Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

Jakie buty kupujecie na zimę?

Polecane posty

Gość przyjdz ja bede srede
do szkoly gowniiaro i to raz dwa tepa brzydka blacharo

Dyrektore nie przypominam sobie, nawet nie mam Twojego maila. Ale gust masz - przynajmniej tak wnioskuję z postów. Wg mnie trampki, glany , martensy, emu, wszystko to jest aseksualne.

Gość zimówka
to co wkleilaes musiales zrobic naprawde na szybko bo nic mi sie nie podoba i nie uwazam zeby byly sexowne:O te ostatnie mam podobne

Gość do dyrektore
czytam te twoje posty i wyszedl mi z nich taki oto obraz twojej osoby-podstarzały, niedopieszczony mamisynek ktory od lat nie moze ułozyc sobie zycia-jednym słowe jestes zwykla ciota, niestety, ale zaden normalny facet nie pitoli takich bzdetow, ty piszesz farmazony a małolaty sie zacieszaja, ze im facet doradza:-D

ok pokaze jej te twoj''farmazony'':D a to z tymi warami to sama robilam i nie przerabialam bo nie umiem, tylko czarno biale:P a tamto z wystawy motocylkow to z portalu wzielam

dyrektore - co do mojego jedzenia , jestem w trakcie wpinkalania 5 kanapki z 0,5 cm grubosci masla + ser + keczup ! jeszcze zjem dwie takie tym razem ser stopie w mikrofali :D

Gość NO DOBRA, A CO MYSLICIE O TYCH
Dzieki, panie derektorze :-p ja wlasnie uwielbiam taki styl, troche rockowy i ubieram sie tak na co dzien. i owszem, chyba troche zgadles, uchodze za osobe oryginalna :-)

Gość mały odkrywca
ja pierdacze:O a potem widać na ulicach laski w zamszowych pociskaczach które kiedyś były beżowe teraz ujebane jak nieboskie stworzenie i myślą że są glamur:O Albo ciśnie taka przy -20 stopniach w szmaciakach z podeszwą grubości plasterka sera i jojczy że jej stopy odmarzły:O O tych co się zapadają co krok w 5cm warstwie śniegu w swoich super seksi pokrzywionych szpilach nie wspomnę:O Stare przysłowie pszczół mówi: buty na zimę w których chodzi się na co dzień muszą mieć grubą, gumową najlepiej, podeszwę z wypustkami byle nie płaską. Najlepiej ze skórki bo nie przeciekają no i najpraktyczniejsze są płaskie ale w takich np http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-kozaki-vices-rozm-39-od-chanel665-i1226311768.html bo nie narobi sobie dziołcha wsi jak utknie na środku zaśnieżonego chodnika albo połamie się na oblodzonej nawierzchni.

Gość kkarrusia
dziewczyny jesli jestescie z warszawy to nie kupujcie butow na allegro bo to sa przwwaznie buty zakupione w centrum handlowym maximus i przepłacacie conajmniej ze 3 razy

maly odkrywca - dobrze powiedziane :-D mam identyczne refleksje na temat atrakcyjnosci buta a jego praktycznosci. dlatego wybieram but- owszem, na obcasie, ale zebym nie czula dyskomfortu, ze zaraz mi sie zlamie lub sie na czyms poslizgne 🖐️ a moje butki, te ktore wstawilam, uwielbiam :-)

maly odkrywca - ty przeciez moje buty zalinkowales..! :-D 🖐️

Gość ujeeeujeee
''dyrektore'' wiedziałam że odpowiedź będzie podobna... a jeśli chodzi o te co śmigają na 10 cm lub wyższych szpileczkach to prędzej czy później odbije im się to na zdrowiu, im wyższy obcas tym bardziej nienaturalne położenie ciała i obciążenie dla stóp