Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucony porzucający?

porzucony/porzucający/ zalamany/zdezorientowany

Polecane posty

zauroczona porzuconym :) - na razie to przede wszystkim ja musze das sobie szanse. A przede wszystkim sie jakos pozbierac zeby normalnie funkcjonowac.

help - jak chociaz na chwile oderwac mysli? zwariuje zaraz - probuje sie czym zajac i nie ogarniam mysli...

Nie walcz z tym, dzis mysl ile tylko wlezie, jutro tez, pojutrze tez... a potem zauwazysz ze z kazdym dniem bedziesz myslal o niej coraz mniej... to dziala, przynajmniej na mnie.

Gość o rany no
nic tak nie odrzuca, jak facet, który się nad sobą użala. Weź się ogarnij, sam się nakręcasz, a potem pytasz co zrobić, żeby nie myśleć. Zajmij się czyms, do roboty się weź jakiejś. Jeśli chcesz działać, sprawdź czy rzeczywiście kogoś ma.

Gość fatamorgana na bani
jak masz o tym zapomnieć skoro ciągle tu o tym piszesz?? :O

macie racje - narecam sie. dzieki za potrzasniecie mna.

Gość ja taka słodka i niewinna odpi
szę

Gość ja taka słodka i niewinna odpi
temat jakby mój osobisty. Z drugiej strony, tego pseudo honoru. Wypisz wymaluj, ten sam scenariusz!! Z wyjątkiem jednego!! Dalej razem pracujemy!! Te same ostre słowa!!Mam go dość!! Padły z mojej strony!! Jego zwierzenia, że nie potrafi beze mnie żyć!! Moje twarde zaparcie i kalkulacja!! Facet przystojniejszy, bardziej podoba się moim koleżankom, bardziej ułożony!! ideał!! No i co?? Tęskniłam za moim draniem, to było straszne!! Każdy dotyk sprawiał mi przykrość, i w końcu nie wytrzymałam!! Zerwałam tę znajomość!! Minęły następne dwa miechy i minęłam się na korytarzu z moim i wiedziałam, że to się stanie. Od przypadkowy pocałunek!! Tkwię w tej toksycznej miłości, już pięć lat i nie mogę się uwolnić!!

ponad miesiac ciszy i tu nagle wczoraj ona wysyla smsa do mojej siostry z ktora praktycznie sie nie zna (nie zdazyly sie dobrze poznac bo moja siostra mieszka za granica). I pisze w tym smsie ze zobaczyla fajny lokal do wynajecia w warszawie czy jakos tak - a ze jak to stwierdzila "Twoj brat zawsze chcial otworzyc knajpe w dobrym miejscu to moze byc to dla niego szansa i jesli chcecie to szczegoly przesle mailem" Co to w ogole za wiadomosc?

Gość kh
witaj nie wydaje mi sie zeby kogos miala ona potrzebuje czasu nie miala pracy jej swiat sie zalamal ty byles zajety mysle ze ona chce z Toba byc tylko sie droczy ciekawe co by powiedziala gdybys jej sie oswiadczyl ... z calego serca zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki