Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co mam zrobic odezwac sie pierwsza??

Polecane posty

shazz, tak, oczywiście, ale nie cały czas. Bo u mnie w pewnym momencie tak to zaczęło wyglądać. Malutka, konkretnie z Katowic czy z innego śląskiego miasta?

Pallala, przypadek jak każdy tutaj opisywany, niestety. Ja bym olała. Osoba o wykwintnym nicku "oj wy pierdolone" mądrze prawi.

Gość pallala
tak mi smutno :(

shazz ok spoko to wlasnie ja pisalam zaczynalam ok ale ilez mozna ja tez bym chciala wiedziec czy chlopakowi zalezy ale widocznie w tym przypadku ma mnie juz gleboko w dupie tzn zaczal mnie miec z zupelnie niewiadomych przyczyn nagle mu sie odmienilo i dlatego mam dosc wykasowalam wszelki kontakt z nim nigdy wiecej nie bede sie lasic bo to nie ma sensu jak ktos ma mnie gdzies to ja rowniez ... metafora z katowic konkretnie

a i jeszcze jedno nie zachowuje sie jak ksiezniczka i nei czekam w nieskonczonosc az sie laskawie ksiaze odezwie nie mam zamiaru sie wiecej upokarzac bo na to wychodzi ze tak bylo

Gość pallala
to byl 1 facet, przed ktorym sie otoworzylam.nie mamy juz 20lat

Malutka... pozostali mają rację. Facet Ciebie olewa, gdyby mu zależało na spotkaniu, gdyby Ciebie naprawdę lubił toby już wcześniej konkretnie ustalił gdzie i o kt się widzicie. Ja miałam podobną sytuację jak Ty, tyle że facet rozstawał się ze mną a ja jeszcze o tym nie wiedziałam :-]

Gość barabarabab
22 miesiace a nie prosciej bylo napisac okolo 2 lata?

Gość pallala
wlasnie rycze :(

Pallala, tak jak napisałam, mnie cholernie zależało, dlatego decyzja o niepodejmowaniu kontaktu należała do naprawdę trudnych. Po jakichś 2 m-cach od tej decyzji spotkaliśmy się tak po prostu, koleżeńsko, poszliśmy do kina i potem na herbatę i to nie był dobry pomysł, bo sobie wtedy uświadomiłam, że jestem w nim zakochana, dlatego kompletnie już wtedy zaprzestałam podejmowania prób utrzymania kontaktu. On czasem się odezwie i zapyta co słychać, i to wszystko. Ja się już pierwsza nie odzywam i nie odezwę raczej nigdy.

Nawojka no wlasnie tez tak uwazam ze jesli by mu zalezalo to by sie spotkal a nie zmyslal pierdoly dlatego olewam go i juz tak jak i on mnie olal szkoda tylko bo ja sobie chcialam wyjasnic ta cala sytuacje oko w oko ale coz koles zachowuje sie jak dzieciak i tyle

Tak Malutka, nie miałaś kiedyś nicku po prostu "Malutka"? Jeśli gadałyśmy, to jakieś, o kurde, 4 lata temu.

Nawojka no wlasnie tez tak uwazam ze jesli by mu zalezalo to by sie spotkal a nie zmyslal pierdoly dlatego olewam go i juz tak jak i on mnie olal szkoda tylko bo ja sobie chcialam wyjasnic ta cala sytuacje oko w oko ale coz koles zachowuje sie jak dzieciak i tyle

Gość pallala
o to wlasnie chodzi, ze on 1 pisze. wiem, ze ma popieprzona prace, ale nic nie zmienie. jak sie spotykamy, na poczatku jest sztywno czasem, potem idzie jak z platka, calujemy sie, przytulamy, gadamy, etc. jak sie nie widzimy cisza... :(

Malutka, ja myślę, że kiedyś z tym moim delikwentem się spotkam i mu powiem o wszystkim ,co czułam, i zapytam, dlaczego tak wyszło. Poczekaj, aż sprawa ucichnie i zrób to samo :)

pomylka tam jest tam powinno byc 2 miesiace kurcze nie zauwazylam wczesniej:Pmetafora nie nie mialam takiego nicku

pomylka tam jest tam powinno byc 2 miesiace kurcze nie zauwazylam wczesniej:Pmetafora nie nie mialam takiego nicku

Gość jnmhkjhjk
panienki, moze was wyrucham to sie wam poprawi ?

meatafora ja juz mam uraz do facetow kolejny raz sie przejchalam :(nie wiem mi chyba pisana jest samotnosc .... ja juz nie chce miec z nimi nic wspolnego bo tylko przez nich cierpie

Ile masz lat, Malutka? Może powinnaś sobie zrobić przerwę po prostu, jak się człowiek dobrze życiem bawi to niepotrzebny mu partner ;)

Gość pallala
ja niedlugo tez :(

Gość pallala
i na dodatek jeszcze dziewica :(

Malutka, pewnie czujesz sfrustrowana przez tą sytuację - uwierz mi , dobrze znam ten stan :-) mój były wtedy już myślał o odejściu, ale nie umiał mi tego wprost powiedzieć. Po tygodniu dopiero zrozumiałam, że z nami koniec. A wyjaśnić, po moich perswazjach, łaskawie raczył po ok 3 tygodniach. Ale wiesz co, ja uważam że koleżanka ma dobry pomysł, zapytaj się kolesia o co biega gdy sprawa ucichnie :-) Życzę wytrwałości i powodzenia!

Pisałam to wczoraj innej dziewczynie na innym topie - zauroczony facet stanie na rzęsach, żeby: - napisać - spotkać się - przytulić I nie trzeba o to żebrać ani wymuszać, w jakikolwiek sposób. A takich to można w całej Polsce, niestety :o

Malutka, pallala, żyjemy w czasach, kiedy nie ma jakichś ogólnopanujacych norm, żeby wychodzić jak najszybciej za mąż. Jesteście młodymi, atrakcyjnymi kobietami i świat stoi przed Wami otworem, nie skreślajcie tylu szans marnując czas na frustrację powstałą przez jakichś niedojrzałych dupków.

metafora masz racje teraz chce sie zajac wylacznie soba:) zrobic cos dla siebie zapisuje sie na salse postanmowailam zrzucic pare kilo chce to zrobic dla siebie i teraz tylko to sie liczy bo jesli ja bede z siebie zadowolona i dobrze sie bede czula to i inni to zauwaza :P