Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimówka

Jakie buty kupujecie na zimę?

Polecane posty

Gość zimówka
podajcie dziewczyny jakies linki do fajnych butow skorzanych na niskim obcasie, praktycznych na pluche i wielkie sniegi:)

ja mam z innego materiału niż taki zamsz jak Wy pokazujecie. moje są bardziej gładkie, ale nie wiem jak nazywa się ten materiał. bardzo podobne do zamszowych.

przez caly rok ? ja tam w lato wole ubrać klapeczki :D albo japonki jak jest gorąco :D niż jakieś glany :D Zresztą ja czuje się kobietą i tak lubie wygladac :) a glany jakoś nie podpadają pod mój gust

Gość bbbbbbbbbbbb
Ostra, juz nie te czasy, ja je zestawiam ze wszystkim-kiecki, spódnice, legginsy, rurki itp.Martensy moga wygladac super:-)W lecie pomykalam w nich do szortow, kazdy mowil ze super to wyglada, kupuje zawsze jakies odjechane, mam 2 pary w kwiatki, kolorowe...:-)

Gość zimówka
serek DANIO nie bardzo mi sie podobaja no i zdecydowanie za wysokie, ale napewno cieplutkie:)

Ostrasiostra, tzn odstaja troche.. 2 lata mialam podobne z deichmana takie odstające wlasnie rozkloszowane u góry i dlatego te mi się spodobały ( choc baba w deich. stwierdzila " kto bedzie tak chodzil z odwinietymi butami" - JA :D ) nie wyglada to źle, zawsze mozesz się przejsc do deimchmana i przymierzyc..

Gość bbbbbbbbbbbb
hooj was strzela, ze Martensy kosztuja min, 400 zeta, co?lepiej pierdolnac sobie zamszaki za 90:-PWtedy jestescie sexy:-D.Martensy to nie sa glany...:-P

Nie ten wiek :D Sorry, ale po pierwsze nie włożyła bym butów w kwiatki [martensów tym bardziej] , a po drugie dla mnie to nie higieniczne w lato wolę mieć przewiewne buty :P Ale każdy lubi co innego.

Gość zimówka
ja mam jeszcze taki problem ze strasznie marzna mi stopy. Pamietam jak w tamtym roku jak byly takie mrozy i wracalam ze szkoly to nie czulam stop, myslalam ze sobie odmrozilam a mialam na sobie muszkieterki:O dlatego musze miec zajebiscie ocieplane

Gość zimówka
jak wygladaja martensy?

Chój nas nie strzela :D Wyobraź sobie,że dobre skórzane buty kosztuja minimum 400 zł :P Zresztą nie o cenę tu chodzi. Wenus, chyba się wybiorę i przymierzę, mi właśnie szare się podobają. ale oczywiście muszę torebkę kupić do kompletu :D

Ostra tylko że te szare nie są szare tylko takie kremowe.. i kurde jak sie je odwinie to kolorem to odwiniete się różni od reszty.. :/ bo naprawde onie powinny być tak zawinięte :D ale ja oczywiscie wszytsko wykombinuje zeby lepiej wygladały, no i odwinelam.. Też mi się podobaly te kremowe.. ale no niestety :) Nie wiem czemu ale ogóle od kilku miesiecy mam problem z kupieniem jakiejkolwiek torebki, chyba musze się zadowolić t co mam od zimy poprzedniej :D mą ulubioną, dobrze ze czarna :D

Gość bbbbbbbbbbbb
a Huntery to szczyt siary wg mnie.kalosze za tyle pieniedzy?toz to tylko guma, kupiłas zeby byc "trędy"OBCIACH

Gość zimówka
te martensy sa przeokropne:D jeszcze kwiatki i wygladaja jak glany...To chyba dla odwaznych no i trzeba miec specyficzny gust

przecież to jest ohydne :D wygląda jak trapery jak nosiłam w zimie jak mialam 10 lat :D.. moj obcas rok temu mial z 10 cm :D ale dałam rade! .. a ten ma nie wiem hmm napewno mniej :) Mi się kalosze podobaja :D kiedys jakos sceptycznie do nich podchodzilam :) .. a musze sie przyznac że przez ostatnie dni zatryzmywałam się przy sklepach z takimi butami, mozliwe ze się skusze, bo przecież przed zimą jest mega dużo deszczu i na wiosne plucha.. :) a mimo ze bez auta dupy nie ruszam :D to lubie chodzić w takie zimne dni na spacery :D

Gość bbbbbbbbbbbb
gustu za grosz nie macie:-)

Gość bbbbbbbbbbbb
okropne to sa twoje słit focie w stopce:-)