Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie teraz wyprawia

szok, corka sasiadow ma 17lat dwojke dzieci i jest w ciazy z trzecim :/

Polecane posty

Gość co sie teraz wyprawia

no jestem w szoku ! myslalam ze to jest jej rodzenstwo a nie dzieci :O kiedys na klatce slyszalam jak sie jej matka darla ze zrobila se dwojke dzieci i teraz jeszcze trzecie i idzie sie dalej szlajac, spytalam sie na drugi dzien z ciekawosci jej czy to jej dzieci powiedziala ze tak i ze co mnie to obchodzi ze jak chce to moze mi jedno sprzedac :O no szok, a nie sa oni jakas patologiczna rodzina, rodzice nie pija, pracuja maja pieniadze a ich coreczka :O wyobrazacie sobie w wieku 17lat miec trojke dzieci?! :O

Gość MONIKA1974
No cóż i tak bywa:(

Gość prowo jak nic

to może jest provo, ale ja niestety znam taką 19-latkę, która jest teraz w ciąży z 3 dzieckiem. Planowanym:)

No własnie ja tez tak myśle jak koleZANKA...pilnuj lepiej swojego tyłka...bo jeszcze nic nie wiadomo, a nie lubie jak ktos sie tak dziwi i wysmiewa z takich rzeczy, bo kiedys moja kochana moze przydazyc sie to wlasnie twoim dzieciom, ja osobiscie miałam 17lat jak urodziłam pierwsza coreczke z facetem starszym ode mnie o 7lat tylko ze mysmy chcieli miec dziecko:)on byl starszy a mnie to nie przeszkadzalo pomimo mojego wieku. Teraz mam kochana 2-letnia coreczke, z ktorej sie bardzo ciesze mamy mieszkanie, pobralismy sie dwa lata temu, ja chodze zaocznie do szkoly, maz pracuje, i spodziewamy sie drugiego malenstwa termin mam na styczen jestem szczesliwa mama i zona