roku zycia..

to sprawdz sobie jeszcze w slowniku co znaczy pokora. po krotce. nie wypowiadaj się na temat utrzymania przy sobie faceta, bo go jeszcze przy sobie nie utrzymalas. przez pierwsze 3 lata to żadna sztuka, bo jeszcze dneuroprzekazniki szaleją. ty swoją wiedze czerpiesz z bankietó?? o ja pierdole nie mam więcej pytan.. tym bardziej pokory :D

Gość kata kata
monique masz calkowita racje- siedzi taka jedna z druga zarosniete a facet czasem lubi sobie podotykac gladziutkiego;) w ogole lubia zadbane dziewczyny... dlatego uciekaja do tych lepszych:) i wprost nie powiedza ze im przeszkadza, a wy sie cieszycie ze nic nie mowi:)

Gość Monique2222
no coz z bankietow tez mozna sie dowiedzeic wielu ciekawych rzeczy o facetach..

a jak sie psychologia do biologi ima? przed 20 to są dyrdymaly a nie związki. wypowiadaj się na takie tematy jak wiedze bedziesz czerpala skąd inąd, a nie z bankietów. proponuje książki, wyklady, nawet sobie od serca z jakims facetem porozmawiaj. albo przynajmniej jak bedziesz starsza. 22 latka mająca pojęcie o facetach BUHAHAHAHAHAAHAH

Gość Monique2222
czasem 22 latka ma wieksze jak naiwna 35 latka..

ok. na początek przeczytaj sobie "płeć mózgu" anny moir. to będziesz nawet wiedziala dlaczego sie tak a nie inaczej zachowują. zycie to nie tylko bankiety :o wielu facetow na zadnym nigdy nie bylo.

Gość Monique2222
ale wielu jakby bylo to by sie zachowywalo tak samo jak ich koledzy bez zon..

35 latka bedzie miala wiecej zyciowego doswiadczenia i moze sie juz wypowiadać w temacie "jak utrzymac faceta przez 15 lat" bo tego dokonala. co z tego, ze jestes madrzejsza od naiwnej 35? porównujesz się do głupich? równaj ku górze, a nie ku dolowi. póki co jestes taka sama, bo czerpiesz wiedze z wykladów... wez sie do tego glosno w ogole nie przyznawaj :D chcesz być mądrzejsza to zlap się za książke, albo przezyj te 10 -15 lat.

Gość Monique2222
a ty ciagle to samo.. z takim podejsciem zebys sie kiedys nie przejechala na facecie.. musze leciec bo nie mam juz czasu. bye bye..

podrywali cie starsi panowie na bankietach no i? na tej podstawie dochodzisz wnioskow, ze to dlatego, bo maja zaniedbane zony? widzialas te zony? wiesz jak sie miedzy nimi uklada?? ja sie zgodze, ze wiekszosc sie bez zon bedzie tak samo zachowywala. ameryki nie odkrylas :D ale nadal obstaje przy tym,ze wyglad zony nie ma tutaj az takiego znaczenia. zadna 40 sie nie prezentuje tak jak 20stka i nawet jak zona bedzie o siebie dbala to bedzie sie za mloda slinił...

Gość marzenkamarecka
No pewnie, że tak, co to za różnica jaka pogoda jest za oknem. Przecież robię to dla siebie, a nie dla innych. Ja tam stosuje wosk przez cały rok :) i jest mi z tym dobrze. Teraz właśnie wybieram się do La Madame w Wawie (znalazłam na fastdeal obniżkę) i nic nie robię sobie z wypowiedzi niektórych Pań na tym forum. Nie rozumiem Was :)

Gość Monique2222
zadna 40 sie nie prezentuje tak jak 20stka - no wiesz znam wyjatki np Monica Belluci, albo nawet znam jedna osobiscie co wyglada mlodo i zajebiscie w wieku 40 lat. dalabys jej z 25 moze

Gość Monique2222
a teraz papapap

naprawde sobie poczytaj ta ksiazke, to bedziesz wiedziala, ze nie o wyglad chodzi, ale ze faceci lubią po prostu cos nowego, innego.. przy jednej dziurze to i kot nie wyzyje. cos na tej zasadzie. to ty sie moja droga z takim podejsciem predzej przejedziesz... faceci zdradzaja bo im tak mozg zapodaje, zeby zaplodnili jak największą ilość kobiet... co z tego, ze ma atrakcyjna zone jak moze miec i atrakcyjna kochanke? taka 20 tez bedzie ladna, a co 2 ladne to nie jedna..

Gość Monique2222
a ja mimo wszystko uwazam ze facet potrafi byc wierny jesli ma atrakcyjna kobiete i jest im dobrze w lozku..

Gość zzalamanaaaaa
kochane nie ulega dyskusji, ze zrozumienie w zwiazku to to co go cementuje ! ale przedstawie to jak ja to widze: ide do sklepu i wybieram ładne pudełko czekoladek pieknie wykonczone zywe kolory czy szare poszarpane ?? tyle w temacie ! nogi bez cellulitu zawsze beda ladniejsze od tych bez ! co nie znaczy, ze facet zostawi Cie bo masz cellulitis ! gladkie nogi beda fantazja wiekszosci facetow na tym swiecie jedrny biust bedzie bardziej apetyczny od zwiotczalego, ale po ciazy gdy 'opadna' cycki raczej facet Cię nie zostawi czy 20 zawsze bedzie lepsza od 40 ?? klocilabym sie ! umiec się starzec z godnością to afrodyzjak sam w sobie. jednakże proszę nie porównujcie zmarszczek do nie golenia się !

Gość ????????????????????????????
Normalnie analfabeci na tym forum sie wypowiadają. Kobiety słowniki w rękę i to szybko. Od kiedy to nieogolony znaczy brudny czy zaniedbany????? MASAKRA - co za średniowiecze!!!!!!!!!!! Nawet nie myślałam, że taka tępota w tym narodzie panuje. A pewnie większość uczelnie wyższe pokończyła i za Bóg wie kogo się uważa. Sami znawcy na tym topieku. O ja pier****!!!

Gość golic sie kobiety

W lato nogi gole raz w tyg mniej wiecej a w zimę czasem raz w miesiacu :D zależy czy ide na jakas impreze czy gdzies. Pachy w lato co 2 dzien a w zime co 3, 4 ale nie zebym była jakas zarośnięta!! :D

Latem depilacja to dla mnie podstawa. A zimą odpuszczam sobie, tym bardziej, że wtedy nie noszę krótkich mini ani bluzek na ramiączkach.

Gość hahahahaha niezły ubaw mam z
was czyli zarastacie na zimę futrem po prostu ? :O bleblebleble

Gość hahahahaha niezły ubaw mam z
ale jednak to prawda Polki są zaniedbane jak cholera :O