Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zDruzgotana że hoho

mój facet przytaknął na ucho koledze, że laska na ekranie ma fajny biust

Polecane posty

Gość fobia zenobia
"tłumacząc sie zmęczeniem, tym że jak jestem dla niego nie miła itp to mu sie odechciewa." Wiesz... to taki szantaz emocjonalny jakby. Masz być zawsze miła ?? Czasem kazdy ma gorszy dzien, Ty też. Chyba mu nie ublizasz, obrazasz itp. Bo wtedy to nic dziwnego by było.

Gość szeszonk
ach, widze ze on ma 27. co tez niewiele zmienia

Gość juliaa00
ja bym w życiu się za takie coś nie obraziła. Uważasz sie za najładniejszą na świecie? tak piękną że nawet super gwiazda z okładki czasopisma, katalogu czy tv nie ma prawa być od ciebie ładniejsza?. Mój facet nie ma w zwyczaju takich komentarzy ale jak by powiedział ze jakas laska jest ładna to i co z tego? tyle jest ładnych lasek wokoło.... Ja natomiast czesto sobie gadam jak oglądam np jakiś film ze dany aktor dobrze gra ze lubię ten film ze wzgledu na niego itp, nigdy nawet mi przez myśl nie przeszło ze to może być problem. Przeciez z aktorem go nie zdradze nie? Tak jak on Ciebie nie zdradzi z ta laska na której temat przytaknął koledze bo niby jak ? przez ekran? To wszystko przez niską samoocenę, ja na takie drobiazgi mam wy**ne i dobrze mi z tym, grunt to sie nie przejmowac pierdołami

Gość zDruzgotana że hoho
może jest znudzony juz tym związkiem ,moze przepracowany ( bo pracuje bardzo duzo to istny pracoholik), nie wiem nie wiem sama. A czy mu ubliżałam? no coz ..tak..zdarzało sie i to dosc często ( te 3-4 lata temu). Teraz juz tak nie robie ale i on sie zmienił tzn jest bardziej stanowczy itp Jak go zapytałam dlaczego to odpowiedział ze inacej to dał by sobie na głowe wejsc a tak nie chce

Gość zDruzgotana że hoho
O ślubie myślę bo mi mimo wszystko na nim zalezy, tyle wspolnych chwil ,tyle spraw nas łączy, jest dla mnie opiekunczy i troskliwy na codzien. Druga sprawa to to ze chce sie jak najszybciej wyrwac z domu rodzinnego bo panuje tu zła atmosfera

Gość całkowicie czarny kot
takie baby jak autorka sprawiają, że wstydze się byc kobieta jak mozna byc takim debilem mam nadzieje, ze to prowokacja

Gość zDruzgotana że hoho
żadan prowokacja! a co w tm dziwnego - nie mam zaufania do faceta który mnie zdradził - co w tym dziwnego?

Droga zDruzgotana że hoho, Za naruszenie nietykalności cielesnej drugiej osoby grozi Ci surowa kara wedle naszego systemu. Sugerowałbym popytać o dobrych lekarzy zajmujących się nieopanowanymi atakami agresji. Pozdrawiam Kolega Twojego męża. Ps. Twoje cycki są jak piłeczki pinpongowe przy tej z telewizji :)

Gość trelle morelle
to nie trzeba było mu wybaczać, kretynko, a skoro o taką pierdołę lejesz go w pyskto nie dziwię się jak Cie znowu zdradzi i tym razem zostawi na dobrze. naucz się szacunku do innych najpiera, a potem baw się w związki

Gość ten wasz sex jest tu
bardzo niepokojący i nie ważne ,ze przepracowany,nie w tym wieku!i nie przed ślubem!!!może przechodziliscie juz zwiazek i on szuka innych wrazeń o ktorych nie wiesz,a jeśli tak reaguje na inne laski i jednoczesnie wasz sex jest kiepski to czarno widzę to wasze małzenstwo

Gość zDruzgotana że hoho
nie wiem co mam robić:(

Gość całkowicie czarny kot
Niepokojąca to jest niedojrzałość autorki.

Gość zDruzgotana że hoho
wczoraj owszem ale nie gala

Gość fobia zenobia
"nie wiem co mam robić " Nie spiesz sie do ślubu, poczekaj cierpliwie. Piszesz, ze nie masz zaufania... Daj wam czas, bo je odbudować. Poza tym, mam wrażenie, że chcesz zrobić wszytsko,żeby sie wyrwać z domu. To nie może być Twoim celem. Dobzre, że sie zastanawiasz to dobry znak. Acha i nie podnoś ręki, bo kieys spanie na Ciebie i bedziesz w szoku. Ale to tylko za pierwszym razem. Może pogadaj ze swoim menem o swoich obawach, że mu nie ufasz