Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

Jakie buty kupujecie na zimę?

Polecane posty

nie no te buty meskie to juz lekka przesada:) te wyzej tez mi sie nie podobaja ale jedyne co w nich jest fajne to to ze sa zajebiscie ocieplane:)

Gość a jka powiem zeeee
eee tam , ja tam wole cienkie - bo są na wiosne, jesien i zime, a w mrozy zakładam dwie pary gruuubych skarpeciochów i jest ok, noga nie zmarźnie :)

Gość kkarrusia
te wszystkie buty sa chinskie i smierdzace

Gość ariellla
kkarusia mam nadzieję że to nie było o moich butach?

Gość qazxsw1233+69
do drobny mak wiesz moje "robocze" buty sa typowe mesklie bo pracuje w slubie mundurowej i musze takie nosic.

Gość kkarrusia
niestety tez , przepraszam ale sama sie przekonasz!!! ale moze 1 sezon wytrzymaja

Gość ariellla
mam rozumieć ze zamawiałaś kiedyś i szybko sie rozleciały ? :( ehhh.. to znaczy ja jeszcze nie zamówiłam, ale mam zamiar

Gość kkarrusia
nie, nie rzamawiaąłm ale nie polecam znam sklep w ktorych sa takie wasnie chinskie buty i przestrzegam , siostra mojego narzeczonego ma manie kupowania takich butow i nawet 1 sezonu nie wyterzymuja przy czym smierdza niemilosiernie

Gość allliM
no wlasnie jakie buty kupujecie na zime? chcialabym kupic muszkieterki z takiego materialu skorkowego ale wyglada jak zamsz, tzw. nubuk. Macie moze takie kozaki? Jak sie sprawdzaja w zimowe pogody?:)

Gość TO PRAWDA *******
Walonki :-D

Ja na jesien kupiłam na razie, szare zamszowe :) Na zimę je będę musiała je takim specjalnym impregnatem potraktować do zamszu żeby nie przemakały, bo bez impregnatu to od razu przemakają, nawet ocieplane :( Zamsz i nubuk ładnie wyglądają, ale nie są zbyt dobre na zimę, na zimę tylko 100% skórzane buty, i mam na oku oficerki wysokie do kolana za 330 zł :)

Miało być że zamsz i welur nie są dobre na zimę, przejęzyczenie :) Nubuk naturalny jest dobry :)

Gość chipskraker
tamta zime w muszkieterkach zlamalam sobie noge w 3 miejscach, lezalam kloda w lozku przez 6 miesiecy i chodzilam na kulach od tamtego razu nigdy nie mam zamiaru zalozyc juz szpilek, kupilam Uggsy i sa cieple, wygodne i nie musze sie martwic jak stanac zeby sie nie wywalic zbey noga mi sie nie zlamala :o

Gość chipskraker
mam beżowe mukluki sa zajebiscie cieple i wygodn:)

Najwygodniejsze i najlepsze na zimę, to sa buty w stylu trekkingów. Tylko trzeba uważać jakie się kupuje, żeby nie kupić podróbki. Można np. zainwestować trochę więcej w buty taktyczne, na bates.pl można coś takiego dostać. Są naprawdę wygodne, a do tego jeszcze ciepłe.

No zamszowe buty to nie jest dobry pomysł na zimę :/ szybko się zniszczą. Co innego trekkingi lub buty zimowe po prostu. Możesz szukać na siulagrande.pl tam jest sporo butów na zimę. Ciuchy też są jeśli Cię to interesuje :-)

ja na zimę preferuję obuwie bardziej sportowe niż eleganckie. grunt, żeby nie było śliskie i żeby stopa nie marzła. w tym roku wyczaiłam sobie butki w sklepie tanisport, zimy jeszcze nie widać, ale póki co zdają egzamin ;)

Ja zdecydowanie wole buty sportowe. Nie przepadam za żadnymi szpilkami aczkolwiek są okazje w których nie wypada przyjść w nutach sportowych. Dlatego mam też kilka para specjalnie odłożonych na taką okazję. Zimą najczęściej chodzę w płaskich ocieplanych oficerkach. Dla mnie najważniejsze jest żeby but był ciepły.

Gość kordyt
Zimą wciskam się w emu albo w skórzane kozaki na grubszym 10cm obcasie, zależnie od pogody i ilości śniegu :P

Gość opiiiska
Ja polecam Wam zajrzec na mivo.pl Tutaj znajdziecie odpowiednie dla siebie buty i do tego w dobrej cenie.