Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

Jakie buty kupujecie na zimę?

Polecane posty

no a jakie to sa wg ciebie nie babciowate? moze twa babcia ma 40 lat i pomyka w takich biezkach, ale moja nie, i jakbym jej kazala takie zalozyc to by powiedziala ze nie, bo nie chce wygladac na sile jak 20latka :D

martensy i butki sznurowane za kostke sa teraz najmodniejsze:) w Polsce ta moda pewnie przyjdzie za rok , jak zwykle

a ja uwielbiam swoje slit focie, bo jestem kobieta i musze i chce byc slit zgodnie z obowiazujaca moda. i nie obrazaj mnie bo ja ciebie nie obrazam , tylko twe buty , paskudne.

Gość shazz
ja na zimę mam 5 par kozaków i 2 pary botków. wszystkie na obcasach, bo płaskich nie lubię

Gość bbbbbbbbbbbb
moje buty to ja:-PIdz i dalej wydymaj usteczka przed aparatem, w tym jestes najlepsza:-)

bbbbbbbbb chyba masz 12 lat :D Napisałam,że są brzydkie takie jest moje zdanie. W dupie mam modę, jak będzie modne gówno na głowie tez zalożysz? Wenus upatrzyłam fajna torebkę w veneziana , ale zastanawiam się jeszcze bo drogawa ciut :P

Gość ujeeeujeee
tylko i wyłącznie płaskie botki, obcasy na chodniki pokryte lodem to głupota :O 🖐️

Gość bbbbbbbbbbbb
Nie Ostra, nie maam 12 lat, jestem sporo starsza od ciebie, a gówna nie włoze, nie martw sie:-P

zimówka, właśnie mam podobne tylko bez ćwieków i kolor jasny brąz i trochę niższe :) mają sporo marszczeń i są takie szersze na górze, bez zamka wkładane :)

Gość zimówka
mi sie podobaja na obcasie ale baaardzo rzadko chodze w obcasach dlatego nie wiem czy tym bardziej dam rade na zime chodzic w takich butach. Nie stac mnie jak narazie na wygodne buty na niskim i na obcasie

Gość bbbbbbbbbbbb
zimowka, co tam, najwyzej sie wy pierdolisz w zaspe:-DKozaczki na obcasie z eko "skóry" pieknie sie prezentuja w sniegu:-O

a mi sie bardzo podobaja buty ktore maja pazur - np w panterke. albo rozowe. ale one pasuja glownie do 2, 3 strojow z mojej szafy. a nie stac mnie na tyle butow, ile zestawow moge zrobic z mojej szafy. dlatego mam uniwersalne czarne buty, ktore pasuja praktycznie do wszystkiego.

veneziana czy venezia ? :>> ja szukam taka zeby zalozyc przezgłowe i ramie :) tylko nie sportową tylko taka elegancką i nie zeby wisiala na dupie tylko jak odwróce ja na przod to pod piersiami od razu :D nie za mala nie za duza :D i szukam.. i szukam .... i szukam :D

Gość bbbbbbbbbbbb
faceta nie musze szukac-juz mam, od 12 lat tego samego i zapewniam cie-lubi mnie w Martensach i brudasem nie jest :-)

bede sobie wypinala moje usta ile chce. bo sa moje i mam prawo do tego! takie martensy fajnie wygladaja na 15 latkach gora. i to bardzo orginalnie ubranych

Gość bbbbbbbbbbbb
przyjdz-mloda i głupia jestes, tyle ci powiem ...no i brzydka do tego:-)Lekcje odrobione?

lekcje odrobione co zawsze powtarzam - najpierw lekcje, pozniej kafe. zadowolona ? wiem ze pieknoscia nie jestem :classic_cool: ale potrafie siebie zaakceptowac i sie nie wstydze swojego wygladu. dyrektore nie czepiaj sie zdjec w stopkach. ma ladne zdjecie bo ma ladna figure, dlaczego ma sie tym nie pochwalic?

Venezia rzecz jasna , mój slang prywatny :D Kupiłam podobną do tej którą opisujesz w tamtym roku, beżowa , kopertówka [taka większa] z elementami złota.

Dyrektore ja nie jestem w ciąży, popylam w podobnych. Wenus a ja lubię ale jesienią do takich cygaretki w kancik takie 3/4 i jest fajnie :P

bbbbbbb - ja też lubię marteny, zwłaszcza, że jest sporo wzorów i no klasa sama w sobie:D a jest tyle wzorów i fasonów, ze spokojnie można coś ciekawego wybrać dla siebie;) http://www.drmartens.com/ProductSearch.asp powyżej te cięższe modele idealne na chłody, deszcze. niestety stać mnie tylko na oglądanie obrazków:D