Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauważyliscie????

Iwona wieczorek nowy trop?

Polecane posty

Gość zauważyliscie????

http://www.youtube.com/watch?v=upC7jU60XJc na tym filmiku minuta 1:51 jakis kolo w białej koszulce biegnie koło taksówek, wychodziło by logicznie, Iwona przechodziłą na ta strone wczesniej - a on potem nagle biegnie jak by miał zdazyc, tylko na co? moze ten chłopak coś wie? nigdzie nie słyszałam,zeby mówili o tym fragmencie filmu a wy?

Gość zauważyliscie????
lewy górny róg jak by co i ogladajcie na pełnym ekranie ten chłopak wyglada jak by sie spieszył na cos..

Gość Ewaldi
mysle że to wina ruskich oni coś kombinowali przy tym filmie tam wyraznie słychac "dawaj tuda paskuda" i 3 strzały :(

Gość pewnie ja pewien
prawiczek z kafe porwał co mówił że będzie gwałcił w sopocie bo to naturalne że facet musi

Gość zauważyliscie????
nie zalezy wam na tej dziewczzynie? ale jestescie bezduszni, ciekawe co byscie robili jak by wam bliska osoba zagineła......

to banda cweli nie przejmuj się nimi , ja tez się zastanawiam co z nią ..ucichło jakoś...

Gość zauważyliscie????
ucichło,ale pewnie gdzies została uprowadzona, bo co innego?:O

Gość co roku ginie w polsce
polskie około 15 tys ludzi. Dziwnym trafem tylko ta jedna załapała się na kampanię. Ciekawe dlaczego?

o kurwa ... no i co załapała sie ok... ludzie tylko szukają sposobu jakby tu komuś dojebać...co za kraj

Spójrzcie na 1:10!!!! DAJCIE POWIĘKSZENIE! Przy barierce (lewa strona ekranu, tuż obok takiego fioletowego prostokąta) o barierki opiera się jakiś mężczyzna, a sekundę potem znika, jak gdyby został wycięty z filmu!

Gość Poznanianka_26
Ja szczerze mówiąc uważam, że po takim czasie niemożliwe, żeby ta dziewczyna jeszcze żyła. Przykre to, co się stało, ale była sama sobie winna. Po cholerę odłączyła się od znajomych? W dodadku będąc tamtego dnia tak kuso ubrana? To było wiadome w tym momencie, że na taką dziewczynę każdy zwróci uwagę - i normalny, i zbok.

powiem Ci jak jest się pod wpływem alkoholu a być może była, ma się wrażenie że nic mi nie grozi i spokojnie dojdzie się do domu ..alkohol swoje robi... ja dwa razy szłam w ciemna noc ,bo się pokłóciłam i byłam pod wpływem...normalnie w życiu bym nie wyszła... głupota;/

Gość Comitam
Borderlineowa jeśli to Twoje fotki, to gratuluje pomysłu:O umieszczanie własnych fotek na kafe to najgłupszy pomysł, jaki tu można zaprezentować :O

Gość Comitam
o tym między innymi, jak naiwne i głupie bywają dziewczyny potrafią iść o północy ciemną ulicą w mini potrafią też wklejać własne fotki i opisywać szczegóły z życia na forum to żenujące i nieostrożne a potem się jeszcze dziwią,że jedną z nich spotkało to, co spotkało :O

Gość Comitam
i jeszcze w stopce "ciekawy" dodatek: Emanujący moim seksapilem filmik :O to może jeszcze adres podaj :O

@kolyndara - mogę tylko powiedzieć, że miałaś w takim razie szczęście, że nic się Tobie nie stało. Iwona Wieczorek już tego szczęścia nie miała.

Jak by co to chwilę temu pisałam jako Poznanianka_26, założyłam sobie teraz konto :) A Ty, anonimie "Comitam" nie spamuj :/

Gość Comitam
Anka A nie mam racji, że niektóre dziewczyny same prowokują :O a umieszczanie fotek na forum, to już totalna głupota

wiem ,ze miałam choć nie mieszkam w dużej miejscowości , dlatego teraz zawsze jak do czegoś takiego może dojść , przypominam sobie sytuacje Iwony i mi odrazu takie głupoty wylatują z głowy.

@Comitam - masz rację. Do takich dziewczyn należała Iwona Wieczorek. Ale mnie chodziło o to, żebyś nie czepiał/a się dziewczyn tutaj - ich sprawa co robią. Zresztą ja np. też mam w necie zdjęcia, no bez przesady...

Gość Comitam
ja tylko wyrażam swoje zdanie 1. mam do tego prawo 2. przyznasz chyba, że mam nieco racji 3. te dziewczyny może zbyt pochopnie zamieszczają fotki na forum :O już nie wspomnę o tym filmiku pt. seksapil jeśli ktoś prowokuje, to nie powinien się dziwić, że wywołuje określone reakcje oszołomów -nawet w necie :O

Co z tego, że daje zdjęcia na forum? A nasza-klasa? W takim razie wszyscy mający tam konta są idiotami i strasznie się narażają? Filmik to satyryczne zgłoszenie do konkursu Katy Perry i nie rozumiem w jaki sposób linki do moich zdjęć miałyby mi zaszkodzić. :O

Gość Comitam
po co wpisywać coś takiego do stopki forumowej że się emanuje seksapilem? to brzmi jak normalnie ---- afisz dziwki sorry, ale facet to tak może odebrać :O

FILMIK NIE MA KOMPLETNIE NIC SEKSOWNEGO W SOBIE!!! I czym ja niby prowokuje? Nie wstawiam zdjęć cycków, tylko twarzy. Zresztą kobieta mogłaby i naga wyjść na ulicę, ale NIKT, powtarzam NIKT nie ma prawa jej tknąć!!! To jest nienormalne, że takie rzeczy, jak Iwonie Wieczorek zdarzają się bardzo często! Chory świat!!! Różne osoby zostają porywane, gwałcone. Czasem małe dzieci, czasem staruszki, a czasem atrakcyjne kobiety. To, że jest tu moje zdjęcie absolutnie w niczym mi nie szkodzi. :O Masz jakąś fobię? Przesadzasz, naprawdę przesadzasz.

Przecież to jest ironia. :O A nawet gdyby ktoś pomyślał, że mówię poważnie, to po obejrzeniu fimiku zmieni zdanie. 🖐️ A nawet jeśli nie: to i tak któż z tego forum miałby miec pojęcie gdzie mieszkam? A nawet gdyby się dowiedział - pędziłby do mojego miasta i szukał mnie wszędzie, żeby mnie zgwałcić i porwać? W internecie jest mnóstwo pięknych dziewczyn, a on po zobaczeniu mnie miałby wpaść w paranoje i próbować mnie znaleźć? Fakt, to jest prawdopodobne, ale w takim przypadku nie powinno się w ogóle udzielać na forach, bo taki sam psychol może sobie upodobać jakąś kobietę przez sam fakt, że pisze w sposób, który go powiedzmy kręci. Jeżeli ma mi się coś stać, to się przed tym nie uchronię. Mogą mnie porwać i zabić, gdy wyjdę na zakupy. Wątpię żeby moje zdjęcia na forum miały do tego doprowadzić. :O

Gość Comitam
01:53 [zgłoś do usunięcia] Borderlineowa Nie wstawiam zdjęć cycków, tylko twarzy. No jeszcze tego by brakowało to wtedy naprawdę bym cię już uważał za prawdziwą szmatę :O

Gość Comitam
nic nie zrozumiałaś i chyba nie zrozumiesz mam nadzieję, że kiedyś dojrzejesz do tego, co piszę jak na razie uważam, że wstawianie byle gdzie własnych fotek to żenada :Dale rób jak chcesz, Twój cyrk, Twoje maupy