Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

Jakie buty kupujecie na zimę?

Polecane posty

Gość zimówka

Podobaja mi sie bardzo zamszowe na slupku ale boje sie ze nie beda praktyczne.

Gość Prośba do zimówka
pokaż tu swoje bose stopy

Gość zimówka
ambrama one sa zamszowe z tego co widze. Mozna kupic ocieplenie do butow?

mi się na obcasie tez bardziej podobają, ale niestety źle się w takich czuję...

Gość zimówka
a ile macie butow na zime? ja mam saszki zamszowe ale one sa bardziej na jesien, bo bez ocieplenia i mam muszkieterki ale na jednym bucie jest pekniecie i boje sie ze beda mi przeciekac. Nie mam nic na obcasie wlasnie

nie powinnam co prawda nosić na obcasie, ale co zrobić :P chociaz widziałam fajne, płaskie , za kolano zamszowe granatowe- super , w quazi.

Ja mam z zeszłego roku skórzane , brązowe na grubym obcasie , botki 3 pary ale na jesień raczej, teraz poluję na zimówki.

ja juz kupilam zamszowe.. wzielam impregnatem przejechaam i zobacyzmy co z nich bedize:) ale musialam je kupic! ae ona są ponad kostke z 20 cm.. jszcze musze kupic takie do kolanka

zamszowe buty na zimę są bardzo niepraktyczne ...pomyśl o śniegu roztopach no i o tej nieszczęsnej soli którą posypują drogi ...trudno później doczyścić takie buty...ja na zimę kupuje buty tylko ze skóry ...zamsz owszem ale tylko na suche dni ale nie mogą to być jedyne zimowe buty

Gość zimówka
mslicie ze zamszowe w chlapę sie sprawdza:( kurcze nie podobaja mi sie skorzane za bardzo...

w deichmanie .. Tyle ze ona byly zawiniete tak http://pl.tinypic.com/r/svl6au/7 ( ja mam CZARNE ) ale ja je nosze odwinięte :) dla mnie lepiej to wyglada a tak krótkich botek nie lubie :D Rok temu mialam na wysokiej szpilce i platformie i dawałam rade.. ale jednak wole czuć się stabilniejsza:D a obcas jest nie za duzy nie za maly i gruby.

Wenus ahahahaa :D Przymierzałam się do kupna w sobotę właśnie tych!! Ale wydawały mi się za krótkie, nie zauważyłam że można je odwinąć :D

Gość zimówka
ambrama - fajne te ocieplenia:D nie wiedzialam szczerze mowiac ze mozna cos takiego kupic:) ale jak takie cos kupic? Jezeli mam buty o rozm. 39-40 t takie ocieplenie w takim samym rozmiarze? A jezeli nawet wsadze takie ocieplenie to nie beda wtedy zaciasne takie buty?

jakby były e butki skórzane na platformie w tym roku w deichmanie to bym sie nie zastanawiala bo całą zime przezyly bez zamoknięcia:D oczywiscie na koniec zimy je oddałam do reklamacji :) i za te pioeniazki kupilam te botki co wyzej dałam zdjęcie. Kupie jeszcze jedne wiadomo, zamszowe nie praktyczne.. Sól zostawia straszne białe zacieki :/ naszcescie moja jedyna droga to od domu do auta :D i z powrotem :D

Gość bbbbbbbbbbbb
tylko Martensy, zreszta nosze je przez cały rok:-DPrzedewszystkim sa ze skory a nie jakies hooj wie co.No i nie wygladam jak kaleka jak pomykam po sniegu do kolan, a wy własnie tak w swoich kozaczkach na obcasie wygladacie:-PMartens rulez!!!