Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

Jakie buty kupujecie na zimę?

Polecane posty

Gość ujeeeujeee
'dyrektore' 'babciowy' to jest twój tok myślenia :O buty na obcasach są przeznaczone w szczególności dla przykurczy o krótkich, grubych nóżkach, kobiecie wyższej mającej zgrabne i długie nogi są niepotrzebne i taka w każdych butach będzie wyglądała dobrze, spójrz chociażby na emu - owszem są obrzydliwe, ale szczupłe, piękne i powabne gwiazdy które je wykreowały wyglądają w nich świetnie, poza tym zdrowie kręgosłupa jest ważniejsze niż to czy jakimś facecikom(którzy nawet nie mają pojęcia jak po długim noszeniu obcasów potrafią boleć i spuchnąć nogi) podobają sie płaskie buty czy nie 🖐️

wlasnie siedze w pracy :d i naprost mam venezie:) no ceną to oni odstraszaja:D ale torebki i kurtki maja fajne:) buty srednio choc niektore kozaki im sie udaly w tym roku :dd na torebki to kasy mozna wydac, bo wiadomo nie zniszczy się po sezonie tak jak np. buty

Gość vlaneziaaaa
lekki, ewentualnie średni obcas jest ok, pod warunkiem że jest stabilniejszy, szerszy lub tak zwany ''kaczy'' ale wysokie 10 - centymetrowe lub wyższe szpileczki od zawsze kojarzyły mi się z... burdelem, w zyciu takiego okhopieństwa nie założę, a jeśli mają czubki to już wogóle bleeee :O

a czy ja to zaczelam ?:P nie bedzie mnie nikt obrazal tylko dlatego ze nie podobaja mi sie tego kogos buty! no bez jaj. te kozaki z atmosphere przesliczne.

A ja właśnie co do butów mam dylemat;) Czy kupić klasyczne, czarne/brązowe kowbojki na niewysokim obcasie, czy coś kolorowego;) I właśnie takie cudeńka sobie wyszperałam w sieci: http://www.modnebuty.pl/product-pol-1535-Venezia-wzor-7604-kolor-bez-granat.html no ale nie jestem przekonana, czy będę miała na tyle odwagi, by w nich chodzić.

Gość zimówka
rzeczywiscie bardzo odwazne ale w takim kolorze ze beda pasowac do wszystkiego:)

ledne. ale jesli masz miec tylko jedna pare to wez jakis kolor klasycznny, jednokolorowe - np szare, czarne. bo takie nie do wszystkiego beda pasowac.

Gość szpileczka...
tak szczerze to nie widzę nic specjalnego w tych butach, ani ładne ani jakoś szczególnie ciekawe i pewnie do tego drogie ...

Gość zimówka
kazdy ubiera to w czym sie najlepiej czuje. Przyznam ze najlepiej czuje sie na niskim tym bardziej ze nie jestem niska mam 170 cm. Ale chcialabym miec tez buty na wyzszym obcasie. Tak do ok. 8 cm.

Gość zimówka
dyrektore a co ty taki znawca mody?:D

owszem masz rację , ale wiesz jak strasznie trudno znaleźć obuwie wygodne a zarazem na obcasie ?? pewnie się domyślasz, a jeśli chodzi o wesela i pannę młodą o niestety nie zawsze wina obuwia. Być może miała niewygodną sukienkę ..

Gość zimówka
dyrektore w obcasach wiekszych niz 8 cm nie potrafilabym chodzic i nie czulabym sie swobodnie. Skoro uwazasz ze sa buty na niskim ktore sa sexowne a nie "babciowate" to podaj link takich butow:P

Gość zimówka
przegiete szpile:O ciekawe czy ty bys potrafil w takich chodzic. Ja nie potrafilabym i co? nadaje sie dla dresiarza?:O