Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W imieniu babeczek z ciążowego

Myszsza, w imieniu naszej małej kafeteryjnej społeczności serdecznie Wam

Polecane posty

gratulujemy z okazji narodzin Przemcia!!! :D Fajny (...i całkiem słusznych rozmiarów) chłopak! ;) Tym razem wygląda na to, że wykapana mama, bo Tadzio to mini-tata. :) No to teraz jeszcze jeszcze tylko dziewuszkę musicie sobie sprawić i będzie komplet. ;) Pozdrawiamy, oraz życzymy powodzenia i mnóstwa cierpliwości w tych pierwszych próbach ogarnięcia dwójki "małych krzykaczy" :) Kafeteryjna Brać

Gość do lovilus
a coz to za kafeteryjna brac, moze podaj niki osob ktorre sie pod tym podpisuja, bo np. ja jestem stala bywalczynia, ale za mysza nie przepadam i nie mam jej czego gratulowac ani zyczyc :Owiec badz laskawa nie uogolniac co?:O

Ojej, nie bądź taka zgorzkniała. Więcej z życia ludzie! :)

do: do lovilus Jak jej nie życzysz, nie gratulujesz, nie lubisz to po co tu cokolwiek wypisujesz? Nikogo to nie interesuje. Ja jej gratuluje i podziwiam, że urodziła takiego wielkiego, głośnego chłopa :)

Gość pykającaa pyk
do lovilus - TO PO CO TU WESZŁAŚ skoro pisało Myszsza? Dołączam się do gratulacji choć mało tu bywam i mało Was znam :) GRATULUJĘ 🌻

nie wiem po co ludzie, których to nie interesuje sie wtracaja....kto chce niech sie podpisuje ja jeszcze raz gratuluje :) kawał chłopaka z niego ;)

Gość Wow jaki słodki pisklak! :D
****G*R*A*T*U*L*A*C*J*E**** Tylko zezdjęciujcie go trochę więcej w wolnej chwili! :)

Myszsza 🌻 G R A T U L A C J E 🌻 Kawał chłopa :) nie dziwie się ,że miałaś już dość końcówki ciąży , ale miałaś duży brzuszek ;) WoW

hej, jeszcze raz dzieki :) to miło z waszej str że mi gratulujecie :) nie spodziwałam się tego po kafe gdzie jakoś większośc komentarzy w moją stronę pada co najmniej negatywnych ;)

Gość oj jest powód do radości
to trzeba się cieszyć ;) i ja się podpisuję i serdecznie gratuluję, choć nie mam tu własnego nicka :) 🌼 🌼 🌼 😍 🌼🌼 🌼 a tak by the way to właśnie obejrzałam sobie bloga brata i bardzo podoba mi się zdjęcie ściany z malowidłami na murze (to cyknięte z odległości) świetne jest! jak najbardziej nadaje się na Flickr!!!

ah i zapytam może jeszcze z ciekawości, czy nie miałaś obaw przed SN wiedząc że waga małego dobrze przekracza 4 kg? pytam, bo z tego co słyszałam to dzieci od 4 kilo są automatycznie klasyfikowane do CC.. skąd decyzja o SN w takiej sytuacji? przygotowywałaś jakoś wcześniej krocze żeby nie pęknąć (masaż? epi-no?), czy po prostu byłaś nacinana? czy przy takich dużych dzieciach nacięcie jest głębsze niż przy mniejszych?

heheh sciana niestety juz jest czesciowo zmyta przez deszcz :D a co do malucha to w 38tc mial 3,5kg wiec nikt nie przypuszczal ze bedzie wiecej niz 4kg :D strach sie bac ile by mial w dniu terminu :D w szpitalu gdzie rodzilam kwalifikacja do cc jest 4,5kg wg usg lub decyzja w trakcie proby sn przy mniejszych dzieciach, nie bylam nacinana wiec nic nie wiem o jego glebokosci itp.. rowniez nie przygotowywalam sie specjalnie do tego :) najwazniejsze bylo by nie przec tylko oddychac na skurczu :D i samo poszlo ladnie, sama mnie to zdziwilo ale sie udalo, nie mam zadnej rany, niewiele krwawie, czuje sie super i nie potrafie uwierzyc ze sama zeszlam z lozka porodowego a 2 godz po porodzie latalam po szpitalu bez bolu itp.. mimo takiego kolosa z 37cm obw glowki, pewno ze sie balam porodu jak kazdy ale jestem zywym przykladem ze sie dalo! dzis zaliczylam 2km spacer co rowniez zdziwilo kilka osob :D

Gość gratuluje równiez

hehe :D no ładnie.. z chłopakami zaliczyłaś dziś te 2 km? :) pewnie tak, bo pogoda fajna a wracając jeszcze na moment do poprzedniego pytania, to czy jak się Tadzio rodził pękłaś albo byłaś nacinana? i jak duży miał obwód główki? bo on to chyba maleńki i drobny był w porównaniu do brata, z tego co widzę w stopce wow aż trudno uwierzyć, że Przemo taki klocuszek, a ty ani nie pękłaś ani cię nie cieli! a położna zapytała chociaż "czy tniemy", czy nie? musiała mieć twoją zgodę? czy jak to było? w tej klinice zdaje się praktykują "ochronę krocza", bo w zwykłych szpitalach to ponoć tną już na dzień dobry, nawet nie interesuje ich czy rodząca tego chce czy nie.. ehhh

Gość dddsss
moj mial 3 kg a odwod glowy 36 cm popekalam i mialam naciecie tak wiec nie zawsze tylko te 4kg maja duzy obwod glowy. ja rowniez gratuluje ci dziecka i mam nadzieje ze nie bedziesz juz bic swoich dzieci bo oni na to nie zasluguja musisz byc wyrozumiala i nauczyc sie tlumaczyc i sluchac a nie stosowac kar cielesnych bo w koncu dzieci beda sie ciebie bac

Zazdroszczę Ci,ze już w domu z synkiem jesteś :( . Ja urodziłam dzień wcześniej niż Ty,ale Ania jeszcze jest w inkubatorze :(

ej no juz przestancie z ta zazdroscia ;) mama razy dwa - a wczesniaka urodzilas czy co sie stalo ze mala w inkubatorze?? oj jest powód do radości - Tadzia rodzilam w strasznych warunkach i chyba dlatego peklam bo on byl malusi, obw glowy mial 34 a ja mialam tam potem rane przez miesiac i 7 szwow :/ a jesli chodzi o naciecie przy Przemku to nikt nie pytal mnie bo nie bylo takiej potrzeby :) w tym szpitalu naciecie to rzadkosc i ostatecznosc :)

Gość gratuluję i podziwiam
za te blogi z prywatnymi zdjęciami :)