Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co mam zrobic odezwac sie pierwsza??

Polecane posty

Malutka, dołączam się do Ciebie. Ja myślę nad zmianą wizerunku bo wyglądam jak uczennica z katolickiej szkoły i na mniej lat niż mam masakra. I mam nadzieje że to pomoże ;/

Gość palallala
masz racje, dzis mnie kusi zeby napisac, ale nie zrobie tego. on ma mnie centralnie wdupie. :(

nie ma co sie uzalac nad soba wprawdze poplalakalm sobie przed chwilka :P ale moze tez ze mnie cos bierze i mam goraczke heh to mi dziala na psyche :P faceci to swinie nic na sile !!jesli znajde ta swoja druga polwke to fajnie jesli nie trudno bede musiala sie pogodzic z tym;/ mam tylko dosc dogadywania w rodzinie to jest najgorsze albo chodzenia na rozne imprezy wesela itp sama wiecznie sama no ale coz...

nawojka ja wlasnie wczoraj bylam u fryzjera mam wystrzalowa nowoczesna zadziorna asymetryczna fryzurke i czuje sie w niej swietnie i pewniej siebie:P jeszcze chce sobie zmienic kolor wlosow bo jakos tak dlugo nie moge wytrzymac w tym samym hehe

Gość bears
Mozesz sprobowac a jak cos nie tak to olej go

eh Dziewczyny, może szczęście i do nas się uśmiechnie ;/ kurna zabrakło dla nas facetów czy co?? ja miałam tylko jednego:-( smutne, przed nim miałam ZERO randek i teraz też :[ kurka to jakieś beznadziejne :-/

Gość palallala
troche to smutne, bo jak tego potzrebowal to go ciagle wspieralam, bo mial ciezki okres w zyciu. a potem powiedzial dziekuje smsem. kwiatka dostalam jak mnie raz oszukal i powiedzial, ze byl bez okazji. jest dziwny, inaczej go postzregam niz wczesniej, milosc czy zauroczenie naprawde oslepia. nie ebde pisac. gdyby chcial to sam by to zrobil, na pewno ma minute przerwe w pracy. coz, life is brutal :(

aha :-) znam to :-) nigdy sobie nie farbowałam włosów. ale od rozstania w ciągu dwóch m-cy dwa razy przefarbowałam sobie i znowu kombinuję jaki kolorek by sobie machnąć :-) z cięciem nie mam co szaleć, bo moje włosy układają się po swojemu. Zacznę zwracać uwagę na swój strój :-P

pallala, no nieźle :-/ koles zawraca Ci głowę :-/ co za typ, bezczel jeden :-/ oni mają pamięć rybki a my niepotrzebnie roztrząsamy ich. wiem ze Ci ciężko, ale zapomnisz - zobaczysz .

Gość palallala
:(

Powim Ci, dzisiaj miałabym rocznice, pewnie jakoś to bysmy uczcili i cholernie kusi mnie aby odezwac sie niego albo jeszcze dzisiaj lub jutro. I, jak myślisz, warto ?

Nie napiszę. Jutro mam ważny dzień - obronę lic :-(. Może takie życie jest mi pisane, praca i jeszcze raz praca

Gość palallal
ehhh