Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

nie spac. zwiedzać!

Polecane posty

pomidorówka --> "Sunachan, 03-10-09 18:45 nic szczególnego - wkładam na kilka godzin do miski z ciepłą wodą i płynem do prania ręcznego/delikatnych/ciemnych tkanin. po kilku godzinach pranie. suszenie na sznurku/w pralni.(...)" Z tego forume co dalas, tez tak zrobilam i mi koorwa stanik zardzewiał 😭

to chodx w zardzewialym, a na rozbierane randki ubieraj inne. /me nic innego do lbs nie przychodzi.

Ej Kant, a co oni tam badaja u lekarza tego medycyny pratzy? :classic_cool: Moge se isc prywatnie i mi wystawia od reki te pozwolenie? Nie chce mi sie jakichs badan robic. :O

Gość TeTusiak
o nie jak zobaczylem "zalalam sobie zupe sokiem" to sie zjebalem z fotela :A

mnie medycyny pracy kaali jak na chemie szłam. to morfologia plus okulista, a sam lek med pracy kazal mi sie rozebrac do bielizny i mnie oglądał i pamiętam sie przyperdolił do uczulenia. pech chcial, ze akurat sie na proszek aalergizowalam i bylam cala w plamkach :o wkoncu chyba wystawil, ze jest ok.. nie pamiętam :D

ja wlasnie lykala czosnek w calosci bo tak w necie napisali i malo sie nie zadlawilam , takze udawaj z tym stanikiem !!

Mnie zapłacił mój pracodawca - okulista i ogólne pitu pitu o pogodzie + mierzenie ciśnienia. A wcześniej płaciłam za to pięć dych :O

Gość TeTusiak
Lubię, gdy Hermenegilda bierze pęsetę i wyciąga nim swojego pytona z czeluści bokserek. A jak pyton stoi, to broi i wjeżdża jak masełko!

Chuj, to ide prywatnie i powiem ze nie chce zadnych badan. Kurwa, moglby mi moj stary wystawic, ale dziwnie by wygladala pieczatka jego profesji. :classic_cool:

jak masz skierowanie do med pratzy to od pcychiatry ci nie przyjma...

wymiękam. wy tez idzcie spac. bo tak to bede miala poczucie, ze mnie najlepsze omija :o